Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja papirok nélküli
Szeva Luki

Nézd meg a ktm fórumot!

Ha ennyi akkor nem kondolkodunk vesszük a KTM-eket
az elég meleg árú lehet!
és forgalomba helyezhető? vagy csak megszerzed őket?
duke 990 900-ért vihető?
attol függ mennyi pénzed van!
lc4-et már tudok szerezni neked 600e ft-tol! 1-2 éveset!
Hali! Valaki tudna nekem segíteni, hogy hogyan kell az Ebay-en vásárolni? Mindenképpen kell hozzá dombornyomott kártya?
Pardon, SMLaca gépénél ülök, az előző hozzászólás helyesen Slash nickről érkezett volna.
Engem is érdekelne, hogy mennyit fizettél érte, meg hogy honnan volt, ha nem titok.
KTM. Erősebb.Jobban tartja az árát.
Cső
Mire használnád leginkább? Mennyi centi, hány kg vagy?
Ktm lc4 640, vagy Dr-z 400? Supermotokról van szó. Előnyök, hátrányok?
Melyiket vegyem?
Küldök!
sziasztok
jövöhéten nincs kedve valkinek motorozni eggyet kecskeméten?mondjuk hétfö kedd vagy szerda.utána már nem jó nekem.
Van 2T és 4T is - a listaára sem vészes, és abból még -20%.

Küldj egy mélt a címemre (adatlapon) és átküldöm az árlistát!
Hali!
Képet küldesz?
aham, köszi a segítséget
azt nem értettem amit írt az oldalon,de már rájöttem
hát meg könnyebíteni az életünket az k***a isten ha nemlenne
nem, beadod a papirokat a vámhoz(van VIPD számotok?) ha nincs akkor azt még igényelni kell, általában másnapra megcsinálják a papirokat és mehetsz befizetni. utána jöhet az okmányiroda!
hát miért, nem lenne jó ha nem lenne ,jobb lenne azt a pénzt SM felnire vagy felszerelésre költeni nem?
ezt nemértem
igen én is ennyit tudok.A kettőt el lehet intézni egy napon?
ha jol emléxem akkor 135000 Ft a regadó, meg a rendszám, más nem lesz már!
jaja pénteken levettem, a jobb oldalról azt az U formájú tartót kicsit nehéz volt levenni de megoldottam.Nagyonkirály!Remélem a rendszám meglesz pár napon belül és végre nem csak a környező hegyekben mehetek.Meg majd egyszer lesz SM szett is valamikor
Hát akkor nem mondom,hogy kérdezd meg mennyi lenne az enyémre a regadó ha nem te intézed!
Sztem csak a redagót kell jah