Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A www.kelomotor.hu -nál nézted? Külföldtől most elég drága, de elvileg van 45 angol fontért, ami szerintem nagyon sok.
tud valaki hjc cs-12n-re füstszínű vagy irídiumos plexit?
Sziasztok!
Keresek, 42-es körüli túra csizmát vagy cipőt. Olcsón, Sopron környékén.
Halihó!
Eladó 2 vadi új HJC krossz bukó nagykerből nagyker áron!
1-3:HJC CLX4N8 Dawg 29000 helyett 15000 Ft!
Kivehető-mosható bélés,dupla D gyűrűs csat.XL-es méret(61-62 cm)
4-6:HJC CLX5 Mammoth 33000 helyett 16500 Ft!
Kivehető-mosható bélés,dupla D gyűrűs csat.XL-es méret(61-62 cm)
Személyesen megtekinteni,felpróbálni Kecskeméten lehet!
Postai utánvét megoldható!Utánvét költsége 1690 Ft.
További képekért és kérdéseddel keress bátran!
20/974-1680
zzrrs@citromail.hu
Érdemes tudni mekkora a fejkerülete a hölgyeménynek,de azt veszem észre,hogy nálunk 15 nőnek vásárolt sisakból 13 db XS-es.
A helyzet az hogy jelenleg nincs senki, de alakulóban van. Akármikor változhat a kiszemelt
Hát...gondolom melyiknek mekkora . Plusz a fejforma, "hajszerkezet",stb. Nem hiszem,hogy próba nélkül érdemes meglepni egy sisakkal...(max ha 100 % hogy cserélik méretprobléma esetén)
Ja és még talán azt is hozzátéve,hogy ha mondjuk x gyártó L-es mérete pont jó neki,nem biztos,hogy y gyártó L-es sisakja is pont jó lesz neki,hiába az egységes méretezés
Hello!
Barátnőiteknek milyen méretű sisakjuk van? S?
Mert akarok venni, ha netán ketten motorznánk :D
Licitálj magadnak egy új motoros nadrágot!
Full protektoros, kivehető termobéléses, tetszőleges méretben! 2 fazon közül választható! Érdemes licitálni, mert nem csak az első helyen nyertes licitáló nyerhet!
Vatera link a termékekhez
Hát köszi....de inkább maradok a sidinél Azért mégis 50 éve csizmát gyártanak a fiúk,csak konyítanak hozzá valamit
Egy puma csizma van az ismeretségi körömbem....hát viszonylag vicc az a cucc Lopni járni,semmiképp nem ajánlom,mert 100 méterről kilövik a nyikorgását,bármit csinálsz vele,stb
Az Fc moto,meg ebay,az ok és fasza (meg ott vertigo corsát is tudna az ember venni),de én legalábbis azért az ilyen cuccokat személyesen ,felpróbálva szeretem megvenni
Vegyél Spyke totem-et, akiciós az fc moto-nál 159 euro. Full perforált, elég jó védelemmel ellátott csizma, és jól is néz ki.
Új női motoros bőrkabát a legolcsóbban! Full protektoros, kivehető termobéléses, kiváló minőségű marhabőrből!
E-mailt írjál, ha érdekel!
a
Halihó!
Eladó új Nitro N1700VF-ek!Kifutó modell,így sajnos le kellett árazni őket!Most 49900 helyett 26000 Ft-ért lehet a Tiéd!Postai utánvéttel is megvásárolható!
A sisakok dupla D gyűrűs csattal rendelkeznek,kivehető-mosható bélés,sisakzsák,karc-pára mentes plexi,pin-lock rendszer,Forma-1-es letéphető fóliák!
Sharp törésteszten 5-ből 5 csillagot kapott!
Megtekinteni,kipróbálni Kecskeméten lehet!
Jelenleg elérhető darabok:
1 db matt ezüst XS(53-54 cm)
1 db ezüst XXS(51-52 cm)
1 db matt ezüst M(jún 14.-én érkezik)(57-58 cm)
1 db matt fekete L(jún 14.-én érkezik)(59-60 cm)
2 db ezüst XL(61-62 cm)
3 db ezüst XXL(63-64 cm)

Kérdéseddel keress bátran!Egész nap elérhető vagyok!
20/974-1680
vagy
zzrrs@citromail.hu
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül "elfekvőbe" 43-as fekete-piros sidi vertigo corsa-ja?
Gondolom reménytelen,de sajna az utódja,a maga "100" kilójával kicsit elgondolkodtatott.
Köszi.Sziasztok!
Eladó egy Falco és egy Mg cross csizma.Falco csizmának van egy kis hibája,de nem lehet észrevenni használat közben.Az Mg-nek a felső két csatja hiányzik.
Falco:13000Ft
Mg:5000Ft
Eladó Roleff kétrészes kordúra ruha (dzseki + nadrág, külön-külön is hordható) dzseki XL, nadrág L.
A cucc rajtam van, 185 cm / 84 kg vagyok
Roleff
Avirex bőr mellény használt, jo állapotban, M-es méretű, ha pontos méret kell cm-ben lemérem. ÉRD.: my1mail.@freemail.hu
irányár: 20eHUF
Nem lehet rossz.Hasonlónak tippelem mint a Mofakeres cuccot csak drágább.
Tschul bőrruhával van valakinek tapasztalata? Bőr nadrág érdekelne főleg..
Köszönöm
Sajnálom! Nekem is nagyon tetszett! :)Én mindenképpen bőrt szeretnék, és nadrágot is! Ma pont megyek megnézni egyet, de persze az nem olyan szép!:(
Szia!
Tudom, csak gondoltam hátha.... a szerencse : D Azért köszi
Szia!
Sajnos elvitték a ruhát. Bűűű, pedig úgy szerettem... Cordura ruháim vannak még, meg bőrkabát. Írjál e-mailt, ha érdekel!