Hát ez az! Az jár jól, aki képes felkelni nagyon korán, vagy már eleve motoron ébred. Amennyire ismerem magunkat, tuti nem érünk még 10-re se Kakucsra, az meg ha jól számolok 1-2-3, ujj jujj az nem hogy 1-es, de -2 . Azt hiszem kimaradunk pár dobásból .
Drága: erotika kiállításon még sose voltam SAJNOS, ugyhogy nem tudom mennyire leszel "SZERELMES", de nekem mindig fel van kötve a nacim Jah és a Zoli erősen figyel
Ne sajnáld, nem vagyok annyira szép látvány amúgy se most meg aztán pláne nem...
De ha lesz végre műszaki valamelyik patkányomon, majd jól meglátogatlak a boltban aztán kigyönyörködheted magad bennem
Igen, valószinű 20-20-20 perces bontás lesz, de valóban mi van akkor ha kb 50 supermotos egyszerre megy fel (20 percig) motorozni? Bár szerintem vasárnap délelött rajtunk kívül senki nem lesz, inkább délután lehet galiba....
Ma valószínű nem tudnék lemenni érte, hacsak nem beugrok érte erotika kiálllításról hazafelé jövet. De akkor biztos "szerelmes" leszek , ugyhogy kösd fel a gatyád! (a Zolit meg altasd el... )
Szerintem holnap délelött leszaladnék érte. Ha nem, akkor meg jó lesz kakucson is... Csak jöjjön meg!
Oké ezt vágom, hogy szét lesz szedve, de ha legalább annyian összejönnek a supermotósok, mint a GO-GO 1-en, 40-45 supermotos nem mehet fel egyszerre a pályára. Míg a gokartosok keringenek páran 20percet(nem akarom őket bántani), addig xx motoros áll és nézi
halkan hozzáteszem még ifjú korban nagyon jó volt spiccesen motorozni a városba és élvezni hogyan karcol a sztender meg a fények olyan furik voltak azt hittük 180 megyünk
1 doboz sört megittunk 4-en oszt hajrá
most jöttem rá! lehet ez a prám a sörrel ezért tudok csak 1 inni belőle
Drága: erotika kiállításon még sose voltam SAJNOS, ugyhogy nem tudom mennyire leszel "SZERELMES", de nekem mindig fel van kötve a nacim Jah és a Zoli erősen figyel
De ha lesz végre műszaki valamelyik patkányomon, majd jól meglátogatlak a boltban aztán kigyönyörködheted magad bennem
Ma valószínű nem tudnék lemenni érte, hacsak nem beugrok érte erotika kiálllításról hazafelé jövet. De akkor biztos "szerelmes" leszek , ugyhogy kösd fel a gatyád! (a Zolit meg altasd el... )
Szerintem holnap délelött leszaladnék érte. Ha nem, akkor meg jó lesz kakucson is... Csak jöjjön meg!
megtisztelsz
halkan hozzáteszem még ifjú korban nagyon jó volt spiccesen motorozni a városba és élvezni hogyan karcol a sztender meg a fények olyan furik voltak azt hittük 180 megyünk
1 doboz sört megittunk 4-en oszt hajrá
most jöttem rá! lehet ez a prám a sörrel ezért tudok csak 1 inni belőle
azt a választ elfogadod ha azt mondom, azért hogy megmutassuk milyen erős az akaratunk mert meg isszuk annak ellenér hogy nem ízlik.
egyet megiszok és tele vagyok
viszont a rekordom két üveg egymás után aztán szunya....
de a koktélok az igen...
DE
a koktélok azok finomak azt már lehet szeretni
mondja a Mixer