Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fegyvernemet váltanak éppen, belülről bomlasztják a ...ürgebőrbe varva...by: Pelikán József
A kis puhos manótól?
Hálecsapommindetmintataknyot
KTM Hírek
Ezt láttátok már? Nagyon király vas.
megijedtek a hegyi manótól, aki drzvel közlekedik!
Mi van,má te kellesz hozzá
Hová lettek a kémek és a "jóakarók"
STAY STRONG NESTOR!
Baszki,neki akarok segíteni,csak ne szarja le!
akkor meg semmi hiba...ránézek a supermot.hu-ra!

még nem vagyunk tiltva!elintézzem, hogy felkerüljünk erre az oldalra is?
Kómában van a szupermotos

Az előzetes hírekkel ellentétben sokkal súlyosabb sérüléseket szenvedett a hétvégi szupermoto vb-futamon a spanyol Nestor Jorge Cabrera. A súlyos fej és agyi sérülései miatt mesterséges kómában tartják egyelőre, és mindenki csak reménykedhet abban, hogy ez a motoros jobbulásához vezethet.

Az előzetes beszámolók és orvosi diagnózisok alapján csak azt lehetett tudni, hogy a spanyol szupermotost, aki a vasárnapi Osztrák Nagydíjon szenvedett durva balesetet, súlyos törésekkel szállították kórházba. Aztán a grazi Egyetemi Klinika intenzív osztályának az orvosai elárulták, hogy Nestor Jorge Cabrera állapota nagyon válságos, hiszen nem csak eltört a bal keze, lába, válla, nem csak megsérült a tüdeje és a mellkasa, hanem a feje és az agya is nagyon erős ütést kapott. A fej és agyi sérülések miatt pedig úgy döntöttek a szakemberek, hogy a pilótánál gyógyszerekkel mesterséges kómát alkalmaznak. Ez arra szolgál, hogy a további agyi károsodást megakadályozzák, illetve elősegítsék a szervezet öngyógyítását. A mesterséges kómában, amelyet nagyon erős nyugtatókkal érnek el, pihen az agy, amely felgyorsíthatja a szervezet gyógyulását. A yamahás Nestor Jorge Cabrerával kapcsolatban tehát teljes a bizonytalanság, hiszen a súlyos fejsérüléseknél mindenfajta komplikáció felléphet. Csak reménykedhetünk benne, hogy a 29 éves spanyol minél hamarabb felépül!

A szomorú hírek mellett van azonban egy nagyon jó hír is. A francia Kevin Berthomé, vele ütközött Jorge Cabrera, műtétje nagyon jól sikerült. Vasárnap megoperálták az egyik lábát – eltört a sípcsontja, szárkapocscsontja és a nagyujja - , ám már olyan jól van, hogy akár már csütörtökön is hazaengedhetik a franciaországi otthonába.

Forrás: motorrevü online
Ha olyan khmmm... fenekű feleségem lenne mint neki én is pont leszarnám a lánckerekedet, elhiheted
Ez a keme csávó nem jelentkezik a lánckeréké'
Biztosan derkál a garázsban mindíg
Milyen kicsi a világ
szigetvilág királya

Amúgy minden bizonnyal Nagytétényben voltam a munkahelyemen...
Az oldalukon fenn van a programok között:

Vasárnap GO-GO 2 baráti találkozo a Kakucs-ringen.
Szeptember 7, 2008 (egész nap)

Meg a nem túl biztató hírek Nestor Jorge Cabrera-ról!
az országban fellelhetőek 99%-a!
gondoltam is magamban, hogy dzsí-dí a szigetvilág királya merre felé lehet!?
Abból van arrafelé egy pár
e-mailt küldtem neki!
bringa és alkatrész nagyker.
Beszélek vele, de azt hittem te felhívtad...
No majd megemlítem holnap.
Gumaker? Vagy valami bringabolt?
Annyit nekem egyetlen motor se ér meg hogy megint évekre eladósodjak
Amúgy 2T-re a tapasztalatok szerint majdnem felesleges a ventillátor...ha meg mégis kell majd, rábarkácsoltatok az ezermester Bálna haverommal valami winyóhűtőt, azt' jónapot
a 2es kapunál