alapjában én úgy veszem észre, ebben az országban mindenkinek eggyel nagyobb lakása és eggyel nagyobb kocsija van, mint amit megengedhetne, persze hitelre
Ha minden jól megy,nem tudjuk megoldani! A tréler 2 motoros és eddig 2-n vagyunk.Ha viszont a barátomnál (esetleg nálam biztos nem ) valami baszik van,akkor sétálhatsz be a képbe.
Sorry
ebben igazad van.
ha meglenne a melóm nem variálnék már 2 hónapja meg lenne amit kinéztem mocit és mennék 7.-én tanulni pályázni
de most csóringerség van ha nem is a szó legszórósabb értelmében
Ha vki érdekel holnap kukucson tartok egy kis TRÉNINGET 15:00:00-tól.......már ketten jönnek....bocsi ,hogy nem szóltam elöbb de,mostanság rumlis az időtervem
Én már direkt(kivéve ha nemirom oda hogy FIX ár)belekalkulálom hogy alkudozik,jol mondod 10-20eFt)...mert ilyenek az emberek.De igazábol a mai vásárló rétegnek nehéz eladni a használtakat és láttatlanban hasonlitgat+mint mondtam már hitelre vesz motort..
Tudom ,hogy nem nekem írtad de, egy kicsit csípi a szemem,mert tom mire gondolsz!
Az az igazság ,nem vagy még olyan szinten ,hogy a sturcot a gumira fogd,se te sem a félig utcai motorod...sem a futóműved, senm a tudásod,sem a moci súlya stb...mikor az Openben mentem és még nem tizedekre ment a harc hanem a motoros tudásra(ki vállalta be jobban a dolgokat) ott a gumikat vászonig koptattuk, 50-60%-osakat vettünk és usgyi,nem másban kell keresni a hibát...még idén tavasszal is az eső gumikat vászonig jártam (kes hiány miatt)és hangyafasznyit lasabban de,húztam neki és próbáltam úgy helyezkedni a motoron, hogy azt a + hozzá tegyem ja meg nem árt teljesen felületét bemelegíteni a guminak
hát ugy volt hogy 400ba volt hirdetve, és rávágta hogy 300 ért elvinné, de akkor még nem akartam belőle engedni. És most van asszem 370 re irva hogy alkuképes,
n jóvan összekavarodott bennem a sok agysejt , mind a 7 összeverekedett...
VB-ről hallotál már valami újjabat?Én még mindíg semmi újjat nem tudok.Videoból is csak az eddigiek vannak.
Sorry
pubilc, hogy kik mennek? Motard44 barátomat lehet akkor átirányítom hozzád, sőt lehet a Lacikát is...mert neki is kéne edzeni szept seven.-re
ha meglenne a melóm nem variálnék már 2 hónapja meg lenne amit kinéztem mocit és mennék 7.-én tanulni pályázni
de most csóringerség van ha nem is a szó legszórósabb értelmében
Az az igazság ,nem vagy még olyan szinten ,hogy a sturcot a gumira fogd,se te sem a félig utcai motorod...sem a futóműved, senm a tudásod,sem a moci súlya stb...mikor az Openben mentem és még nem tizedekre ment a harc hanem a motoros tudásra(ki vállalta be jobban a dolgokat) ott a gumikat vászonig koptattuk, 50-60%-osakat vettünk és usgyi,nem másban kell keresni a hibát...még idén tavasszal is az eső gumikat vászonig jártam (kes hiány miatt)és hangyafasznyit lasabban de,húztam neki és próbáltam úgy helyezkedni a motoron, hogy azt a + hozzá tegyem ja meg nem árt teljesen felületét bemelegíteni a guminak
n jóvan összekavarodott bennem a sok agysejt , mind a 7 összeverekedett...
nem könnyű eladni és venni sem
és az egésznek az ok az a kurva pénz!