igaznán nincs mit, legalább most már tudod hol a helyed!ilyenekkel van teli a sportmotor...már nem kicsit unjuk. és az összes okoskodik, meg kikéri magának utánna....hagyjuk már. esetleg ha az adatlapod ki lenne töltve, váltottál volna néhány szót a srácokkal....akkor ble férne a dolog. de a fajtád olyan mint a házalós ügynökök. jön, ha kell, ha nem! szálljatok már kicsit magatokba!
még egyszer elismétlem, hogy: most vagyok itt először, ergo, még nem vagyok tisztában azzal, hogy mi megy itt...
az ajánlást megnéztem, levontam belőle a megfelelő konzekvenciát...
köszi a megtisztelő fogadtatást ezen a fórumon!
Nos, mivel először vagyok itt, így nem hiszem, hogy az intelligenciám számítana, hogy az előzmény gombot nem sikerült elsőre felfedeznem!
Mivel most már nem először vagyok itt, így már használom ezt a gombot és látom, hogy sikerült elismételned az anyámra vonatkozó kijelentésedet( gratulálok!) melynek okát felfedned pedig nem sikerült idáig számomra!
Azt azért hozzáteszem, hogy ezzel örök életedre beloptad magam a szívembe!
Mivel nem ismerlek, így csak arra tudok gyanakodni, hogy egy igazi tuskó, hülye gyere lehetsz, aki mindenhez hozzászól, ha kérdezik, ha nem!
Ezért felteszem neked a kérdést: Mi váltotta ki belőled ezen fantasztikusan elmés és modoros hozzászólást?
tudod, hogy sokan járnak ide, akiknek bolja, szervize van és valamilyen oknál fogva, senki nem szarja teli a topicot azzal, hogy mi van eladó. mert ha én most belekezdek, akkor belerokkanunk abba a 8ezer tételbe!
az ajánlást megnéztem, levontam belőle a megfelelő konzekvenciát...
köszi a megtisztelő fogadtatást ezen a fórumon!
Lukító majd a mézestől megnyugszol
Nos, mivel először vagyok itt, így nem hiszem, hogy az intelligenciám számítana, hogy az előzmény gombot nem sikerült elsőre felfedeznem!
Mivel most már nem először vagyok itt, így már használom ezt a gombot és látom, hogy sikerült elismételned az anyámra vonatkozó kijelentésedet( gratulálok!) melynek okát felfedned pedig nem sikerült idáig számomra!
Azt azért hozzáteszem, hogy ezzel örök életedre beloptad magam a szívembe!
Mivel nem ismerlek, így csak arra tudok gyanakodni, hogy egy igazi tuskó, hülye gyere lehetsz, aki mindenhez hozzászól, ha kérdezik, ha nem!
Ezért felteszem neked a kérdést: Mi váltotta ki belőled ezen fantasztikusan elmés és modoros hozzászólást?
GO-GO 2-n új(abb) gumma fog feszülni a pörtyögőn