Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké!
jah...nálatok
Itt 23:38 ugye, 6-kor meg kelek. G'night!
Jó éjt!
17:36 van még csak
Na, akkor megyek én is
Párom már befűtött, jó éjt, srácok.
Moto a GO-GO!
hát igen ez a különbség! üzenem neki így ismeretlenbe: STAY STRONG DOUG!STAY STRONG!

magamat meg elrakom holnapra! jó éjt, vagyis neked most ha jól számolom kellemes délutánt?
Sajnos nem tudok hozzászólni, mert nem ismerem őket, ilyen harmadkézből hallott félinfókra meg nem támaszkodom. De az egyszer biztos, hogy az önérdek a közérdek felett áll mindenképpen, amint pénzt lát valaki valamiből. Ezrek kárára egy ember haszna, ez a baj állíólag az öreggel.
Neked mi volt a súrlódás oka vele?
tipikus magyar hozzáállás.Mi megkérdeztük a Doug-t hogy beleegyezne-e abba, hogy egy edzésnapra lejönne, és tanácsokkal látna el minket.Addig jutottunk el a mondtattal, hogy Is that possible, és már rá is vágta az igen,t, meg hogy szervezzük meg, és szóljunk neki elöre
az a sok kb 3-4 ember és a saját fizetett sleppje!
Ollé. Nem egyszerű állítólag kijönni az öreggel. Sokan istenítik pedig.
sure
id. kökény?
idén áprilisban votl az első...nagyon spontán módon.aztán azóta nyaggatnak! csak hát van egy nagyon aranyos és empatikus, a sportért mindent megtevő szakágvezetőnk, aki amiben csak tud megpróbál meggátolni, és megfenyegetni!
Mihelich
Nekem csak Mirra mond vmit, a többiröl még nem is hallottam.
Mióta szervezel Supermotos összejöveteleket?
jaja Mirra, de sorolhatnám még Taj Mihelic-et, vagy Dave Osato-t, McCoy, Colin Winkleman aki azóta sajnos öngyilkosságot követett el. Ruben Alcantara stb stb
Jobb csuklódat edzed akkor
Dave Mirra? Wow.azért itt van egy két tuskó, akivel nem lehet beszélgetni, de a többség valóban két lábbal áll a földön
szerintem most a az 560smr-el oda is fog nekem verni de rendesen!de majd igyekszem meg nehezíteni a dolgát!
sajnos személyesen nem ismerem. néhány amcsit a bmxen keresztül ismertem meg. versenyeztem 96ban Dave Mirrával, mindenki azt hiszi, hogy ezek a szupersztárok elérhetetlenek, pedig ugyan olyan emberek mint mi, nagyon sok esetben még rendesebbek is!
Az igen, nem tudom az ilyen emberek honnan veszik ezt az akarateröt
ráadásul kakucson olyan időket ment Balu mint én.
Meg egy nagyon barátságos, és nyitott személyiségtöl
Jóéjt. Nyugi, ha tűz ütne ki, vagy betörne hozzád a Nicole Scherzinger maszkban, én figyellek a maradék kamerákon át.