Ha leborotválnád a hajad elmehetnél Bruckhart (lehet szarúl írtam a nevét) dublőrének .... ha jól sasolsz a pálya szélén ott aztán vannak csodák....kicsit irigyellek, nem ,nagyon
Akkor sory teljesen a gumikra értettem mert utána azt hoztad fel....nyugodj +, ezek csak leszerelve voltak vízszintesen motoron csak függőben, illetve majdnem
Nem arra értettem, hanem egy nadrágra, aztán egy mezre, amit olyantól vettem, aki esett bennük. Azok a gumik, amiket tőled vettem, még a garázsban vannak, most fogom feltenni őket. Ha esetleg buktál is velük, nem tudtam róla. Azt a gumit, amire utaltam, vasárnap a VB-n kínálta valaki.
Én egyébként sosem mondtam, hogy "tudok", épp ellenkezőleg, páran itt is alátámaszthatják, hogy a legutóbbi visontai perec óta az a problémám, hogy ugyanabban a helyzetben most is ugyanúgy elesnék, mert most sem tudom, mit kellett volna csinálni akkor.
Sokszor arra gondolok, hogy kéne keresni egy _kis_ krosszmotort és az alapokat megtanulni valami krosszpályán, aztán próbálkozni az aszfalton.
Én nem arra gondolok mikor megvagy szorulva és kell a lé arra mikor keresel 150eFt és 100eFt megy a hitelre..pl: kurvára öreg már az autóm (3éves-100eKm)cserélni kell..
Yamaha YZf 426F
Sokan a 14/46-ost mondogatjak, legalabbis Ward azzal nyomta