Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha azt vesszük, hogy gyárilag 13/50 fogas a CR, és aszfalton bohóckodni jó lesz a 13/40, még jó is lehet...
Ok, megköszönöm, ha megnézed a lánckereket nekem.

(túl későn van takarítani, miért dobtad ki gyorsan a sörösdobozt? )
grill motyót hozol kakucsra?meg remélem jön a berges haverod is!
ja:D
transzpander, aktív jeladó az időméréshez!
Az eredeti közepét összetapasztani az 520-as külsejével.Ha a régi lyukak bezavarnának az új helyén.
Amúgy van valamim felmaradva,holnapra möghesszölöm.De asszem valami 40 fogas,ami nekem qrva hosszú lenne... Ha neked ehhez közeli a gyárid,akkó még jó is lehet

A sörösdobozból?
Báz,te minden perverziómat ismered.Hozd el azt a kereket,megcsinálok mindent ingyen
elsó rajtidomon miaza zöld kis doboz?
olyan csipás neki!
Szemed mint a sasé:)
Haver elvitte a kulcskészletet, ennyit a mai szerelésröl
Na jó cakkát énis mentem
vigyázat nehogy paranoiás legyél, mert az nagyon meglátszik, ha valaki esetleg figyel!
Hegesztő? Ammeg minek?
Az ötlet jó. Közepét kiesztergáltatni, 5 süllyesztett furat bele...hm...árban mik ezek? Vagy menjek már a fészkes Vaterára?
Ott vettem a sörösdoboznak álcázott kamerát is, amin nézlek...nem ott, ott...balra. OTT!
na menjél már! nekem is kell!
Én maradnék de, -em szerint mennem kell....igaz -em...igen Sanya
Bazzeg! Itt az útlevelem az asztalon,pont most kaptam meg.Figyeltetsz?
Vegyél egyet aminek kisebb a közepe,esztergáltass,majd egy jó hegesztő...
Vaterán van is tán ilyennel foglalkozó faszinger lánckerék keresőszóra ha jól emlékszem.
én nagyon úgy látom hogy ő az! ha már más nem, a monster sapka árulkodik!
?
Lánckerék...nyers...520-as lánchoz...
letsz gógó party
Amúgy csak aztat tom mi a szar betét.Az óccsó
Én a nyerget (állítólag szinter)betétekkel együtt vettem,nemtom miféle.De ha minden igaz a pár vagy 9500 picula volt.
Az ott a golfautóban akivel dumálsz csak nem Doug Henry
Aláirom, sikerült elég komolyan letesztelnem, azon kivül, hogy nem emlkeszem 10 másodpercre semmi bajom nem lett
Gábor!
Most megvagy. Nana. NE nyúlkálj az útleveled után, inkább segíts a lánckerékügyben, ha tudsz, légyszives!
idén már hoztam egy csilliárdos ügyfelemnek. nekem is V3 van csak a tavalyi Stewart replica. jobb sisakkal még nem találkoztam életemben!
Életemben nem gurultam még 20 méternél többet Supermoto-val, és épp egy CR125-ösre készülök bébikerekeket faragni slick gumikkal, szerinted ki a kívülálló?
hey sanya!gyüjtögetsz már a go-go partyra? huligánus ma bejelentette, hogy már pénteken lemegy edzeni
Köszönöm!