a ladával olyat megy géza, hogy nekem látványosabb mint a nissan. szűk pályákon, bemutatókon csak azt használja. innen a webcím is, a rendszáma geza-01
nem tudm, szerintem nagyon béna volt a sofőr. bár néhányan már mondták, hogy el tudom kapni a rajtot amikor kell, pedig én nem versenyzek. csak Sanyától ellesem mindig amit csinál!
Skyline, akkor penzben nincs hiany.Mar a Corsasok is feszegetnek, hihetetlen eddig en csak 325 bomost lattam, hova fajul ez a vilag...
Jah, most deluatni csendes pihenon vagyok
van itt nálunk néhány igazán ügyes driftes. 1-2 skyline, meg egyéb erőmű. na meg az örök favorit, a LADA
F and F? ugyan már a városban találkozok néha olyan verdákkal....még szerencse, hogy van rajtam vese védő, mert máskülönben hasi sérvet kapnék a röhögéstől. a legkomolyabb, amikor 1.2 corsa-val rápróbálnak pirosnál a 660asra
Meg keresztbecsuszos vasarnapot
most viszont lelépek, mert hamarosan nyit a Needful Things!
Jah, most deluatni csendes pihenon vagyok
F and F? ugyan már a városban találkozok néha olyan verdákkal....még szerencse, hogy van rajtam vese védő, mert máskülönben hasi sérvet kapnék a röhögéstől. a legkomolyabb, amikor 1.2 corsa-val rápróbálnak pirosnál a 660asra