Ugattok h szar az új Tomos 125-ös supermoto?:D lehet h nem egy erőgép de Acrapovic csővel adják... egyszer megkéne hallgassátok... jó hangja van am a kategóriájában ez a legjobb.:) hja és boccs de nem egy 660-as KTM-hez kéne hasonlítani meg DR-Z 400-hoz bár azt lehet h legyorsulja:)... am meg nemmindenkinek van annyi pénze hogy 2üteműt vegyen és fentartsa:Dmegvenni még csakcsak de fenntartani... no mind1 ti tudjátok... és ilyet veszek
enyém is japán, mégis olcsón adom.
volt itt faluból szerelő megnézni, mert valami jó ismerőse megkérte nézze meg miután látta a hirdetést.
meglátta a motort, mondja hát ilyet keres fia is, felhivta, odajött a srác, kipróbáltak mindketten.
tökéletesnek találták.
kérdik nekik mennyi lenne, mondom, mint bárki másnak 750 a vége.
de fia csak részletre tudná, úgy, mondom 15 hónapig havonta 50000.
erre az túl sok a fiának havonta.
mondom én meg nem vagyok bank, ezt is csak azért csináltam, mert ismerem őket.
most épp alszanak majd rá egyet.
ha ajándékba adnám ennyi cuccal, mondjuk már kb most is abban a kategóriában van ennyi pénzért, akkor kérnének hozzá még 4 pár új gumit? vagy nem tudom.
Ugattok h szar az új Tomos 125-ös supermoto?:D lehet h nem egy erőgép de Acrapovic csővel adják... egyszer megkéne hallgassátok... jó hangja van am a kategóriájában ez a legjobb.:) hja és boccs de nem egy 660-as KTM-hez kéne hasonlítani meg DR-Z 400-hoz bár azt lehet h legyorsulja:)... am meg nemmindenkinek van annyi pénze hogy 2üteműt vegyen és fentartsa:Dmegvenni még csakcsak de fenntartani... no mind1 ti tudjátok... és ilyet veszek
még ha úgy lett volna hogy egyből leintik, a pályabírok is várták hogy felál szegény amire a mentő oda ért az meg volt vagy még 3 perc biztos ahoz pedig mire a másik versenyzőhöz oda ért az meg legalább 6 perc.Mire a rohammentők oda értek addogra mi már a kocsinál voltunk.Szerintem nem volt toppon a szervezés de én nem értek annyira hozzá!Meg azt sem ,hogy szakadhatott ki a gumifal?
Nem vagy egy könnyű eset A miatt ,hogy kisebb a kerék átmérő megválltozik a motor dölésszöge is, meredekebb lesz a villa szöge is így,több súly nehezedik az elejére ezért kisebb dölésre is jobban fordúl mint a 17-el....remélem érthető voltam
Sajnos ezek a top 50ccm supermotok nagyon drágák, ez ráadásul egy fullos verzió.
2700 euro körül nyomják őket.
Használtban lehet jóval olcsóbbakat találni.
Szia, kösz, megkaptam. Szép motor nagyon, de még most osztunk-szorzunk, sajnos nagyon sokba kerül. Biztosan klassz kismotor, nem az értékét vitatom, csak a végösszeg sok. Egyelőre nem is mertem megmutatni neki...
a háttérkép még a régi!