Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szóltam nekik, edig semmi visszajelzés. ricsivel nem beszélsz valamikor?
most néztem a powerparts-ot 30 ezer!
Nagyon kemény!
Hol? Minek?
Nekem nem hiányzik, de itt van pár nagyon ügyes emberke...
A Motomax napon mentük rajta nekem nagyon idegen volt, vágatlan slickel.
Tényleg Motomax, nekik szóltál? Jönnek?
Lánczi művészúr, Vermes és Zóka kolléga...valamint Dobrota Martin
Jelentkeztek már licences versenyzők Mert ezek a fenyegetések sztem csak őket zavarják
ma kérdeztem a berghez 23ezer a hűtőventillátor
az off-road biztosan nem fog menni, mert majd a gokartosok rinyálnak, vagyis eleve nem fogják engedni. de hidd el nekem, hogy jobb ha nem megyünk rajta
Nagy lóvé nem lehet, egy darab műanyag kütyü kínából
Látod jól jártál volna az extrás vasammal!
ma jártam dzsí-dí lendben!
Ámen.
Értem. 30 perces bontásban bőven kimotorozod magad. Az off-road meg a rajt az lehet nem fog menni.
Bár ha valaki hoz egy kockás kötött pulcsit...

Akkor ez nekem is új mert én 2T EXC-n még sose láttam...4T-n már igen, de gyárilag tudtommal azokon sincs (hanem eladják külön jó pénzért)...
tényleg nincsen pályabérlés, de mivel normál esetben is osztva van a nap, mint visontán így lesz bőven időnk motorozni.
lassan Te leszel a Bike-ker
Felkell hivni
Biker! Ha nincs pályabérlés,hogyan lesz lezsírozva hogy ne jöjjenek pl gokartozni? Én erre gondoltam.
Amúgy egy versenynek nem nevezhető kockászászlóval le nem intett egyszerre indulós valaminek örülnék.
Meg off-road szakasznak is,ha tűrhető az állaga
ez is igaz!

nem tom árat miért nem írnak
meg azt se hogy miért nem írnak bele a hirdetésbe minden adatot meg egy kis "leírást" hogy mégis mit kell tudni a gépről
Hülyeséget írtam?
A 250 exc 2T-n van, amit neked árultam, gyárilag lehetet, mert 0km-es.
és nem factory vagy six days.
Azért ennyire nemkell ám negativan hozzáállni,(föleg hogy árat sem tudsz..)sokan használnak öreg motort amire jobban figyeltek mint 1 fiatalabra
sanya?
itt vagy még?
igen igazad lehet
harcedzett típusnak néz ki
Kőszike
5 év egy krosszmotornál már komoly kor, úgyhogy megvenni nem kerül túl sokba egy ilyet - fenntartani ellenben annál inkább