Ismerős. :-) Nekem ilyen volt fent, épp ma tettem fel helyette egy használt slicket, miután teljesen lekopott a futófelület. Tegnap takarítottam le a láncról, ami felkenődött, lejött szépen. A gumi profilja a hibás, nem kerekedik le nagyon, hanem amolyan gomba alakú.
Egyet tudnod kell, Én is, és Law komám is fikkantottunk ezzel a gumival, nem jelzett, csak bakelit módjára kiment alólunk. Mondjuk én valszeg nagyobb gázt húztam a kanyarban, mint kellett volna, de azért figyelj oda vele, nehogy téged is megvicceljen.
A kopást a képen megnézheted, nekem ennyire ette le a lánc.
Sziasztok segitségeteket kérném!
Supermoto vásárlás előtt álok és kérdezni szeretném hogy régi olasz 4 t érdemes -e venni?
Mennyire megbizhatók illetve alkatrészt mennyire nehéz hozzá szerezni?
Ez nem hirdetés,csak Lukítót szeretném tájéloztatni(iwiw-ről másolva):
V. Nemzetközi Motorostalálkozó és Rockfesztivál!
Kazincbarcika Strandfürdő, augusztus 29-30-31.
Damage Inc., AB/CD, Blues Company, Mátrix, Tunyogi Rock Band és egyéb zenekarok! Vetélkedők, versenyek, bemutatók, Streetfighter show, motoros felvonulás!
Rendező: Országút Vándorai
Ilyen motoros találkozó.Gyere ha mersz,bár én még egyen sem voltam.Szerintem ezek csoppereseknek valók,bár lehet tévedek.Mocit be lehet vinni asszem,meg adok akkora láncot,hogy beszarsz.
Képed van róla esetleg, az megkönnyítenéa véleménynyilvánítást.
Megkérdezhetem, mekkora gumi van fent, és hogy mekkora a felnid?
Egyet tudnod kell, Én is, és Law komám is fikkantottunk ezzel a gumival, nem jelzett, csak bakelit módjára kiment alólunk. Mondjuk én valszeg nagyobb gázt húztam a kanyarban, mint kellett volna, de azért figyelj oda vele, nehogy téged is megvicceljen.
A kopást a képen megnézheted, nekem ennyire ette le a lánc.
Supermoto vásárlás előtt álok és kérdezni szeretném hogy régi olasz 4 t érdemes -e venni?
Mennyire megbizhatók illetve alkatrészt mennyire nehéz hozzá szerezni?
BÁÁÁZZZZ MOTOROZZÁL MÁR! A DISZKÓS PATKÁNYOKO IS BULIZNAK!
V. Nemzetközi Motorostalálkozó és Rockfesztivál!
Kazincbarcika Strandfürdő, augusztus 29-30-31.
Damage Inc., AB/CD, Blues Company, Mátrix, Tunyogi Rock Band és egyéb zenekarok! Vetélkedők, versenyek, bemutatók, Streetfighter show, motoros felvonulás!
Rendező: Országút Vándorai
Gyertek bulizzunk egy nagyot!
oda lehet elgurulok ügyesbe, csak ki ne lopják alólam a vasat!
lassan zéé.
Vagymi!
Beszólásra meg még gyúrok akkor
szétcsapommintzilafost = ez a kemény manapság!