Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyire is tartod a masinériát?
vagy pont azthitte, hogy én bedölök, ha bemond egy összeget.
szomszéd is röhögött az udvarban mikor hallotta, hogy 650.
az időpont fix! még így is alig tudtam kicsikarni egy napot hétvégén,amikor nincsen rendezvény...
Biztos nemvettrészt a H...G féle hogyanalkudozzunk sokat gyorstalpalon
hahahhahaha hatötven azt mondta a srác, aki itt volt megnézni a motoromat, én meg mondtam, hogy akkor nem kell eröltetni.
de semmi hibát nem talált, ill nem mondta.
ment vele 2 kört szerinte nem megy, mondtam ülj mögém, mégis ment.
ettől vettem én is a motoromat....hadmenjek veled ha mész megnézni
kóperálást vagymit na...
Ha esteleg nem tudnák most szombaton felköltözni pestre motorostul akkor a multkor szóbajött kooperálárt megoldhatnánk?( elvileg csak odafelé...)
Sajnos nekem is ez az egyetlen rossz időpont, ekkor van a Nike félmaraton...
Luki,az időpont fix,ha esik,ha fúj
Osztom a véleményt!

Mi is megyünk ketten szombaton estére.Grill is jön,párlat jöhet
Na ja csak esetleg másvalaki befejezné semmi rosszindulat csak már régota ez megy...de te tudod
nem tudom hogy mivel terhelem jobban.... szóval érted...szar a helyzet,mindenhogy.
Szia.Te énmár biztos elhoztam volna a motoromat,persze haver meg gondjai vannak....Szerintem...
leeht nekem is baszki ki adja oda majd 1 körre a vasát?
szerintem sokat vigyél mert szeptemberben már hideg van a sátorban.Nekem sajnos kimarad ez a GoGo is.
Az én gépem most az utolsó csavarig szinte új és hibátlan, akár mijen kis szutyok, lemegyek mert az első nagyélmény volt
Nameg legalább van kit lekörözni
Honna jössz? Pesten öszekéne verődni! akik már 6. án lemennek, mehetnénk egyyütt...
6.án este
Akkor vigyek sátrat ?
Nameg egy kis heji egzotikum párlatot
szerintem lehet jókat körözni rajta bármilyen motorral.jöjjön nyugodtan ő is! én már 6dikán este kitelepülökés nem én leszek az egyetlen.este party!
Nem a motor, hanem a barátom: az előző motorjával úgy járt hogy míg nem voltak otthon, felnyomták a lakást, megkeresték a kulcsot, fogták a két bukót és elvitték a garázsból a gépet (2003-as 640SM)
feltáborozik valaki már előző nap? mert akkor jövök én is - most már talán valamivel üzemképesebb motorral. már csak egy slicket kellene szereznem. vagy inkább kettőt... Kakucsot egyébként szerintetek lehet élvezni egy 125 4t-vel? mert akkor egyik haveromat is hívom
üdv mindenkinek!
szenvednek basszameg a CENZÚRÁZVA
mert már nevetségesek!
miért is