el lehet mindent tüntetni róla, meg ha megvágod, akkor csak a nagyon speciális motoros rendőr tudja hogy az slick.na én ilyenekbe botlottam bele a mátrába.
Az az igazság, hogy én el szoktam kerülni őket, ha nagy néha igazoltatást látok. Befordulok egy utcába gyorsan, vagy egyszerűen megfordulok és kész. De még egyszer, nálunk alig látni őket, "operatív munka közben" szinte soha. Olyan is volt, hogy nem figyeltem, egykeróztam egyet a szemük láttára és rám se bagóztak.
Köszi,de hiábavaló lett volna.A tegnap miatt ma adósa voltam az időmmel valakinek
Meg má nem gumizok át utcaira.Slickkel meg én nem lépek ki utcára,itt lefejeznének érte
igen. tudom, hogy hol a helyem. nem a Te fajtád között az egyszer biztos! nem én okoskodok, hanem Te!
ha nem csak fröcsögnél, hanem olvasni is tudnál, akkor nem írnál ilyeneket, hogy: "váltottál volna néhány szót a srácokkal..." Te voltál az első, akivel " szót váltottam"! lehet, hogy én házalós ügynök vagyok a Te számodra, de nem érdekel, mert Te viszont egy igazi bunkó vagy, aki anélkül ítélkezik, mint sem először is( ne adj isten) jóindulatúan szólna az idegennek, hogy: Hé öreg, ez nem az a hely, ahol az ilyeneket írni szokták!
Ha ezt olvastam volna, akkor azt mondom: - Bocs öreg, igazad van, majd máskor figyelek.
De így azt mondom: -Szállj Te magadba bunkókám!
Én mit hűtsek be?Mit szerettek?
Ukrán vodka van,occsó jó Fú de utálom bakker
Meg má nem gumizok át utcaira.Slickkel meg én nem lépek ki utcára,itt lefejeznének érte
Egészségünkre
Ja,nekem csak hátsó izébizé
4 perc alatt átgumizok
ha nem csak fröcsögnél, hanem olvasni is tudnál, akkor nem írnál ilyeneket, hogy: "váltottál volna néhány szót a srácokkal..." Te voltál az első, akivel " szót váltottam"! lehet, hogy én házalós ügynök vagyok a Te számodra, de nem érdekel, mert Te viszont egy igazi bunkó vagy, aki anélkül ítélkezik, mint sem először is( ne adj isten) jóindulatúan szólna az idegennek, hogy: Hé öreg, ez nem az a hely, ahol az ilyeneket írni szokták!
Ha ezt olvastam volna, akkor azt mondom: - Bocs öreg, igazad van, majd máskor figyelek.
De így azt mondom: -Szállj Te magadba bunkókám!