Az előttem szólók már írtak a versenyről.Ehhez én csak annyit tudok hozzátenni ,hogy iszonyatosan tetszett ez az egész dolog ami a Vb-n belül és körülötte zajlik, ezt semmi pénzért nem hagytam volna ki!Gyönyörű motorok,fullosan felkészített versenyzők, és az a harc ami a pályán folyik az brutál!Sajnos ilyen helyeken olyan gyorsan történik minden ,hogy jóformán beszélgetni sem tudtunk a fórumos csapattal, és a többi magyarral.Nagyon sajnálom,hogy a verseny így fejeződött be, de remélem felépülnek a srácok minél hamarabb mert ilyen versenyzőkért nagyon nagy kár lenne.Végszóra egy kis pillanatkép.
hát tudod elkezdtem lesni a használt sm-eket és ahogy tágult a látóköröm bele kerültek ezek a japán motorok.
rákerestem, és egykét kifingatott típustól eltekintve (amit nem vennék meg) a jobbak már drágábbak a hasonló évjáratú ktm-ek vagy berg-ek vagy husky-k hoz hasonlítva
17 coll =- x mm
-------------------------
17
x = ------- * 25,4 = 17*25,4 = 431,8 mm
1
Tehát, a 17 collos kerék 431,8 mm-es.
A nyertes egy hetes utazást kap a szigeteken
hajrá Slash
rákerestem, és egykét kifingatott típustól eltekintve (amit nem vennék meg) a jobbak már drágábbak a hasonló évjáratú ktm-ek vagy berg-ek vagy husky-k hoz hasonlítva
Most akkor a 420 az hány coll? Sanyika!Kifejtenéd bővebben?
bocsi