Motorex jó lesz, esetleg Fuchs Silkolene 15-50. Én ez utóbbival járok: nem tudom a KTM ben hogy viselkedne, de a Kawák mindegyikébe ( ZZR400/600, Zx9R ) hibátlanul bevált.
Ugyanolyan Észter-Synt Tech mint a Motul, de sokkal jobb áron van !
Én használtam Castrol-t és Motul-t is a Motorex mellett, az előbbit nem tudom jó szívvel ajánlani, a másodikat viszont igen. Mobil1-ről viszont semmi infom nincs úgyhogy passzolok...
Van egy ügyfelem, aki olajat szállít, több félét is. Kedves hozzám, és adna is belőle, de nem tudom, hogy érdemes-e beletennem a kismotorba más olajat, mint a Motorex.
Ő azt mondja, hogy a Mobil1 a legkirályabb olajak egyike, és hogy szerinte nyugodtan betehetem.
Ti csak Motorexet tesztek KTM-be, vagy mást használtok? Van valamilyen adatlap, ami alapján két olajat korrektül össze lehet hasonlítani?
Az a baj, mint mindenkinek, ahhoz, hogy motort vegyek, el kell adni a régit. Nem hemzsegnek a vevők a kapu alatt, ezért tartok tőle, hogy valamiféle beszámíttatás lesz a vége, amin ugye (ahhoz képest, amiről régebben beszéltünk veled) kétszeresen is bukok.
A Berg is jó lenne, majd megfigyelem, Foxy mit mond róla.
Amikor én feltettem a kormány magasítót, a szerelő azt mondta nekem, hogy ez a 2cm-es a max. mert különben csúszni fog kifelé az eleje. Nem tudom, mi igaz ebből, illetve, hogy az a csúszás a pattogással kezdődik-e.
Ő sajátjából a 4 cm-eset is visszatette 2-re emiatt.
hello
na megcsináltam a telót.iletve nem tudom h sikerült e.mert amikor kicsavartam a csavarokat alig jött egy kis levegö.ugy hogy ráültem és ugy csavartam vissza.ugy jo lessz szerintetek?az nem lehet h kormánymagsitó miatt pattogott?bár ez elég hülyén hangzik u h tuti nem
Igen olcsónak számít, az 560 smr nagyon tartja az árát.
De lehet nagyon kell a pénz az eladónak.
Ha eladtad a vasad SMR-t akarsz venni? Te is túrázol mint Lukító, szerintem neked is egy berg lenne a legjobb!
Igazából nem tudom, mit kéne venni egyszer. Már egészen lenyugodtam, de tegnap mentem egyet a városban egy 450 EXC-vel, sm kerekek voltak benne Heidenau gumikkal :-) és nagyon tetszett. Nem is az, ahogy ment (pedig vidám volt nagyon), hanem az ülés pozíció, a magas kormány és a kis súly teljesen mássá tette, mint az enyém.
Ez az eladó motor amúgy olcsó, nem? Szerinted hihető ez a 2,5 óra?
Sokféle trükköt be kellett vetni, egész napos munka után indultam ki, ráadásul időre mentem.
Necces volt a vége felé, még szerencse, hogy a három sávon elfértem...
Ugyanolyan Észter-Synt Tech mint a Motul, de sokkal jobb áron van !
Ő azt mondja, hogy a Mobil1 a legkirályabb olajak egyike, és hogy szerinte nyugodtan betehetem.
Ti csak Motorexet tesztek KTM-be, vagy mást használtok? Van valamilyen adatlap, ami alapján két olajat korrektül össze lehet hasonlítani?
A Berg is jó lenne, majd megfigyelem, Foxy mit mond róla.
Ő sajátjából a 4 cm-eset is visszatette 2-re emiatt.
na megcsináltam a telót.iletve nem tudom h sikerült e.mert amikor kicsavartam a csavarokat alig jött egy kis levegö.ugy hogy ráültem és ugy csavartam vissza.ugy jo lessz szerintetek?az nem lehet h kormánymagsitó miatt pattogott?bár ez elég hülyén hangzik u h tuti nem
Van rolam egy képed a feltöltöttek közt. Elküldenéd azt nekem egy minöségibb verzioba mail cimemre?
Thx
70 335 66 50
Ma szeretnék megnézni egyet és szeretnék felkészülni,hogy mire figyeljek oda jobban,meg ilyenek.
Te mennyire voltál megelégedve vele?
volt motorodról érdekelne egy két dolog
De lehet nagyon kell a pénz az eladónak.
Ha eladtad a vasad SMR-t akarsz venni? Te is túrázol mint Lukító, szerintem neked is egy berg lenne a legjobb!
Ez az eladó motor amúgy olcsó, nem? Szerinted hihető ez a 2,5 óra?
én meg örködök éjaszaka.meg tegnap is.ez se egy leányálom
Necces volt a vége felé, még szerencse, hogy a három sávon elfértem...
Nem értem a kérdést! Olcsó? Drága?
Nem ismerem kié lehet.
Ilyet akarsz venni?
http://www.hasznaltauto.hu/2347814_ktm_560_20
07