Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogyhogy 2t vettél?
Szia, te drága . Hát még pontosan nem beszéltük meg, hogy szombaton lemegyünk, de én nagyon szeretnék ott lenni és nem csak a mézes miatt . Jó lenne, ha a Sanyiék is le tudnának jönni még szombaton. VT-vel mi a helyzet? Hát vártuk az embered, de nem talált ide hozzám, a mocidat viszont nagyon sokan megnézték már. A hitelt nekem kell intéznem, vagy te okosítasz rá valamit?
Igen, sejtettem én hogy jobban járnék ha várnék a vásárlással télig...de most már mindegy
Egy másik KTM-et - tegnap tettem be róla képeket a KTM topikba.
Hát sokszor ez nem a motor hibája , hanem a gondatlan gazdié. Akkor most ebbe te rendesen belenyúltál
Szia Beb(y)! És persze üdv mindenkinek!
Örömmel hallom, hogy Ti is jöttök Luki mester GoGo-jára!
Én szombat este le akarok menni, Sanyi viszont " hát még nemtom" .... Szóval valószínű egyedül megyek! De természetesen vasárnap már jön Ő is!
Ti remélem már este lejöttök!?
Már én is NAGYON várom!

Tegnap lent volt a srác, megnézte a mocimat, de nem ment be hozzád! (miről maradt le.... )
Lehet majd hitelt kell neki intézni, de egyenlőre nem akarom elkiabálni az egész dolgot. Lesz ami lesz!
Szia GD!

Ha jól olvasom akkor eladtad a ktm-ed és mit vettél helyette?
Még nincs kép az adatlapodon.
Hát...érdekes Ja, szokom, lassan nem lesz olyan része amihez még ne kellett volna hozzányúljak...
Milyen az "új" vas? Szokjátok egymást?
olom!
jöhet a mél, de jöhetsz msnre is. most fent vagyok!
Sziasztok! Rég nem jártam itt, de látom mindenki jól van, motorozik, szervezkedik
Lukibácsi küldök mélt a baráti tali miatt, én már nagyon várom
Keselyű: az sm szettet eladtad már? Írtam neked a KTM topikban, de nem reagáltál rá.
csak a lényeget kiemelve!
kösszi
Following Sunday’s crash during the Austrian GP in Greinbach, Yamaha Evolution’s Nestor Jorge was transported by helicopter to the LKH Hospital in Graz immediately after his conditions were stabilized by the specialized trauma medical staff on the track.

az ausztriai GP Greinbachi futamán történt esése után, Nestor Jorge-ét azonnal a Graz-i kórházba szállították, miután a pályán jelen lévő orvosi csapat az állapotát stabilizálta.

At the moment Jorge is in induced coma and his conditions are stable. Further medical checks have to be carried out to evaluate the possibility of brain damages.

Jorge jelen pillanatban mesterséges kómában van. a további orvosi vizsgálatok majd kiderítik az esetleges agykárosodást/lehetőségét.

More news will follow as soon as they will be announced by the Austrian doctors.

újabb hírek, amint az ausztriai doktorok közölnek valamit!

Cross 2R Husqvarna’s Kevin Berthome was also involved in the crash; the Frenchman broke his tibia, fibula and toes. After undergoing a successful operation on Sunday night at the Hartberg Hospital, Berthome is now recovering and should be sent back to France in a few days time.

Berthome szintén benne volt a szerencsétlenségben. eltörte a sípcsontját, a szárkapcs csontját és a lábújjait.
a szükséges operációkat elvégezték vasárnap este a Hartberg kórházban. pár napon belűl visszaküldik franciaországba, ahol folytathatja a felépülését!
meg vagyok szorulva ezért:

http://www.hasznaltauto.hu/2307352_ktm_sm_200
7
őőőőőőőőőő annyi a gáz, hogy bátyámnak is 6-án lesz a 2. mx-versenye, és azon ott akarok lenni. viszont az nem egész napos, szóval ha már vége, még lehet megyek 1-2 kört a vasával és indulok is egyből kakucsra - csak így nem pest fele megyek, hanem kecskemét felé valszeg. viszont mindenképp ott akarok lenni, mert a napokban tanultam pár új dolgot, meg a motor is kicsit jobb, mint az elsőn volt, kíváncsi vagyok, hogy így mit mutat. egyébként 150-es slicket nem tud valaki - így okosban?
németül bemásolhatnád, de ez egy friss hír amiből annyit értek hogy a versenyzők állapotáról van szó de azt nem hogy milyen az állapotuk
akkor most másoljuk be németű, hollandúl.......stb stb!
miben nem? lásd olimpia! GY.F.!
Press Release: Nestor Jorge and Kevin Berthome-updated news
Date: 2008-08-26 15:07:49 | Author: Youthstream

Following Sunday’s crash during the Austrian GP in Greinbach, Yamaha Evolution’s Nestor Jorge was transported by helicopter to the LKH Hospital in Graz immediately after his conditions were stabilized by the specialized trauma medical staff on the track.

At the moment Jorge is in induced coma and his conditions are stable. Further medical checks have to be carried out to evaluate the possibility of brain damages.

More news will follow as soon as they will be announced by the Austrian doctors.

Cross 2R Husqvarna’s Kevin Berthome was also involved in the crash; the Frenchman broke his tibia, fibula and toes. After undergoing a successful operation on Sunday night at the Hartberg Hospital, Berthome is now recovering and should be sent back to France in a few days time.
"Durva baleset történt a szupermoto vb vasárnapi Osztrák Nagydíján. Egy hármas tömegbukásban a spanyol Nestor Jorge Cabrera súlyosan megsérült, az állapota még mindig válságos.

A szupermoto ugyanolyan (élet)veszélyes, mint a többi szakág. Pedig meg sem közelítik a gyorsaságizóknál megszokott sebességeket. Augusztus 9-én az amerikai szupermoto bajnokság 2. fordulójának az edzésén elesett Anthony Hart a Lites kategóriában. A 21 éves KTM-es - aki az egyik legismertebb freestyle motokrosszos, Carey Hart öccse – nem élte túl a bukást. Az elmúlt vasárnap is szörnyű baleset történt. A szupermoto vb több mint egy hónap szünet után tért vissza és a királykategória, az S1 második futamán majdnem tragédia történt. A verseny elején a spanyol Jorge Cabrera – az egykori Eb harmadik tavaly ötödik lett az S2-ben, ahol nagydíjgyőzelmet is szerzett - elvesztette az uralmát a Yamahája felett. Áttörte a gumi védőfalat és szerencsétlen módon áttért a pálya egyik egyenes részére. Ott nekirohant a francia Kevin Berthome-nak és a tömegbukást a szintén francia Sylvain Bidart sem tudta elkerülni. A futamot azonnal leintették és a helyzet súlyosságára való tekintettel nem is indították újra a futamot. (Amerikában Hart halála ellenére megrendezték a versenyt.) Bidart megúszta kisebb sérülésekkel, ellenben Berthome és Jorge Cabrera állapota nagyon súlyos. Berthome szilánkosra törte az egyik lábszárát és már meg is műtötték. Jorge Cabrera még jobban megsérült. Szívinfarktusa volt a balesetben, eltört a bal keze, lába és megsérült a mellkasa is. A spanyol motorost Grazban ápolják, de sajnos az állapota nagyon kritikus. Jorge Cabrera balesete a szupermoto vb történetének az eddigi legsúlyosabb balesete volt!

Ivan Lazzarini második nagydíjgyőzelmét szerezte meg

Amiért igazán senki sem örült a dobogón. Az S1-ben az apriliás Ivan Lazzarini – kevesen tudják, hogy ő a háromszoros gyorsasági világbajnok, Eugenio Lazzarini fia, az idősebbik Lazzarini 2-szer az 50, egyszer a 125 köbcentiben volt a világ legjobbja – az idei második nagydíjgyőzelmét szerezte meg. Az S2-ben is olasz győzelem született, hiszen a TM-es Davide Gozzini idén már a 4. diadalát aratta. "

- a balesettől függetlenül, nekem nagyon tettszettek a versenyek.
Egy viszont biztos, ebben a sportban is elment a világ mellettünk....
ment a jelentkezés!
rooftop: keress meg emilben a Go Go -val kapcsolatban: csinálnánk egy kis hírverést a hétvégének + lehoznánk az újságban a rendezvényt !