Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á, nem - nem kicsit!
dzsídí te egy kicsit antiszoc vagy nem?
Egyrészt mert nincs mivel lemenjek, másrészt mert nem tudnék semmit se csinálni harmadrészt mert utálom a tömeget...
Miért nem?
Nem kell, mert úgyse megyek
Délutánra minden ki fog derülni , de mindenképpen telefonálok neked, ha itt van. Le tudsz érte jönni ma, vagy levigyük magunkkal Kakucsra?
Látom mindenki a vasárnapi pályázásra van ráfeszülve . Jocó44: Drága, még nem adtam fel egészen, győzködöm a Zolit még a szombattal kapcsolatban, jó lenne egy közös lazulás .
Figy: mi van abban az esetben, ha Kakucson lesznek gokartosok és speedesek is. Ha jól tudom nincs lefoglalva a pálya, így bárki használhatja vasárnap. Belegondolni se merek, milyen fejetlenség lesz abból .
szia Beb(y)!
Megjön a cuccom szerinted?
Nem jössz el Velünk ma erotika kiállításra? 6-ra ott vagyunk érted!
Vigyünk neked málnaszőrt? :-)
Nekem azért 3 lemegy :-) Ezér' előtte beiszom egy csomó ásványvizet, akkor már nem kívánom annyira...
Én meg utálom a sört is meg a töményet is, úgyhogy mindenki bekaphassa
Sziasztok!
Végre egy normális ember!

sosem értettem hogyan lehet meginni annyi sört egymás után
ahogy mondod én is úgy vagyok 1 sör és nem megy le több
a töményből meg lehet 8-10 kupicával is inni a többire meg nem már ki emlékszik?
Nem mondom el a kínait, nem mászik, de szokatlan. Sört viszek, ha másképp nem alakul, az én bálnatestem ugyan bírja a mézest, de már nem akarok töményezni, a sörtől hamar megtelek és abbahagyom. Kár, hogy az is hizlal.
úgy tűnik lefixálódott minden. VT kollégával megyek vasárnap 6-kor indulunk, kb 7.30-ra ott vagyunk (így megusszuk az igazolatlant... )
De azért megadom a számom: 06703707106
Te szombat este lemész?
még mászik? uhh de várom már a mókát! Te milyen piát hozol mahgadnak?SÖR?
Viszem a kínai specialitást Ilyet szerintem még nem láttatok.
Dobj egy telefon számot!
Ha nem akarod ide küld az email címemre
rendelem itt a jó időt, hogy ne kelljen gu it cserélnetek, erre ez a hála?
Szia!
már szombaton lemennék az esti pendületre de az sajna nem fog összejönni
a vasárnap tuti
Reggel 6.30-ra tudok menni hozzád a garázshoz oké?
Muszáj sietni nem akarok igazolatlant.
Be