Sanya!A husa tesztnaprol esetleg van valami infód?Kémeim jelentették,hogy még ebben a hónapban lessz valami ilyesmi.Szivesen kipróbálnám az uj modelleket.
igeen?én meg lentebb ebgedtem elöször...azt hittem tul kemény.de nem lett jobb.de egy biztos,h nem mentem végig egy husz percet sem,nagyon fos volt. viszont raktam fel kormánymagasitot.annak nem lehet ehez köze?
nem tudom.lövésem sincs sajnos még az ilyenekhez
ha az a baj,akkor h tudok rajta segiteni?vagy honan ismerem fel ha az a baj?
holnap megnézem.ugy is oljacsere,légszürö tisztitás...
Hello mindenki!
Most akkor ki vagy kik kavarják a szart ennyire?Egyszerűen nem birják elviselni ha az ország sm tulajdonosai összehoznak egy jó kis pályanapot maguknak ,és tiszteletüket teszik köreikben a hazai legjobb SM Riderek!Eszem faszom + áll!
nekem is egyik napról a másikra jött ugyan eza a probléma. egyik héten még jó volt, utánna meg nem. ráadásul én is gyanakszom az autósokra, rossz minőségű gumi kenődik fel, és a mienk nem tapad be rendesen. én biztosan, hogy nem gyorsultam, mert a motomax napon mentem 47et, most hétvégén szerintem meg sem közelítette az időm ezt és mégis pattogott az eleje. de még lehetséges a lefutott elsőgumi is.....nem tudom! tényleg értetlenül állok a jelenség előtt. főleg azért mert a bükkben vannak teljesen olyan kanyarok, mint mondjuk kakucson és ott nem pattog.
valószínű gyorsabb lettél! nagyobb a sebességed mint eddig. ezt a futoműved már nem bírja korigálni, és pontos beállítást kell találnod. nekem ez a véleményem. de azt mondják, hogy csinálhat ilyet kopott gumitól, esetleg rossz gumikeveréket használsz. nézd meg a guminyomást is! de amugy nem értek hozzá, csak már én is jártam hasonló cipőben, és ezeket mondták nekem is!
Hello! Bocs hogy nem válaszoltam az MSN-en de egész héten szar volt a net. (koliban) Múlt héten táborban voltam. Nemrég jöttem haza. Nem intéztem még semmit a felnivel kapcsolatban. Blokkot se küldött a felniről. Néztem a dobozban amiben jött a kerék de nem volt benne. Szóltam neki hogy küldjön blokkot a kerékről de még nem küldött. :S
ha az a baj,akkor h tudok rajta segiteni?vagy honan ismerem fel ha az a baj?
holnap megnézem.ugy is oljacsere,légszürö tisztitás...
Mizu?Berger van már új?
Most akkor ki vagy kik kavarják a szart ennyire?Egyszerűen nem birják elviselni ha az ország sm tulajdonosai összehoznak egy jó kis pályanapot maguknak ,és tiszteletüket teszik köreikben a hazai legjobb SM Riderek!Eszem faszom + áll!
holnap szeretnék megnézni egyet.addig jó lenne felkészülnöm,hogy mire számítsak,mire figyeljek jobban oda