Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem most kátéem volt az áldozat.
Ok,mindenképpen. Köszönöm a dicséretet nevében is!
Egyenlőre várni kell aztán majd télen orba-szájba adják majd
Hej Atis!Csak nem megint egy aprilia?
Akkor ezt hiába várom?Majd amikor nem leszek tv közelben, ledobják 5-ször egymás után és utánna -em!
hu az durva.gondolom lefáradtál.
és énekelted k9zbe hogy Nagy utazás?
Kérlek jelezd majd ha kész lesz, mert tényleg jó képeket csinált, nagyon tetszenek már amennyit láttam
Hogy lehet ilyet beállítani Nokián? Ezt tudnom kell!
Nemrég értem haza. 2650km
Persze kiírom neked.
az osztrákig adták, én is vártam hogy majd az jön de elkezdték a 2006-os szezon elejétől.

Még Bolley meg Fiorentino is megy
Szia,

Igazából már régóta ígértem Balunak, hogy csinálunk róla egy komolyabb anyagot. Ez a fotózás róla szólt inkább.
Készül a weboldala a barátomnak oda fel lesz töltve.
szia biker.
már itthon is vagy?kitudnád irni nekem egy cd-re vagy dvd re a képeket.nagyon jók lettek.már egy pár megvan.kaptam imélben
Már adták az osztrákot? Szerintem csak a verseny napján este de azt is az eurosport 2-n.
Sziasztok!
Luki mi történt, hogy fel akarsz hagyni a szerveszkedéssel?Kicsit lemaradtam.
A husaberg tesztnap engem is érdekelne:)
Biker a fényképész srác által csinált képeket hol lehetne megnézni?
SMLaca az extreme-n az oszták futamig adták,és azóta a 2006-os szezont adják
hát én spanival meghuzatom picit
most akkor nyomjam össze vagy rakjam bakra de ha megveszem a szelepet rárakom az mindig pont anniyt enged ki mitn amiennyi oda már nem kell ügye?és akkor nem kel nézegetni. kömény
Hi All,
Kicsit kiteszem a lábam az országból, és már rögtön áll a bál?
Végigolvastam a termést, alaposan rendet kéne tenni a fejekben.
Jövő héten alkalmunk lesz rá, hogy megvitassuk ezeket a dolgokat!

Holnap megyek a KTM kereskedőhöz!
Szombaton lesz a rendezvény(10.04), előtte pénteken(10.03) a barátkozáson és a pályaismerkedésen lesz a hangsúly. Vasárnap nem lesz verseny, sajnálom .....és nem is ajánlom(saját tapasztalatainkból adódóan), hogy bepróbálozzon valaki másnap, a gokartosok rendezvény után annyian vannak, hogy a motorokra jó, ha 1-1.5 óra múlva kerül sor-egy negyed óra erejéig .
Amúgy osztom a többi fórumozó véleményét, ne add má' fee' .....egyébként manapság minden második telón be lehet állítani, kinek legyen MINDIG foglalt a telefonod
Jó dolog a szelep....azt a csavart bakon szokták kiengedni úgy jó a teleszkóp gáznyomása ...nekem így jó Sm-ben és crossban is
semmit nem tudok még
Ezt a rohadt tv müsort se tudják rendesen leírni. Mától volt írva az osztrák vb erre minden van csak nem az.Talán most este 11-től adják az extremen!
lehet venni szelepet,amit berakok a csavar helyett és akkor sose lesz ilyen problémám?
az ravasz
összehuzott állapotban?nyomjam össze ahogy birom és ugy csavarjam ki?
Kösz Börni!Azért megvárom mit mond majd rá neked a srác!OK?
összehúzott állapotban ki kell engedni azt a picike csavart ami a telószár tetején van,vagy rakjáj bele szelepet