Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motulban nem fox csalódni!
jézusom. egyre jobban tetszik a narancssárga tank.
kezdem érteni hogy a ktm tulajok miér lesznek narancsmániások
hy!
tegnap már nem tudtam elolvasni, Motul-t vettem.Meg Lazer sisakot progrip szemüveget.
Szerintem több az, nekem ilyen 70 körüli összeg rémlik
Hmmm..
mintha ezt a motort láttam volna hogy egy női tulaj hirdeti
az durva. nagyon jól néz ki
nekem van fehér idomszettem 3 napig volt a motoron,mert sajnáltam összebaszni azóta dobozban van
az a rohadt fekete tank 40 ropi ha jol tudom
ahan..akkor szép ez a narancssárga is?
Egy 2003-as smr570 van a használauto.hu-n azt lestem! szépeket ír meg egész pöpec állapotban van a képek alapján és nekem megfelelő lenne mert rendszámos kis kw-ra és 2 szemre vizsgáztatva.
de egy fia teszt nem találtam róla!
Ja és ő alkatrészt mindig a Zupin-tól rendelt Németországból mert így gyorsabb és megbízhatóbb volt mint a hazai importőrön keresztül (mondjuk ez már vagy 3-4 éve volt)
TE570-ese volt egyik cimborámnak, nagyon szerette, de azért az olaszmotorságát az se tudta levetkőzni, mert produkált érdekes dolgokat (indításnál visszarúgott és ettől eltörött a berúgótengely pl.)...
Apropó: egyik barátom árulja a vasát, hátha érdekel valakit (a külsejétől eltekintve nagyon jó állapotban van a gép)...
http://www.hasznaltauto.hu/2375814_ktm_exc_200
2
Áhoj Mindenkinek!

Kicsit csücsül a fórum! lesem lesem de nincs mit olvasni!

Viszont nekem lenne kérdésem mégpedig hogy tudtok valamit vagy van valakinek tapasztalata a Husqvarna SMR 570-es ről vagy Husqvarna SM 510R-ről?
Fekete tankot lehet kapni hozzá - de inkább ne kérdezd meg mennyiért Ha olcsó lenne már vettem volna rá egyet...mert ugye a motor színe az fekete
És a motor nem viselkedik másképp mint a szélesebb ráffal?(dönthetőség, tapadás,ill a gumi közepe esetleg utcán nem kopik jobban?)Nekem csak utcára kellene tura-sport gumival pl:conti contiroad.
sziasztok
kinéztem ezt a matricaszettet a powerparts on,csak szerintem gáz hozzá a narancssárga tank.azt lehet kapni külön vagy ilyesmi,mert nem találtam.de ez a fehér dizájn nagyon király.
köszi.
az biztos,hogy ekkora és ilyen drága hangszerem még nem volt:D
Gratula, sok közös zenélést kívánok hozzá!
kiirály
csak 1 db ot találtam indulás előtt és ő kért először, de már találtam megint majd odaadom valahogy !
Én is gratulálok a géphez!
Kihaltunk mint a dínók...
Nekem nem adtál,bzmg