Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Félre ne értsd,nem kihasználni akarlak,ha itt lenne a gumma már rég átraktam volna,de sajna ott kell majd szerválni egyet
amugy meg van német márkám! nem érdekel?
igaznán nincs mit, legalább most már tudod hol a helyed!ilyenekkel van teli a sportmotor...már nem kicsit unjuk. és az összes okoskodik, meg kikéri magának utánna....hagyjuk már. esetleg ha az adatlapod ki lenne töltve, váltottál volna néhány szót a srácokkal....akkor ble férne a dolog. de a fajtád olyan mint a házalós ügynökök. jön, ha kell, ha nem! szálljatok már kicsit magatokba!
estére vigyél fűtést,mert olyan hideg van mint az előző rendezvényen!
még egyszer elismétlem, hogy: most vagyok itt először, ergo, még nem vagyok tisztában azzal, hogy mi megy itt...
az ajánlást megnéztem, levontam belőle a megfelelő konzekvenciát...
köszi a megtisztelő fogadtatást ezen a fórumon!
ok ha minden ugy alakul ahogyan gondolom,már pénteken ott leszek
http://www.sportmotor.hu/motor... ezt is ajánlom figyelmedbe!
jah gumit azt majd kell ezerrel szerelni,még szombat este.
http://www.sportmotor.hu/motor... ráadásul ezt a topicot is ajánlom figyelmedbe!
Lesz munkád,nyugi
Sanya biztosan hoz gumikat, meg Zóka is!lesz miből válogatni.én is tőlük veszek...
olvass vissza!
Az egy kisebb vagyon lehet.Nekem megint valami használt cucc lesz,ha más is akarja... Csak hoz valaki eladót
Gumiszerelést vállalok

Lukító majd a mézestől megnyugszol
Értem!

Nos, mivel először vagyok itt, így nem hiszem, hogy az intelligenciám számítana, hogy az előzmény gombot nem sikerült elsőre felfedeznem!
Mivel most már nem először vagyok itt, így már használom ezt a gombot és látom, hogy sikerült elismételned az anyámra vonatkozó kijelentésedet( gratulálok!) melynek okát felfedned pedig nem sikerült idáig számomra!
Azt azért hozzáteszem, hogy ezzel örök életedre beloptad magam a szívembe!
Mivel nem ismerlek, így csak arra tudok gyanakodni, hogy egy igazi tuskó, hülye gyere lehetsz, aki mindenhez hozzászól, ha kérdezik, ha nem!
Ezért felteszem neked a kérdést: Mi váltotta ki belőled ezen fantasztikusan elmés és modoros hozzászólást?
lehet én is veszek egy garnitúra új dunlop kr106ot
Vigyázok!
GO-GO 2-n új(abb) gumma fog feszülni a pörtyögőn
tudod, hogy sokan járnak ide, akiknek bolja, szervize van és valamilyen oknál fogva, senki nem szarja teli a topicot azzal, hogy mi van eladó. mert ha én most belekezdek, akkor belerokkanunk abba a 8ezer tételbe!
Naaaaaaaa, kedves uram! Nem szabad felkapni a vizet....
uhh koma...vigyázz magadra!
elegem van ezekből az ezt adok el, azt adok el dolgokból. ott van az ennek szánt topic írja oda!
Ja,amúgy nem volt perec,csak elfogyott a kopóréteg alatti réteg is
Zéezegy kicsitterős vót nem
nekem is gondok voltak ma a gumimmal. szerintem, ahogy az idő hidegebb lett, nem melegszik és medium-hardról váltani kell mediumra!
ha annyira inteligens lennél, akkor használnád az előzmény "gombot"! jah és kérdezd meg nyugodtan! IGEN NEKED SZÁNTAM!