Sziasztok!
Még egyszer köszi gorazs a tudnivalókat.
Megvettem ma a motort.Remélem nem bánom meg.Ereje van,nekem elég,általános állapota jónak mondható.Remélem sokáig fogom élvezni.A biztonság kedvéért még idén belenézetek a blokkjába.Remélem minden úgy van,ahogy mondta a srác.Most az a biztos,hogy hidegen-melegen egy rúgásra indul.
Szia!
Nekem a 4.25 felnin 170/55-17es gumi van fent, nem panaszkodok ra, mastol is lattam, bar en csak palyan hasznalom.Mivel szukebb a felni, igy a gumi kicsit" magasabb" lesz, de nekem semmi bajom sincs vele.Ha gondolod csinalok gyorsan fenykepet az enyemrol, meg egy masikrol motorrol ahol 5'' felni van ugyan ezzel a gumival, hogy lasd a kulonbseget
Ha végiggondolod, magadtól is rájössz: egy literes olaj ugyanannyiba kerül mint a 4-500 ml-es spray, aminek legalább a fele hajtógáz...mondhatni a kényelemnek ára van...
Amúgy hogya spray mennyire elég azt nem tudom mert én mindig csak olajat használtam, abból egy liter kitartott kb. másfél évig.
Olyan kérdésem lenne a szakértöktől hogy: jelen pillanatban a hátsó ráfom 4.25-ös, 150/60-17-es gumival remekül is müködik, De szeretnék váltani 160/60-17 es gumira, érdemes e cserélnem a ráfot 5-collra vagy nincs nagy jelentösége. A motort csak utcán használom 625sxc-moto.Köszönöm mindenki segítségét.
Én ki szoktam szisszenteni belőle, de az az igazság, hogy sosem éreztem, hogy bármi változott volna tőle. Mondjuk nekem egy LC4-em van, korántsem megyek úgy vele, mint itt sokan mások.
le is vettem egyébként?mert én i ugy éreztem h nem az igazi.sokkal kényelmesebb az biztos.de szerintem tul nagy suly megy igy elöre kanyarban.én legaábis ugy éreztem.csak azt sajnlomh 7ezer forintomba fájt
de ez h a gázt kiengedtem a teleszkópbol, kiváncsi vagyok h fog e számítani.lehet h szarul csináltam,és még rosszab lessz. mert nem tudom h mennyit kell kinyomni,iletve mennyire kell összenyomni.
Én sem hiszek ebben a Honda-repsol, Kawa/fuchs stb. összefüggésben DE: ahogy a Hondások dícsérték a Repsolt, nekünk a két Kawába olyan szörnyű hidegindítási dolgokat produkált, hogy kihajítottuk belőlük a f@szba - azóta járunk mindannyian Fuchs-Silkolene-nel, az hibátlan. Ismétlem, ennek a technikának.
ja ja! de végre megvan ,meg is sétáltattam a hegyekben egy kicsit, nagyon király de azért mégnem tépem neki mint a barom.Holnap megyek bevásárolni veszek egy off-road sisakot mert sajnálom a mostanit meg kesztyüt mert biztos jobb lesz egy off-road kesztyüben húzni a gázt.Meg kéne vennem légszürő olajat vagy mi is az amit mosás után rá kell tenni abból melyik a jóféle?
csak az abaj hogyha ezeket megveszem egy csomó pénz elmegy abból amit sm kerékre tettem félre dehát ez van
nekem a motorex előtt volt a gépben midland és igol is. mind2vel sokkal zajosabb volt a motor.mondom ezt én, aki kicsit bele lát ebbe a márka-kapcsolt marketingbe.
Még a hétvégén csinálok róla
Még egyszer köszi gorazs a tudnivalókat.
Megvettem ma a motort.Remélem nem bánom meg.Ereje van,nekem elég,általános állapota jónak mondható.Remélem sokáig fogom élvezni.A biztonság kedvéért még idén belenézetek a blokkjába.Remélem minden úgy van,ahogy mondta a srác.Most az a biztos,hogy hidegen-melegen egy rúgásra indul.
Nekem a 4.25 felnin 170/55-17es gumi van fent, nem panaszkodok ra, mastol is lattam, bar en csak palyan hasznalom.Mivel szukebb a felni, igy a gumi kicsit" magasabb" lesz, de nekem semmi bajom sincs vele.Ha gondolod csinalok gyorsan fenykepet az enyemrol, meg egy masikrol motorrol ahol 5'' felni van ugyan ezzel a gumival, hogy lasd a kulonbseget
Amúgy hogya spray mennyire elég azt nem tudom mert én mindig csak olajat használtam, abból egy liter kitartott kb. másfél évig.
És nagy melegben annyira elhígult, hogy kidobálta a 2est...
Esetleg 2T is van olyan jó áron? Kéne...
Van poszter alapanyag Balunak, Csabinak, és Lacikának...
de ez h a gázt kiengedtem a teleszkópbol, kiváncsi vagyok h fog e számítani.lehet h szarul csináltam,és még rosszab lessz. mert nem tudom h mennyit kell kinyomni,iletve mennyire kell összenyomni.
Én sem hiszek ebben a Honda-repsol, Kawa/fuchs stb. összefüggésben DE: ahogy a Hondások dícsérték a Repsolt, nekünk a két Kawába olyan szörnyű hidegindítási dolgokat produkált, hogy kihajítottuk belőlük a f@szba - azóta járunk mindannyian Fuchs-Silkolene-nel, az hibátlan. Ismétlem, ennek a technikának.
csak az abaj hogyha ezeket megveszem egy csomó pénz elmegy abból amit sm kerékre tettem félre dehát ez van
Megvan a műszaki és nálam van a motor folytás nélkül!