Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó hogy vagy! semmi infó a mociról
Jól esett a reggeli video! Egészségünkre!
Hello! Írtad, hogy a haverod a Zupin-tól rendelt cuccokat Németországból. Mennyi idő alatt jöttek meg a cuccok? Vagy esetleg valami elérhetőséget tudnál adni a haverodról? MSN,SKYPE, Tel. stb. Előre is kössz!
Hali! Nekem 510es Husky van. Eddig (kop-kop-kop) nem volt semmi baja. Ha gondolod MSN-en többet tudok mondani. RH8DQ@CITROMAIL.HU
tapadás tökéletes, nem vettem észre , hogy jobban kopna. a dönthetöségre nem tudok választ adni, mert nekem a kormányom teljesen máshogy van beállítva, mint a haverom motorján, így szerintem az jobban befolyásolja, de nekem nagyon könnyen fordul most.Annyi viszont elöfordulhat, hogy ha beleteszed a 160 as szélességü gumkit, a lánc lehet hogy bele fog érni.Azt njsd meg jobban
estét mindenkinek
ebayon hány %-os értékelésig érdemes az üzletbe belevágni kb?
Kell kőccsön egy DÉERZÉ?
Mi a franc van a géppel, mi Sanyánk
Ha már megköszönted,én is mekköszöntelek!Boldog névnapot,jó italozást!
Várjuk a vidiket!
koszonet no jo ejt mindenkinek bye
Boldog névnapot
danke
Isten éltessen
szasztok hogy vagytok ?8vdim van meg go go rol szerdaig felrakom lesz meg fellelo gep meg nem mozgasban vagyok Boldog nevnapot minden Kornelnak!es magamnak is
nem
Ezek telefonnal lettek csinálva
Sziasztok!

Sanya, Lacka hogy állnak a gépek?Hplnap indultok, mert akkor lemennénk szurkolni
Mit tudtok kakucskáról?
Indul holnap valaki ?
Lesz off road?
Én csak így tolom...
nagyon szép motard
olajat vettem 1L és szerintem is legalább 1 évig kitart.Szerintem teljesen olyan mint ami rajta volt gyárilag csak más a szine

Lánc tisztitásra visszatérve miben is egyeztetek meg, mi a legjobb megoldás?
Hi! Olyan nagy különbség csak nincs. Spray-t vettél? Majd írd meg, h milyen.
eddig se csalódtam tavasszal amikor volt a Motomixben Motul akció előfizettem és igen jók.A wash&wax al lefújtam a sisakom szebb lett mint újkorában.Ja és még egy táskát is kaptam nagyon jó az is.