Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kitűntel
most nézem csak, hogy milyen szép fox V3 montage sisakod van!
Háj gáj
03, 04ben voltam Nyirádon, akkor még Yamival ment, a futamokon Dani Müller elverte akkor:)
De hallottam Aprilia szponzorált lett.. Jol megy vkinek
Olvasom minden nap, csak kicsit olyan kívülállónak érzem magam, de a társaság jónak tünik:)Ha tudok vmi értelmeset hozzászolni vmihez, akkor megpróbálkozok.Most megyek lecserélem a féktárcsám, mert szombaton szétesett.
Sziasztok
ja, ismered a témát, csak nem ő miatta mentél USA-ba SM-ezni
majd még bedobhatnád magad ide a fórumba máskor is
MIndig a kökény?
A bajnoki karcsú,kevés az ember, és egy főgenya mindent visz
Bocs, kössz a segítséget.
További kellemes idötöltést mindenkinek
ezt nem neked írtam
Aprilia MX50 kereke, amit a CR125-be akarok tenni. A féktárcsa OK, de a lánckerék kisebb láncra van. Megnézem...
Jah, ő a David Copperfield a témában, ennek megfelelően el is tűnt.
Nincsen kimondott márka függőségem de,most beringer fte-t használok és ktm racing is jó bele ,nincsen különbség közöttük...az a lényeg vmi jó máka legyen mondjuk volt yamimba AB-racing kifogástalanúl fogott...versenyre csak racingos betétet szabad
Minek fabrikálni minek a kereke? nézdmeg a www.nagyvas.hu vannak rajzok/méretek a lánckerekekhez
Ahha:)kösz
Magyar bajnoki milyen?
Eztetet nem tom...kérdezd ggábort ő a nagy chopperfiel ezen a téren
köszi, az elsö mar ugyis cserére szorul.Fékbetétre mire esküszöl?Négy dugós fékem van.
na akkor előre egy 14-est és 1/2pénzből megvan, sztem ovrájt lesz
Ha már itt tartunk...520-as lánchoz való nyers lánckerék, kb. 40-42 fogas kapható? Rá szeretném esztergáltatni egy 5 furatos Aprilia kerékre. Honnan, mennyiért lehetne?
15/45 túl hosszú.Kanyarból kifele szar.
Az crossban aszem 14/48,49-cel jött ki, vagy rakj előre egy 15-öst vagy hátra 2-3-mal kisebbet, kb amivel ward ment jónak is tünik...nekem is14/46 volt az yzf450f--en de,mondjuk a 426 az öt sebességes...mi van most rajta
Burkhart egy allat, en meg nem lattam embert ugy menni, foleg terepszakaszon
nyugi, az adásvétel létrejöttekor némi Domestos-szal eltűntethető
Muszáj nyomulnom, kéne a pénz a vonóhorgos autó projekthez