Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

40 angol font a fekete füst 50 angol font a kék iridium, az ezüst iridium. Postával együtt.
Használt már valaki speeden ilyen protektoringet?
Ebben a kánikulában beledöglök a bőrkabátba,de egy pólóban akkor sem fogok motorozni,egy csúszás után meg vagyont költeni bőrplasztikára.
HJC bukóhoz van valakinek tükrös plexije?
Ha engem kérdezel igen. Nekem a normál (tatu, vagy keményprotis) gerincvédő akadályoz az oldalirányú mozgásban. Próbáltam kisebbet is, azis akadályoz, bár nem annyira. de ez nagyon fasza. Úgy látom most kezd bejönni ide hozzánk, mert még nem láttam, de én hiszek benne. Főleg úgy, hogy a rendes már fel sem veszem, mert zavar. attól többet ér. Veyszek egyet a bőrruhába a gyári helyére (az csak 10 e körül van, és később egy normált is...
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna,hogy a Shark RSV / S600-hoz való VZ 20 típusú plexit valaki be tudna e szerezni?Füstszínű,ezüst vagy kék tükrös variációk érdekelnének. Elsősorban az árára lennék kiváncsi.
Előre is köszönöm!
Sziasztok!

Keresek cordura motoros ruhát alig használtat,vagy újat kb 50-es méretben.
nem lenne ezzel semmi baj ha mondjuk 45 000 lenne aalja teteje egybe!

Gyerekkoromba 45 ért egy ilyen ruha!? a város királya lettem volna! .. persze simsonon vagy Mzn
Ez se a legsikerültebb koppintás...
link
Végülis a címe helyes, miszerint "Dainese replica"...
HJC bukómhoz ha akarok venni plexit akkor azok egy mérethez vannak, vagy minden mérethez külön van plexi?
Hali!
Új Nitro N1700VF akció!49900 helyett 26000 Ft-ért!
Hivatalos forgalmazótól!
A sisakok üvegszálas héjjal,dupla D gyűrűs csattal rendelkeznek,kivehető-mosható bélés,sisakzsák,karc-pára mentes plexi,pin-lock rendszer,Forma-1-es letéphető fóliák!
Sharp törésteszten kiváló minősítést kapott!
Postai utánvét megoldható!
Elérhető darabok:
Matt ezüst XS:1 db
Matt ezüst M:1 db
Matt fekete L:1 db
Ezüst XL:2 db
Ezüst XXL:3 db
Kérdéseddel keress bátran!
20/974-1680
Mondjuk én csak a gerincvédőt nem venném meg mert protektoringet akarok...
Igen én is felpróbáltam, de csak a gerincvédőjét ill. a tédrvédőt. Nagyon kényelmes volt, de nem tudom érdemes-e beruházni rá.
DAINESE Wave utolsó a sorban:

http://www.protektorok.hu/imag...
póstás ruhát keresek!
semmi sem számít!
méret,állapot,évjárat(lehet10 évvel ezelötti is)

wertyui@citromail.hu

ide írjatok lécci!
Sok új motoros holmi 1 Ft-os aukcióban itt:
vatera link a termékekhez
Választható méretben, garanciával!
E-mail címem ott az adatlapomon.Keress meg,tudok új protektoringet 30 és 57 között.
Natix Kecskemét. Kérdezd őket!
Én nemrég láttam ilyen protit halason iron motorsnál. Nagyon fasza, felpróbáltam, soha nem volt még ilyen kényelmes egy proti sem. sajnos nekik L-es volt, nekem meg m, vagy s kell. Szerintem megéri. Nem merev, szellős. Én is ilyet vadászok, mondjuk én csak gerincprotit.
De szerintetek jobb annyival mert kb 80e ft egy ilyen full protektor.
A sima hagyományos "kemény" protektor meg 20e ft.
Nem tudtam hogy erre gondoltál. Ez biztos jó,vegyél ilyet.
Neked mi a könnyű meg a kemény? A protektor ingben benne van a kulcs csont védő,vese védő,könyök védő. A másikba meg semmi nincs.
Cső

Szerintetek érdemes könnyű protektorra többet rááldozni és azt venni, vagy igazából elég a kemény protektor is endurózni?