Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A motorostalálkozó korántsem 'csopperes' buli, még ha nagy számban vannak ilyen motorok is jelen.
Jóbarátokkal (újra) találkozni, bulizni egy jót, az nem márka, vagy stílusfüggő.

Én voltam már néhányon, Tokajban pl quadosok, pit bikeosok is voltak, volt 4db egyforma ktm, sok gyorsasági nameg persze mégtöbb chopper. Jóbulik szokjtak lenni, nem csak csoppereseknek! Lehet elmegyünk a heji bandával barcikára is.
Nekem szerencsére csak a gumit zabálja. Majd ha elkopott akkor valami más típusra rápróbálok. Ha nekem enné a felnit akkor megmarnám magam. Meg akitől vettem azt is! Mert mielőtt vettem kérdeztem tőle, hogy problémamentesen elfér-e a mocimban. Azt mondta, hogy hibátlan lesz.
Supermotozni nehéz?
nagyon tetszik
bár crossozok ... 125-ös 2T-vel nem lehet supermotyózni
Hello! Kössz! Ilyenre gondoltam Honnan tudnék ilyet rendelni Magyarban? Kitől?
Keresek 5-collos felnit, hol érdemes nézni, vagy vki tud esetleg használtat?
Egy kis hondás-térdes másképpen....

http://www.youtube.com/watch?v...
itt egyszer térdtörés lesz
vid1
vid2

ittvan mozgasban is
nem kell valakinek egy promotonál vásárolt husaberg orogi légszűrő? 3500.-
szerintem nem gáz annyira ha a gumidat eszi a lánc...enyémből is csemegéz...meg a felniből is...csúnya a felnim,5colos excel. galériámban láthatjátok...elvileg a hátsót láncvezetőm belső fele hiányzik...majd megpróbálom megcsinálni valahogy
Az időterv lemaradt...
Motomax hírek:

Austria IV.OB Wr. Neustadt (N) Arena Nova
2008. August 29.

Ismét hazánkhoz közeli helyszinen (Sopron 40km Budapest 300km) rendezik meg a IV. Osztrák Supermoto Országos Bajnokságot (ARENA NOVA BetriebsgmbH Rudolf Diesel-Straße 30 2700 Wiener Neustadt). A csapat tagjai részt vesznek a hétvégén sorra kerülö eseményen a következö kategoriákban.

Szombat: Rookie/Gentlemen Award
Motorrad Magazin Cup
ÖAMTC Dunlop Cup
Vasárnap: S2

Szives látunk "magyar deponknál" minnél több Supermoto kedvelö sportbarátot. Beszámoló vasárnapi nap kerül fel az oldalunkra.
háj!
mire ez a nagy készülődés?
akkor,ha jön szállítmány egy szürkére beneveznék!
De lehet, a magurával kompatibilis az ASV C5, F3 hidraulikus kuplung karok:

http://www.motosport.com/offro...||parentCateg
oryID~1^superParentCategoryID~category_root^parentCatego
ryName~Dirt^categoryID~4^categoryName~Dirt%20Bike%20Part
s^subCategoryName~Bars%20and%20Controls^subCategoryID~53
@1bcvvbgt||refineType~1^sub_attr_name~Brand^refineValue~
ASV
Léptem aludni mert már alig látok! Good Night Everybody!
Igen! Ilyen
Neked hidraulikus van fennt gyárilag?
Még nem intéztem semmit. Egyenlőre még csak tervben van. Most nincs rá keretem De olyat nem lehet, hogy csak a fék illetve kuplungkart cserélem le? Nem az egész konzolt.
Sikrült intézned vmit hidraulikus kuplung ügyben?
Kormány a füben effektre gondolsz?:)
Ahhoz rendesen le kell nyomni :-)
Amugy nagy baj nem lehet belöle, max csúszik egy kicsit
60-as gumival nincs tapasztalatom, meg sajna 5"felnivel sem.Havernak volt hasonló baja, ö vett hozzá egy "alátét" szettet az megszüntette neki.CSak módosítania kellett a lengovillan a gumikat, ami megvezette a láncot.Láttam olyat is, hogy magasabb falu gumit tettek a lengövilla tetejérte, ami megakadályozta a lánc érintkezését a gumival.