Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja ezért lesz 2 ájfónom, egy fehér amiről minden át lesz irányítva a feketére, de hagyom, hogy a fehér 30 mpet csörögjön
Helló!
VB-ről hallotál már valami újjabat?Én még mindíg semmi újjat nem tudok.Videoból is csak az eddigiek vannak.
Persze mert kifelé mutatni kell milyen jól áll anyagilag,(+trendi is) megy a megjátszás ebben az országban.
alapjában én úgy veszem észre, ebben az országban mindenkinek eggyel nagyobb lakása és eggyel nagyobb kocsija van, mint amit megengedhetne, persze hitelre
Te és miért nem veszel valami olcsobbat(akár2T-t)arra hogy milyen is Aztán majd cserélsz..
Csak nem a fekete Berg-es femili
Ha minden jól megy,nem tudjuk megoldani! A tréler 2 motoros és eddig 2-n vagyunk.Ha viszont a barátomnál (esetleg nálam biztos nem ) valami baszik van,akkor sétálhatsz be a képbe.
Sorry
Aki nem jön a fórumról,az legyen szíves szept. 7 után úgy írni a hozzászólásait,hogy előre elnézést kér!
Egy nagyon kezdő párocska ...nem ismeritek még őket
Én tom Dr.Rooftoop úrat kérdezd
Hi,
pubilc, hogy kik mennek? Motard44 barátomat lehet akkor átirányítom hozzád, sőt lehet a Lacikát is...mert neki is kéne edzeni szept seven.-re
mi a fórumos statisztika innen hányan mennek?
Maga jön
ebben igazad van.
ha meglenne a melóm nem variálnék már 2 hónapja meg lenne amit kinéztem mocit és mennék 7.-én tanulni pályázni
de most csóringerség van ha nem is a szó legszórósabb értelmében
Ha vki érdekel holnap kukucson tartok egy kis TRÉNINGET 15:00:00-tól.......már ketten jönnek....bocsi ,hogy nem szóltam elöbb de,mostanság rumlis az időtervem
Én már direkt(kivéve ha nemirom oda hogy FIX ár)belekalkulálom hogy alkudozik,jol mondod 10-20eFt)...mert ilyenek az emberek.De igazábol a mai vásárló rétegnek nehéz eladni a használtakat és láttatlanban hasonlitgat+mint mondtam már hitelre vesz motort..
Ott leszek én, de
Ja, ha meg nem a gumira értetted akkor bocs
hello ott leszel szep7ken?
Ha meg babonás vagy menj el jóshoz, hogy mit javasol, menjél motorozni vagy ne
Tudom ,hogy nem nekem írtad de, egy kicsit csípi a szemem,mert tom mire gondolsz!
Az az igazság ,nem vagy még olyan szinten ,hogy a sturcot a gumira fogd,se te sem a félig utcai motorod...sem a futóműved, senm a tudásod,sem a moci súlya stb...mikor az Openben mentem és még nem tizedekre ment a harc hanem a motoros tudásra(ki vállalta be jobban a dolgokat) ott a gumikat vászonig koptattuk, 50-60%-osakat vettünk és usgyi,nem másban kell keresni a hibát...még idén tavasszal is az eső gumikat vászonig jártam (kes hiány miatt)és hangyafasznyit lasabban de,húztam neki és próbáltam úgy helyezkedni a motoron, hogy azt a + hozzá tegyem ja meg nem árt teljesen felületét bemelegíteni a guminak
ha nincs a kurva pénz, akkor nem kell motorra sem vágyni....
Hali te autoval zuzol le szep7ken do do ra?
hát ugy volt hogy 400ba volt hirdetve, és rávágta hogy 300 ért elvinné, de akkor még nem akartam belőle engedni. És most van asszem 370 re irva hogy alkuképes,
n jóvan összekavarodott bennem a sok agysejt , mind a 7 összeverekedett...
ez van!
nem könnyű eladni és venni sem
és az egésznek az ok az a kurva pénz!