Valóban sok médiás volt, sokan akkreditáltak osztrák lapoktól, a gazeta dello sport is küldött pár jó arcot...
A TV közvetítést a youthstream végzi.
Amerikai torrent oldalakon szoktak keringeni logo nélküli vágatlan anyagok HDMI minőségben.
Ha megtalálom dobok egy mailt.
Hali,
Érdemes csináltatni egy származás ellenőrzést, aztán egy adás-vételi elég lesz.
Ja külföldre viszed érdemes egy COC(Certificate of Conformity) papírt is tartani magadnál, ha 1-2 éves vas.
Hamár 6-8 éves viharvert gép, bőven elég egy adás-vételi.
elméletileg a forgalmi nélküli motoroknak csak egy kis kártyalap szerű papírja van amin alvázszám,motorszám,évjárat és tipus szerepel.Ha ezt meg tudják mutatni akkor tutti nem zsuvázták a lovat
Hali!
Lenne egy okos kérdésem Ha vki vesz használtan egy rendszám nélküli cross/enduro mocit, és közóton nem is szeretné használni, akkor milyen papírmunkár kell intézni? Kell egy adásvételi és annyi?
az anyagi része is nagyon genya, de engem még az is húz hogy az A kor. van és olyat kell találnom aminek olyan a forgalmija meg ne legyen túl régi meg a tessen is meg fa...m mi mindent kell figyelembe venni szóval teljes az őrületem...
A TV közvetítést a youthstream végzi.
Amerikai torrent oldalakon szoktak keringeni logo nélküli vágatlan anyagok HDMI minőségben.
Ha megtalálom dobok egy mailt.
harminceeezer
de a lényeg, hogy a zoxigént
de egy husky 510r az sanszos meg egy berg is volt de most már nincs fent a neten
HG-t nem ismerem de szerintem csak rossz karaktert választott ezen a fórumon ennyi az egész
Érdemes csináltatni egy származás ellenőrzést, aztán egy adás-vételi elég lesz.
Ja külföldre viszed érdemes egy COC(Certificate of Conformity) papírt is tartani magadnál, ha 1-2 éves vas.
Hamár 6-8 éves viharvert gép, bőven elég egy adás-vételi.
Lenne egy okos kérdésem Ha vki vesz használtan egy rendszám nélküli cross/enduro mocit, és közóton nem is szeretné használni, akkor milyen papírmunkár kell intézni? Kell egy adásvételi és annyi?
csak élesben nem megy neki?
azt hiszem.....