sajna anyi pénz megy el a motorra meg a sulikezdésre hogy még ha jó is lenne a motor nembizti hogy tudok menni de ha valaki elvisz eltart meg visszahoz nemellenkezek
Köszi!
De ilyenre ne is gondoljunk nem szeretnék semmiféle technikai gondot!
De nagyon szépen köszönöm a számot!
Azért felírom de nem örülnék ha használnom kellene!
Ha már gond!
Valaki meg tudja mondani hogy az oldalsztender kapcsolójának hol találom a csatlakozóját?Barbár módon nem szeretném csak úgy elcsípni a vezetéket és most nem nagyon van időm sem hogy mindenhol szétoperáljam a motort egy csati miatt!
Leszdem a francba mert néha szarakodik.Próbáltam már hogy telifujtam wd40-el de csak egy ideig volt jó utánna előjött újra.
Sejtésem szerint az is az ölés alatt van de semmi időm mostanában a motorra.
Köszi!
Üdv!Tegnap éjjel ugyan kérdeztem hogy valakihez csatlakozhatnék vasárnap reggel de senki nem reagált!
A lehetséges útvonalak a következők nekem(lásd kép) .
Ha valaki esetleg ebből az irányból érkezik és nem bánja ha vele tartok akkor szóljon!
Holnap megyek megnézem azt a gyári cuccost ,ha nem lessz jó akkor is hozok egy önindítót leglább mert azt is adja hozzá és anyi pénzért V-tech lenne kihagyni !
De ilyenre ne is gondoljunk nem szeretnék semmiféle technikai gondot!
De nagyon szépen köszönöm a számot!
Azért felírom de nem örülnék ha használnom kellene!
Ha már gond!
Valaki meg tudja mondani hogy az oldalsztender kapcsolójának hol találom a csatlakozóját?Barbár módon nem szeretném csak úgy elcsípni a vezetéket és most nem nagyon van időm sem hogy mindenhol szétoperáljam a motort egy csati miatt!
Leszdem a francba mert néha szarakodik.Próbáltam már hogy telifujtam wd40-el de csak egy ideig volt jó utánna előjött újra.
Sejtésem szerint az is az ölés alatt van de semmi időm mostanában a motorra.
Köszi!
Egyébként kösz hogy aggódsz!
A lehetséges útvonalak a következők nekem(lásd kép) .
Ha valaki esetleg ebből az irányból érkezik és nem bánja ha vele tartok akkor szóljon!
Csak kiváncsiság képpen! 18as ban létezik slick?
veled?
De,ha nem te akkor