Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem nagyon lesz ott hiba a gokartozással, de valljuk be, hogy egy nagyon erős versenyzőtől kell így búcsúznia a supermotonak!
na pá
Maxi Respect
Na holnap grill összebékázás,lánckerékmustra.
Ma meg aluka

Láttam a videót róla, emelem kalapom, sisakom:).Sajnos most sokkal súlyosabb lett a sérülése, mint anno.A Graves csinált neki egy elég ütös gokartot, de még nem láttam videót róla hogyan kergeti
sőtt van egy törzsvásárlóm, aki fél lábbal quadozik. 18éves korában csontvelőrákot észleltek nála, és a bal lábát amputálni kellett. ez 15 éve történt. hihetetlen életvidám egy fickó!
azért írtam, hogy ismét, mert neki legjobb tudomásom szerint már volt 1 ilyen története. és a mostaninál is azt mondta hogy fel fog állni, és újra motorozni fog! van nekünk is igen komoly motivációs tényezőnk: Balu
na húzzá aludni te hazudós
A végén még a gyári 50-esből kell faragni valamit, előre meg 13 helyett 12...sőt.
1 nagy varanggyal zsírozd be...................................
Nem ismét, hanem végleg
Ezért itt egy kép motivációnak
nekem mindig ő a nagy kedvenc! itthon meg ez a Sanya72 gyerek!
Nekem DRZ 14/47 én 14/44-et tettem,így egész jó. Régen 41-es volt hátul,hát utcán OK,de bohóckodni nattyon hosszú azbesztos
azon a szinten mindenki betonvas,azért jutottak odáig a rögös úton
kis benzinnel meglötyköljük, és gyufát neki. steril lesz!
tenksz
Azért Ward sem piskóta.Börrákot diagnosztizáltak nála, és még így is van szive, söt megnyerte a Xgames-t
amugy mi a helyzet vele a multkori esése óta? tényleg lebénult ismét?
Biztos hogy tuti
Mondom (írtam is cak neked) eddig úgy néz ki szombat visonta páré,jövő szombat Kukucska
Grillben bíz6c.Azóta sem mostam meg
amugy meg: Sanyikaaaa mennyééé má aludniiii!
Ha látom, átadom:)
nekünk is ilyen keménynek kellene lennünk! de akkor az akiről nem beszélünk, már a föld alatt lenne!
Üdvözlöm a boyt mindig nagyon tiszteltem a keménységéért