Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok.
van egy is problémám.elkezdett nekem is bepatogni a motor eleje.ez mitöl lehet?soha nem csinált még ilyet.utoljára kakucson mentem akor nagyon jó volt. az lhetséges h attol,hogy a hétvégén itt drift verseny volt és 140 kocsi ment rajta?talán koszos lehetett.remélem nem a moorral van baj.de nagyon durva,nem birtam eggy értelmes kört se menni..
Sziasztok!
Valaki nem tud nekem nyilatkozni a Yamaha yz400f-ről?
Van valami olyan általános hiba,ami miatt nem szabad ilyet venni?
Vagy ez is,mint a többi állapottól függ csak?
Ha valakinek van valamilyen tapasztalata róla,ossza már meg velem légyszi!
Valakinek itt régebben mintha lett volna egy fehér piros matricázással nem?Vagy az wr volt?
köszi
Jelenleg nem vagy msn-en elérhető. Amit kértél fékbetétet megkaptam ebben a pillanatban, de ma csak 3-ig van posta, és már nem érek oda. Nagyon sajnálom, de ma már nem fogom tudni elküldeni neked, majd csak holnap . Sorry mégegyszer
Sziasztok!
Mi ez a nagy kihaltság? Ilyenkor már több 10oldallal le vagyok általába maradva...most meg elöre vagyok
Üdv Mindenkinek!

Szeva Luki!
Nem tudom mennyire volt időd foglalkozni a dologgal de gondoltam megkérdezem sikerült-e a "berg-számok" alapján kideríteni valamit a mociról?
He
Közülünk valaki?

Akkor áruló Szólni kell GD-nek
Ha ő sem elég jöhet a Wolf
jah ez a mai lény ez olyan volt,hogy eddig teljesen ok volt vele minden, sőtt személyesen is találkoztam vele, sőtt a fórumon is képviselte magát, aztán a fene se gondolta, hogy az agyának szaladnak a dolgok. nevet direkt nem említek, nehogy megsértsem a személyiségi jogait, mert ugye neki vannak, nekem meg annyi sincsen, hogy azt csináljak és mondjak, amit éppen és ahol éppen akarok!
Király. Innentől nem én vagyok a legöregebb :-)
Persze az halovány árnyéka sem lehet egy GO-GO-nak!

GO-GO GO-GO
GO-GO GO-GO
GO-GO GO-GO
GO-GO GO-GO
GO-GO GO-GO
GO-GO GO-GO
Biztosan úgy gondoltad:egy kicsit abbahagyom a szervezkedést!
Hát letelt a kicsit
Én azt nem értem,egyáltalán miért állsz szóba olyannal,akivel nem akarsz Asszem tudom mennyire kultúrlény vagy,de diplomatikusan is le lehet tenni egy telefontot.

Persze nem szeretnék én a lelkedre beszélni,eszem ágában sincs,de ha egyszer eret vágok magamon hosszában GO-GO hiányból kifolyólag,annak csakis TE lehetsz az oka

Viccet félretéve,ha tényleg terhes a dolog,hagyd a csába.Talán valamilyen szinten élni fog a szervezkedés itt a fórumon,és akkor nem lesz akit ellenségnek lehet kikiáltani
elég lesz egy nagy ketrec, bele engedjüka sok küzdeni vágyó fiatalt és mehet a ketrec harc. nálam meg lehet fogadni a felekre...ha már így meggyanúsítottak azzal, hogy a meggazdagodásért nyomom a dolgot. legalább legyen alapja!
Mondtam is nekeik, ha legközelebb neked melóznak, puskát vigyenek
itten vagyon a gönci pálesztartócska
Ők az én embereim! Te is ismered őket?
Háztető úr, ne hagyja magát!
mindegy mibe fáj én ott leszek, és szerintem még 2-3 ember egerből. viszont nekem csak a vasárnapi nap lenne jó! pontos időpont hogy is van?
Hát barátaim a sok bíztató és nyugtató hozzászólás hatására már meg is nyugodtam. de egy ideig tartom magamat az "állásfoglalásomhoz"! vagy nagyon szavahihetetlen leszek, ha már holnap szervezkedni kezdek?
Háj!
Ha legközelebb ilyen telefon jön, légyszi irányitsd át az enyémre!
Én majd részletessen kifejtem neki,miként tehetné orálisan boldoggá a rosszéletü édesannya!
Jesszusom, olyan sokáig is lehet élni?!?
Szia Sanya
47 éves vagyok.
Jó éjszakát.
Sziasztok.
Rendben, majd legközelebb összefutunk. Csak kíváncsi lennék mi lett a motoroddal!
ájsz ájsz béjbi
na jóéjt, húzok me sok a hülyeség...