Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ez nekem nem hiányzik,meg utcán messze nem megyek úgy,amit ne tudna egy normális gumi(lehet még pályán se )
Itt is engedtek már el robogóval kerekelés után,de tudok néhány "nem humánus" manust.
el lehet mindent tüntetni róla, meg ha megvágod, akkor csak a nagyon speciális motoros rendőr tudja hogy az slick.na én ilyenekbe botlottam bele a mátrába.
én is tettem már így..mármint elslisszoltam, meg kerekeztem is előttük...semmit nem csinálnak. alakul a bőrruha?
Amúgy a slick dolgát nem lehetne úgy elintézni, hogy a gumiról eltüntetnénk a "not for highway use" vagy milyen feliratot?
Az az igazság, hogy én el szoktam kerülni őket, ha nagy néha igazoltatást látok. Befordulok egy utcába gyorsan, vagy egyszerűen megfordulok és kész. De még egyszer, nálunk alig látni őket, "operatív munka közben" szinte soha. Olyan is volt, hogy nem figyeltem, egykeróztam egyet a szemük láttára és rám se bagóztak.
itt engem még soha nem állítottak meg!
Mostanában mondjuk nem nagyon,de kértek már itt tőlem izzókészletet,meg elsősegélycsomagot
Monnyuk.

Én mit hűtsek be?Mit szerettek?
Ukrán vodka van,occsó jó Fú de utálom bakker
Miért, Barcikán megállít a rendőr? Itt (lekopogom) nincs inzultus.
a rendőrök?
miért nem adtad oda?
Köszi,de hiábavaló lett volna.A tegnap miatt ma adósa voltam az időmmel valakinek
Meg má nem gumizok át utcaira.Slickkel meg én nem lépek ki utcára,itt lefejeznének érte
volt is érdeklődő de aztán meg én nem adtam oda
szerintem be is hűtök egy Tokajit, nehogy bajban legyen a borvidék.
ma piszok jót keringtem a bükkben a szokásos szakaszon. gondoltam is rád, hogy telefonálni kellene....
Majd a pihenőket is hasznosan TÖLTJÜK
Egészségünkre
Ja,nekem csak hátsó izébizé
ma nézegettem az aprót és láttam hogy 2szer is fent van a moci
azt hittem az olimpiára való tekintettel, leviszed 7.30ra
most már tényleg SICC!
nem komám az tíz a kettő között pihennem kell
nekem is át kell majd elsőt hátsót is!az úgy 8 perc?
komolyan nem érdekel a márka? újra visszajön!
erre nem is gondoltam.
4 perc alatt átgumizok
igen. tudom, hogy hol a helyem. nem a Te fajtád között az egyszer biztos! nem én okoskodok, hanem Te!
ha nem csak fröcsögnél, hanem olvasni is tudnál, akkor nem írnál ilyeneket, hogy: "váltottál volna néhány szót a srácokkal..." Te voltál az első, akivel " szót váltottam"! lehet, hogy én házalós ügynök vagyok a Te számodra, de nem érdekel, mert Te viszont egy igazi bunkó vagy, aki anélkül ítélkezik, mint sem először is( ne adj isten) jóindulatúan szólna az idegennek, hogy: Hé öreg, ez nem az a hely, ahol az ilyeneket írni szokták!
Ha ezt olvastam volna, akkor azt mondom: - Bocs öreg, igazad van, majd máskor figyelek.
De így azt mondom: -Szállj Te magadba bunkókám!