Ide a SM-hez az átlagosnál egy kicsit több kondid van már bőven elég, meg ti nem is járkáltok offroad részeket, tehát heti egy-két futás, bringázás ,úszás és legalább heti mocizás akkor már sínen vagy
egyébként h motorozásrol legyen szó.sok versenyt néztem már meg ,meg edzést.szerntem sok motorosnál alapvetö probléma a kondi.nem egyszerü ugy motorozni h az ember nem a pályát figyeli hanem azzal kell foglalkoznia h elvan teljesen fáradva.de van a mási kakimeg birja,de fejben fárad el hamar.ezeket lehet valamelyest javitani.
igazad van csak egy újabb végigedzett tél után amikor lementünk vízre és a többiek még a fiatalabbak is elöttem voltak akkor gondoltam úgy , hogy na akkor most nem lesz az hogy 50 50% edzés és iskola inkább az iskola
a rendszeres rendes táplálkozás pedig természetesen kihagyhatatlan ,bár én ismerek egy töbszörös világbajnokot aki szinte csak csipszet meg gumicukrot eszik ilyen is van
mondjuk én ezért járok levelezöre,ezért nem bulizok annyit,nem is tudodk annyit motorozni mint szertnék.de remélem h megfogja érni.
nem egyszerü ez.de ez igy elég hosszu itt.meg nem is akarok ezekkel untatni senkit.
a lényeg h képben vagyok ezekkel kapcsolatban,ha valaki szertné segitek neki. attila kiváncsi volt,bemásoltam.
szerintem nincs ezzel baj.
Bocs, hogy beleröfögök, de normális, hétköznapi élethez, hogy jó formában légy, az edzés mellé ELÉG a zöldség-gyümölcs. Ilyen okos tápokat akkor kell tolni, mikor már versenyhelyzet van...Én a versenysportot egymás után háromszor szakítottam meg emiatt, mikor jött a durúzsolás, hogy "ha ezt komolyan gondolod, akkor kicsit többet kell tenni" meg hogy "ráérsz majd a barátokra, családra, sulira, amíg bírja a szervezeted, tuningolni kell" stb...
A harmadik után elegem lett. Inkább vagyok egész életű ember, mint széthajtott bajnok...
ugy ahogy az elottem szolo mondta, dombornyomott kartya es utana paypal, de ez sem garancia semmire, meg erdemes megnezni kivel bizniszelsz, sok jo cuccot meg lehet venni jo aron csak sokaig kell keresgelni, en hetekig hajtottam a feknyerget mire talaltam egy olyat amit jo aron meg tudtam venni es kis szarakodas utan jo is volt a bringara
judozok.
hát igen.nem mindig lelkesedik az ember.olyankor kell a jo edző.ha mindenkiabbahagyná mert már nem "lelkes" nagy baj lenne a kedv meg ugyis visszajön ha elkezd kicsit jobban menni,vagy jön egy jobb eredmény és látja az ember h volt értelme.
akkor ezt megbeszéltük
én is volt hogy egész gyáron napi 2 öt edzettem és olyan is volt hogy bicajjal mentem (összesen 40km körül egy nap) sőt tavaj még suli időben is volt hogy délután két edzés volt másnap hajnalban meg újra edzés.ez csináltam is addig amíg lelkes voltam aztán eljött az a nap amikor úgygondoltam hogy ennyi elég lesz(ebben persze az edzőnek is nagy szerepe volt mert egész végig szerintem rendesen edzettem ő meg nem vitt el a válogató versenyre bezzeg a kajakosoknál ment mindenki aki be tud ülni.) Hát ez vezetett ahoz hogy HOBBYKENUS lettem
Sanya beszéltem a WP-s sráccal akit ajánlottál, szombat reggelre ha minden igaz kész a telóm , vasárnap segítesz majd kicst eltekergetni?
Egy kategóriával feljebbi mérgekre gondoltam.
a rendszeres rendes táplálkozás pedig természetesen kihagyhatatlan ,bár én ismerek egy töbszörös világbajnokot aki szinte csak csipszet meg gumicukrot eszik ilyen is van
nem egyszerü ez.de ez igy elég hosszu itt.meg nem is akarok ezekkel untatni senkit.
a lényeg h képben vagyok ezekkel kapcsolatban,ha valaki szertné segitek neki. attila kiváncsi volt,bemásoltam.
szerintem nincs ezzel baj.
A harmadik után elegem lett. Inkább vagyok egész életű ember, mint széthajtott bajnok...
hát igen.nem mindig lelkesedik az ember.olyankor kell a jo edző.ha mindenkiabbahagyná mert már nem "lelkes" nagy baj lenne a kedv meg ugyis visszajön ha elkezd kicsit jobban menni,vagy jön egy jobb eredmény és látja az ember h volt értelme.
én is volt hogy egész gyáron napi 2 öt edzettem és olyan is volt hogy bicajjal mentem (összesen 40km körül egy nap) sőt tavaj még suli időben is volt hogy délután két edzés volt másnap hajnalban meg újra edzés.ez csináltam is addig amíg lelkes voltam aztán eljött az a nap amikor úgygondoltam hogy ennyi elég lesz(ebben persze az edzőnek is nagy szerepe volt mert egész végig szerintem rendesen edzettem ő meg nem vitt el a válogató versenyre bezzeg a kajakosoknál ment mindenki aki be tud ülni.) Hát ez vezetett ahoz hogy HOBBYKENUS lettem