Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halihó.
Kéne egy kis segítség.
Kakucsi pályára milyen áttételt ajánlotok DRZ re?
Próbáltam a 14-44 est ez tetszett és a 14-41 est ez nem nagyon.
Vélemény a 14-47 esről?
üdvBoB.
Most akkor ha valaki nem szaggatja eléggé a pályán, az baj?
Igyekeztem hogy nelegyek nagy akádály(mint a kipuf cserével )vegyes felhozatal persze 2T egyedül voltam De nemisvoltak bogarak a pályán Tényleg jóvolt a hangulat igaz 1-2emberke aki kicsit furcsán(lehet csak nekem az )támadott be a pályán(kicsit erőszakos volt..)
most hívtalak volna!ha nem lennél kikapcsolva!
nem találom a képeket de ma meg kell lenniük!
Nem hinném, hogy lassítottál volna bárkit is.
Mindig kihúzódtál, ha gyorsabb jött mögötted, jó kis csapat verődött össze tegnap.
Jó vegyes felhozatatl volt de így a jó, mindenkinek megvolt a maga "ellenfele".
Jól viselkedik a moci nagyon, még a Sanyától vásárolt metzeler k2 van rajta.
Sikerült javulnom pár mp-et, de a motomax day óta nem motoroztam. Csabi más dimenzió megy mint a távirat!
Kezd derengeni, hogy megyünk-e hétvégén, 60-40% a Go GO2 javára.
Tudsz ajánlani nekem egy jó kesztyűt? Akár itt akár privátban.
rooftop: Nem jöttek képek !
Szívesen megcsinálom péntek este is a beharangozót, csak félek akkor már nem sok értelme lesz...
néhány ember az már fix. de nekem van egy olyan érzésem, hogy nem leszünk annyian, mint az elsőn!
gondolhatod......

Úgy nézem GOGO2-re jó idönk lesz!
Már csak a jó köridő hiányzik...

Sokan jelezték már érkezésüket szombat estére?
Nekem még képlékeny (sajnos), de a vasárnap az tuti!
Na mentem kipufogot cserélni majd jövök..
"Csak a pályán találkoztunk"az SXV-t azt láttam/megvan a KTM már necces de biztos ö-is kikerült párszor Ezuton is bocsi ha valakit lassitottam én ennyit tudok/merek(speedesekkel meg nemszeretek menni)mondjuk a Stevvel(valami olasz V2-1000-sel volt multkor,most nemvolt)ő más tészta....
ost hogy rotyogott a SXV? motard44 ismét parádézott? agyon edzitek magatokat, aztán a hétvégén állva hagytok majd....
Mi meg fehér furgon+vw poló utánfutó.
Csak a pályán találkoztunk. Én SXV-vel mentem Motard44 KTM 560 SMR.
és a láncon meg a nők a medálok?vagy mi?
Ott voltam én a husabergek közelében husaberges autó melett(Robi?)+421 és 5öskével+Foxy és pár husaberg szemben állt.
Én ezt használom a láncra:
Mármint a nyakláncra....
Én utcai O Ringes motoron Brigeciol D3-at ( meg sok vizet ) használok tisztításhoz.
Sprayben csak a Fuchs Silkolene Chain Gel*t. Amióta egyet kaptam kipróbálásra, csak ezt veszem.

Klagenfurtig kibírja, alig verődik le autópálya tempónál is, f@szán működik.
Lánc pucolását a motorral együtt szoktam végezni, gőzborotvával, utána spray...sm-ben kb egy szezont megyek 1 lánccal...crossban régebben kb3-4-et...ezt a zsírkifőzőst csináltuk mi is régen 1x 2x de szart sem ér a ráfordított pepecseléshez képest(homokban meg pont beleragadtak a pórszemek és az ette meg)...egyébként castrol lánc zsír volt ami kb 2-3rugó volt akkoriban most nemtom mennyi....sztem a gőzBori bőven jó neki csak utána sprayzni kell bátran
1. a tankig érő víz az légköri nyomással megy rá a láncra, nem sok bar-ral.
2. az endurosok nem is sírnak ha 5000 km-ként láncot kell cserélniük (bár nekem az SC-n a CZ lánc elment majdnem 13e-t, amiből kb. 5e volt terep)
3. gyűrű nélküli láncot sztem gondold meg alaposan, azt kb. minden motorozás után le kell venni, lepucolni és kifőzni...cserébe mondjuk kapsz +2-3 LE-t
Miért nem jöttél oda bandázni?
Még a végén kiutálják a motósokat Kakucsról...
1. a crossosok sima, gyűrű nélküli láncot használnak
2. ők nem sprézni hanem speckó zsírban kifőzni szokták a láncot
3. ja, aki szarja a pénzt annak könnyű
Szia(sztok)Igen ott voltam(én voltam a lassitó a pályán )Igen a speedesek reklamáltak(már volt ilyen)mert mikor mi kimentünk még együtt mentünk de nemtetszett nekik,azért lett külön menés.Foxy szépen ment és tényleg feltünöen sokvolt a husaberg.
Jó reggelt!

nézegetem a hirdetéseket és szerintem ez egy jó árban lévő 650-es berg ez az
felhívtam és mondtam hogy szerintem kevés ez a km ahhoz képest hogy 2002-es a motor azt monda a srác hogy egy hozzáértő mondta neki aki látta a motort hogy kb ennyi lehet benne mert gyári a lánckerék.
Ilyen van szerintetek?
Hi Sliderek!
Voltunk tegnap Kakucson. Husaberg találkozó volt.
Foxy nagy szépen terelgeti a gőzkalapácsot!
Motorozni 20perc Go-Kart, 20perc lassú? csoport, 20perc supermoto csoport bontásban lehetett.
Kérdeztük a regisztrálásnál miért van így, azt mondta az öreg, hogy sokan nem szeretnek a supermotosokkal együtt gurulni, ezért van egy lassú csoport. De a lassú csoportban 2 gixxer huszár 46 körüli köröket ment, olyan előzésekkel, hogy csuda.
Amúgy a topicról is sokan voltunk, Mutant, Chevy TDR? ha jól gondolom, Foxy racing, Motard44, Biker1000, Balu125, meg a husaberges pár !
Szép nap volt! TNX Csabi!