Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nőt és drogot is vigyek neked?
sajna anyi pénz megy el a motorra meg a sulikezdésre hogy még ha jó is lenne a motor nembizti hogy tudok menni de ha valaki elvisz eltart meg visszahoz nemellenkezek
Köszi!
De ilyenre ne is gondoljunk nem szeretnék semmiféle technikai gondot!
De nagyon szépen köszönöm a számot!
Azért felírom de nem örülnék ha használnom kellene!

Ha már gond!
Valaki meg tudja mondani hogy az oldalsztender kapcsolójának hol találom a csatlakozóját?Barbár módon nem szeretném csak úgy elcsípni a vezetéket és most nem nagyon van időm sem hogy mindenhol szétoperáljam a motort egy csati miatt!
Leszdem a francba mert néha szarakodik.Próbáltam már hogy telifujtam wd40-el de csak egy ideig volt jó utánna előjött újra.
Sejtésem szerint az is az ölés alatt van de semmi időm mostanában a motorra.
Köszi!
ha esteleg valami technikai gondod adódna az úton, akkor hívj nyugodtan! 30/6368810
Ha valakivel menék akkor is vigyáznom kellene tehát az meglesz! :-)
Egyébként kösz hogy aggódsz!
ha esetleg egyedül jönnél, akkor vigyázz nagyon a közúton! majd a pályán húzzuk a gázt!
Üdv!Tegnap éjjel ugyan kérdeztem hogy valakihez csatlakozhatnék vasárnap reggel de senki nem reagált!
A lehetséges útvonalak a következők nekem(lásd kép) .
Ha valaki esetleg ebből az irányból érkezik és nem bánja ha vele tartok akkor szóljon!
Persze csak ha megadod a címed
Tudod a pánz nagyúr , dobok egy mailt !
Te tudod...na jó éjt!
Akkor mondjam azt hogy önindítót megyek venni de van ott egy főtengey is és vetek rá egy pillantást...
Már megint túlbonyolítod...egyszerűsítsd, ne fordítva...
Hé gumiemberek!
Csak kiváncsiság képpen! 18as ban létezik slick?
Holnap megyek megnézem azt a gyári cuccost ,ha nem lessz jó akkor is hozok egy önindítót leglább mert azt is adja hozzá és anyi pénzért V-tech lenne kihagyni !
Beszéltem az ismerősömmel, és azt mondja, hogy Proxban kb 40-45.000-ért kapsz komplett új főtengelyt...
Holnap megyek alkatrészbeszerzésre majd akkor többet tudok
yess oké!
az is jó móka
városi randalírozás volt ma!éppen az előbb jöttem haza, most pakolászok...
csak kicsit próbálgattam ezt azt
veled?
köszi
Ja, az most is nálam van még. Épp eladó, ha gondolod...
edzegetün-edzegetünk?
mostmár nem ,de amikor főként utcán motoroztam ezt használtam és kezdtem pályára járni ez ott is bevált. Árat nem tudok mondani
HÁt asszem te tettél be egy fehér yami sm-ről karbon fenikkel képet....na pl olyanokra
De,ha nem te akkor