Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már régebben ígértem neked valamit!gondokozz!
amint látom súlyosodik a helyzet!
miaz?
jóóóóóóóóóóó... rákérdez7ek?folyékony,visít,melle van ....csak nem egy mellpí
Sanyikaaaa holnap érkezik a ruha ellátmány, meg egy kis meglepetés!
üDv!
A múltkori visonai képek elküldhető állapotban vannak?Én nagyon megnézném őket.Vagy legalább azokat amiken én is vagyok!
Küldj már át párat ha teheted a hami.ricsi@gmail.com -ra

Köszönöm!
hozzá kötelet majd húzlak ...
Ésakkor nekem erőnléti edzés mert egész nap tolni fogom a pályán
Tiszta F1
OK!
ha nem jön össze, ne buzeráld , majd holnap éjjel félrészegen megszegeljük+ le is teszteljük!
Hát ezaz..
már anyira rutni hogy a deknicsavarokat akkus csavarozóval nyomatom hogy azzal is időt nyerjek
eddik nemmonjdok hülyeséget mióta megvan a motor a blokkot 3x húztam szét a kuplung oldali deknit meg kb 30x vettem le
Meg lesz az, már rutinból megy,nem
De elöbb aggyá lóvét, mert drága a lőszer
Az a jelenség hogy 1es jó 2-es jó 3-4-5-6 meg csak ugy van ha viszatolom a kart középállásba és ugy megint fel
Nemjól akasztottam be ezt a buzernyák rugót , dekni le olaj le víz le ujra tömités pasztázás.. hosszu lessz az éjszaka...
Mit akarsz Te örökké váltani? Szúrd be 2be és nyelezzed!
Mi +csak pislogunk
ja de ehez ha eltudnád küldeni a számod a nagymatel kukac freemail. hu cimre az jólenne
ha nem tudok menni lőjjetek fejbe
húúde komplikált lessz a holnap
NOS
Nemláttalk MSN en eccer sem, de ha el tudok jutni valahogy Egerbe akkor előtte felhivlak és egyyeztetünk. Egy percig se várj rám ha hivlak akkor mondom hogy mikor érek oda ha meg nem akkor nemtudok eljutni oda , ha ez neked így jó. Mert nagyon bizonytalan a holnap minden téren miuvel mennék hogy meg még a váltó is baszakodik szerintem még ma éccaka szervízelek. Rendben van így a dolog?
(remélem érted mire gondolok)
szia!
sötétkék felnicsík van?mennyibe kerül?jó lenne.már kigondolotam a matricázást,jövöhéten megcsinálom.és a felnicsikkal lessz igazán ütős.köszi
Bármit megéri venni , ha nem kerül sokba!
Hello! Segitséget kérnék hogy mien 125-ös supermoto éri meg a legjobban? nah persze 2t-s meg persze egész jól mennyen! Meg hogy megéri egy Rx-et átalakítani vagy má átalakítva megéri e meg venni?
mik a hírek írek
1882 a tuti!
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a KTM-es kollégákhoz.
Mégpedig, hogy tudnám átváltani a kerékméretet a tripmasteren 21 col-ról 17-re?
A gyári állás 2205 21-nél. Egy oldalon olyat láttam, hogy 1882 17 colnál.
Ez jó adat vagy le kell mérni a gumi kerületét .... a gyári könyvben leírtaknak megfelelően?
Előre is köszönöm a sgítséget. üdv.
okay!