Nemtom mennyire lehet majd meggyözni...mert már vagy 1 honapja allig motorozik mert szelephézagot akar nagyon állittatni és nem akarja igy használni a gépet. Kicsit már csörgedezik neki. Épp 7.én visszük mind2-t állittatni.
mert gondolom lelkes volt és visszaolvasott addig, vagy beírta a hozzászólás keresőbe, hogy tomos supermoto. az kidobta, észnélkül kommentelt, azán rájött, hogy hülyeséget csinált! amugy az a gép még szerintem a 660nál is jobban gyorsul!
már tisztázta a dolgot hogy eltévedt a srác!térben és időben is.
nagyon jó hogy nem jöttetek tegnap, mert amint letettük a telefont, máris olyan monszun esső kerekedett, hogy csak az maradt élve, aki tudott úszni!
lazulás van!éppen most teszteltem a hegyi szerpentineken, egy 2.0ás diesel mazda 6ot. természetesen a legeslegújabbat. hát komám van úttartása a gépnek rendesen!
Bájkör az miért lehet,hogy egy pár éve még az eurosport is képes volt közvetíteni supermotót?
utána már csak az összefoglalókat mutogatták aztán 2 éve semmi sőt lófaszt sem említenek róla
Akkor egész nap a garázsba ülnék és nézném öket
Mi meg itt bosszankodtunk,mert du 1 után már nem esett,5-től meg verőfény volt.De ha ott redva volt,akkor mi nyertünk
Láttam má hogy elmaradt... Hogy a picsába lehet megtalálni egy 2 éves hozzászólást?
nagyon jó hogy nem jöttetek tegnap, mert amint letettük a telefont, máris olyan monszun esső kerekedett, hogy csak az maradt élve, aki tudott úszni!
Szeretettel várunk Kakucson 7-én.Ja,ott leszek DRZ-vel gyorsulni...
rooftop nadrág ügyben tudsz valamit mondani? holnap elnézzek érte a boltba?
Hogy állsz a gerilla grill szervezésével ombre?
Az érvénytelen alvázszámok kiszűrésére találták ki, meg persze a kőrözött járművekre.
utána már csak az összefoglalókat mutogatták aztán 2 éve semmi sőt lófaszt sem említenek róla