Brigéciol 3D vagy melyik (többféle van, ahogy utánaolvastam, ezt mondták jónak, de nekem épp az volt a garázsban) szóval ezzel ecseteltem, hagytam állni, majd a mosóban inkább csak permeteztem, mintsem mostam. Leszárítottam, utána még gépronggyal szorgamasan kitakarítgattam a maradéktól.
Mivel nekem is beleért a lánc a gumiba, a lánc a belső felületét egy műanyagdarabbal és WD40-nel film nézés közben szintén letakarítottam.
A motoron a lánc útját is kimostam: levettem a műanyag elemeket, először egy éles fadarabbal letúrtam az olajsarat, aztán a maradékot brigéciolos szivaccsal kidörzsölgettem.
Enni lehetett róla. Aztán visszafűztük a láncot és SMLaca akkurátusan befújta zsérral.
Miért jó belepumpálni a vizet?A magasnyomású jóformán az egyetlen,amiből nem kér!
Benyomod a csapokhoz,kiszáradni nem tud,dolgozni viszont igen... Aztán úgy tűnik,mintha a bivaly motor nyúzná a láncot,holott csak kopik belül a rozsdás rész
tudom nem tőlem kérdezted és bocs hogy beleszólok de az én ismereteim alapján láncot nem célszerű mosni.
Van aki azt mondja hogy a brigécioltól megdagad az o gyűrű és az nem használ a lánvnak.Ezt én nem hiszem de ki tudja brigéciolból is van többféle.
A magasnyomású mosó szerintem megint nem jó ötlet mert az meg bemossa a koszt akár az o gyűrű melett is.
Nekem sem tetszik a koszos lánc de a leírtakon kívül nem nagyo tudok más megoldást a hatékony tisztításra.
nekem jobban bejön a slick utcára is. meg kell vágni aztán kész. amiket és sanyától veszek/kapok, azok nagyon megállják a helyüket az utcán is. a bükkben, meg a mátrában meg ugyan úgy fognak mint egy pályán... de te börni mindig agyonhajszolod a vasat, azért nem tapad utcán a slick neked!
lehetséges, hogy túlitattad, és nem nyomkodtad ki. de mondtam neked, hogy szólj ha csinálod, és megmutatom hogyan kell.ráadásul ma rá is értem ezerrel!
Ugyanígy vagyok a ruhával,combom meg a hasam adja a méretet,most mindkettő alakul.Múltkor már úgy szorított,majdnem rosszul lettem.A nagyobb kabát miatt ne aggódj,esetleg befér alá a gerincprot.
Eltetettem a bőrruhát, kedden elhozom. Fekete, fehér csíkokkal, leginkább egy borzra emlékeztetek benne. Fogynom is kell, elég malac vagyok benne. Meg az a helyzet, hogy a combvastagságom határozza meg a méretet A dzseki alapján eggyel kisebb is jó lenne rám, de annak a nadrágját nem bírom magamra ölteni.
Szerencsém volt, mert egy méretsorhiányos ruhából találtunk így rám valót, így kevesebb mint az új ár felébe kerül. De tartok tőle, hogy azzal a ceglédi szabóval még találkoznom kell.
Mivel nekem is beleért a lánc a gumiba, a lánc a belső felületét egy műanyagdarabbal és WD40-nel film nézés közben szintén letakarítottam.
A motoron a lánc útját is kimostam: levettem a műanyag elemeket, először egy éles fadarabbal letúrtam az olajsarat, aztán a maradékot brigéciolos szivaccsal kidörzsölgettem.
Enni lehetett róla. Aztán visszafűztük a láncot és SMLaca akkurátusan befújta zsérral.