egy másik fórumban írtam egy srácnak....:
dereka...fullra kiengedve 95 centi...ezt kétoldalt össze lehet húzni...
szárát belül úgy mértem hogy lefektettem a gatyát...és a zacsitól a szára aljáig lemérem az kb 88 centi
kívül nemtom hogy kell mérni így szintén lefektettem és a gatya külsején deréktól gatyaszárig lemértem....ez kb 115 centi
ha télleg érdekel egy próbát megér...így méretek alapján necces belőni szerintem lefotóztam magam térdvédővel...krosszcsizmában hogy lehessen látni mekkora kb....
én kb 183-184 vagyok és 83-84kiló...nekem kicsit bő....nagy az ülepe...és azon a tájékon....a szára is....
kicsit repperes bár ki hogy szereti...
36-os méretű Fox Access gatya...zsír újan eladó!
Magyarországon még nem láttam ilyet...ezt az USA-ból rendeltem...csak nagy rám :-(
Az ára:30.000.- 139.90$ plusz 10$ postaköltség volt...gyakorlatilag árában adom el...és nem mostani árfolyammal számolok
Ezek a sisakok kb. veled egyidősek, rég lejárt a kihordási idejük. Sokkal jobban jársz, ha ilyen áron vagy esetleg kicsit többért inkább valami olcsóbb márka sisakjai közül nézelődsz. Nitro, Grex, stb.
sziasztok segítséget szeretnék kérni tőletek mivel bukósisakot szeretnék venni mert a réginek szétment a csatja és kinéztem magamnak vaterán néhányat:egyikmásik vagy ha valaki tudna jót olcsóba akor legyenszives osza meg velem. elöre is köszönöm a segítséget
Szasztok! Most vettem 9900-ért protektoringet,tudom,hogy nem Dainesse,de egy pólónál biztos többet ér!
Akit érdekel : Bembomotor BP,Váci u 178(Dunaplaza-ban)
Ezt még a' kispénzűek" is befeccölhetik!
Tudna valaki segíteni hogyan kell IXS hx-603 típusú sisakon plexit cserélni?Amikor vettem sötétet rakattam rá,de most meg nem látom hogyan kell cserélni.Eltörni meg nem akarom.
melyik biztonságosabb? ha veszek egy kétrészes bőrruhát, vagy ha veszek egy protektoringet meg egy térdvédőt? ( persze mind a két változat mellé kesztyű meg bukó) pl egy gyorsasági motorhoz. előre is köszi a választ.
A tesztben a régebbi (Wave) Dainese gerincprotektor szerepelt, melynek még habszivacs volt a belseje (foam padding) A mostani modell (Wave 2) belseje méhsejtszerkezetű alurács. Volt ilyenem, jó kis cucc, nemrég adtam el.
dereka...fullra kiengedve 95 centi...ezt kétoldalt össze lehet húzni...
szárát belül úgy mértem hogy lefektettem a gatyát...és a zacsitól a szára aljáig lemérem az kb 88 centi
kívül nemtom hogy kell mérni így szintén lefektettem és a gatya külsején deréktól gatyaszárig lemértem....ez kb 115 centi
ha télleg érdekel egy próbát megér...így méretek alapján necces belőni szerintem lefotóztam magam térdvédővel...krosszcsizmában hogy lehessen látni mekkora kb....
én kb 183-184 vagyok és 83-84kiló...nekem kicsit bő....nagy az ülepe...és azon a tájékon....a szára is....
kicsit repperes bár ki hogy szereti...
Nem találtam mérettáblát, amiből kiderült volna, hogy mit jelent a foxnál a 36-os méret. Én 186cm és 86 kg vagyok, jó lehet nekem?
Köszi
Magyarországon még nem láttam ilyet...ezt az USA-ból rendeltem...csak nagy rám :-(
Az ára:30.000.- 139.90$ plusz 10$ postaköltség volt...gyakorlatilag árában adom el...és nem mostani árfolyammal számolok
Kecskeméten van a raktár,de szerdán megyek Nyáregyházára.Akár útközben ott is.
Akit érdekel : Bembomotor BP,Váci u 178(Dunaplaza-ban)
Ezt még a' kispénzűek" is befeccölhetik!
link
Szerintem én tudok hibája ha jól emlékszem oldalt a koptatók nincsenek rajt.
Ha érdekel adatlapomon található elérhetőségen érdeklődhetsz.