Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az előttem szólók már írtak a versenyről.Ehhez én csak annyit tudok hozzátenni ,hogy iszonyatosan tetszett ez az egész dolog ami a Vb-n belül és körülötte zajlik, ezt semmi pénzért nem hagytam volna ki!Gyönyörű motorok,fullosan felkészített versenyzők, és az a harc ami a pályán folyik az brutál!Sajnos ilyen helyeken olyan gyorsan történik minden ,hogy jóformán beszélgetni sem tudtunk a fórumos csapattal, és a többi magyarral.Nagyon sajnálom,hogy a verseny így fejeződött be, de remélem felépülnek a srácok minél hamarabb mert ilyen versenyzőkért nagyon nagy kár lenne.Végszóra egy kis pillanatkép.
Aztkell venni amelyik neked jobb(tetszik,megéri,fussará ...stb)
az egy különlegesen szép kép napsütéssel nyári hangulattal!

és a háttérkép?
Tiéd a rep jegy a járda szigetekre
LC4-re ilyen kell, vagy 41-es?
1 coll =- 25,4 mm
17 coll =- x mm
-------------------------
17
x = ------- * 25,4 = 17*25,4 = 431,8 mm
1

Tehát, a 17 collos kerék 431,8 mm-es.
A 17-es azt hiszem tizenhét coll lehet, 18 csak extrém nagy 17 esetén :-)
Bots :hány mm
Tesztkérdés:akkor a 17es hány zoll?
A nyertes egy hetes utazást kap a szigeteken
hajrá Slash
420mm
420-as felrat 16,5 col-t takar
amit tetszik az kb 1.2-1.5 milláért adják! nekem az soknak tűnik mert berg husky ktm meg 900 e. is van ami szerintem ugyanolyan jó lehet
és ott a pont
Hát ja ,mert azokból nincsen gyári SM, és általában ráteszik még a plusz átalakítási költségeket
Kérdezd Hiemer haverodat
hát tudod elkezdtem lesni a használt sm-eket és ahogy tágult a látóköröm bele kerültek ezek a japán motorok.
rákerestem, és egykét kifingatott típustól eltekintve (amit nem vennék meg) a jobbak már drágábbak a hasonló évjáratú ktm-ek vagy berg-ek vagy husky-k hoz hasonlítva
Jó estét riderek!
Most akkor a 420 az hány coll? Sanyika!Kifejtenéd bővebben?
Miért szerinted mihezképest drága?És miaz a drága
ahogy én láttam a pályán elég komoly volt a media felvonultatás , szerinted le lehet majd tölteni a futamot?
sztem jól válaszolt csak lassú a nyete
Csak 2évvel van elmaradva a srác
igen jóllátod:D eltévedtem:D
bocsi
elhiszem de akkor is gyémánt kemény az ára!