Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát 400*0,75=300, akkor vagy üti egymást két hozzászólásod vagy miért nem adtad oda?
én 400 ért hirdettem a motorom, tudom sok nagyon sok nemazalényeg hirdethetném egymilióért is ha ojan kedvem van
de kijött egy csákó azt mondta 300 ért elviszi...
mondjuk hg lehet bemondott volna 300-at próba nélkül is és látatlanban, mert ő profi....
Én kb 100 ezret is engednék belőle ami a motor árának 25 százaléka de még igysem kell senkinek
Most szabad nevetni de szerintem ez a motor most tökéletes , nem lehet benne hibát találni .
kb 550ezrnél járok vele ami viszont viccesl lehet egyyeseknek.
Egyetlen dolog amit költenék még rá az a rendszám
alkudozás az az, mikor 10-20e ft, de ő helyből 100-al kevesebbet akart.....
nem erősködött, egyszer mikor én vittem rákérdezett, hogy mennyit engedek
mondtam semennyit
majd utána azt mondta mikor leszálltunk, hogy 650-ért vinné
én meg nem adtam
Én azt csipem mikor fixen adommeg az árat és csak alkudozik
ha fixáltátok hogy 750 az alja és ott erősködött akkor bunkó volt az ember és tudom hogy nem az én ingem

akinek nem inge
de ő tudta, hogy 750 az utolsó ár, akkor nem tudom mit küzd még 650-el.
kézfogás itt is megvolt
that's all folks
Kedves Marci,
kicsit frusztrál amit írsz mert én nem érzem magam hülyének és én sem vagyok eleresztve anyagilag és nem értek hozzá annyira mint ti,
(azért lesem a fórumot hogy tanuljak tőletek és a tapasztalatokat amit megosztatok itt azt én is tudjam)
de én amikor mocit nézek alázattal érdeklődöm és még embert is viszek aki próbál helyettem mert én nem tudom eldönteni hogy jól megy-e vagy nincsen benne valami zörej ami nem odavaló stb. stb....

én is tapasztalok olyat amikor hozzám jönnek mocit nézni, hogy telefonba lebeszélünk mindent eljön megy egy karikát (vagy kettőt) és nem tud semmi másba belekötni mint abba a két karcba amit az előző tulaj tett rá és persze telefonba mondtam neki meg mégis csak drága ez nekem.
kézfogás és viszlát neki.
jó, tolerálni kell, valakinek nincs pénze, valaki nem ért hozzá, és nagyon sok szimplán hülye van.....
Gondolhatod hogy kuncogtam ithon Erre mondják nagy az isten állatkertje
ezért írtam, hogy valamelyest!
hát haver ktmje besült.......
egykerék miatt 100%
lol
az agysebész
ezé' köll kátéjem. az két íton olajpumpa megoldja valamelyest a dolgot!
Én 1x találtam 1 KX500at,váltóhibásat irta 250es cross csere érdekli,na mondom irok neki(telszám nemvolt...)cseréljünk+rádob kp-t.Na visszairt Yamaha nemérdekli mert azok váltóhibásak szoktak lenni
hát itt csak bepróbálkozás történt, fikázás nem....
de sokan tényleg úgy vannak egy jó állapotúval, hogy az egyenértékű egy másik gyártó leharcolt modelljával árban....
nekem nem gond, ha megmarad, ez már kb ajándék árban van ennyiért
Az a baj 1re kevesebben vesznek használtat,aki azt vesz általában beprobálkozik+fikázz és ért hozzá.. Igazábol itt már a vásárló réteg a probléma...
ja, ha mégegyszer érdeklődik, akkor már 800 lesz :)
meg azt mondta hogyan lehet ezzel egykerekezni
nem akartam belemenni, hogy 2 üteművel ami van neki azzal egykerekezik
akkor van kenése neki, de 4 ütemnél eléggé nem lesz akkor olajnyomás mindenhol, de nem mentem bele.
mondtam volna neki, mint az üvegtigrisben: 750 és ketyeg az óra......760 és már 770nél járunk, még egy kis nézelődés és 780......
mennyire ki szoktam én is nevetni ezeket a bepróbálkozós arcokat!
900-ban hirdetem cserére is, de kpra odaadom 750-ben, ezt tudta ő is.
http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
azt hiszem ez az, mert pont szarakodik netem, nem tudom ellenőrizni