Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy van egy Shark Rsf2i bukósisakom és szeretnék hozzá egy sötétített plexit, de nem találtam sehol, ha esetleg valaki tudna segíteni azt megköszönném.
üdv: Sifi
Hát én pest környéki vagyok, illetve nógrád megye. Az adatlapod alapján, nem vagyunk éppen túl közel egymáshoz.
Szerintem a beszámóló is megteszi.
Végül is a gerincvédő volt rajtam meg a térdvédő, ha csak pár percig is a boltban, de némi tapasztalat azért már van
Shox bőrnadrág M-es
Shox bőrkesztyű XL-es
Spool bőrcsizma 44-es HJC FG-14 bukósisak L60-asméretben eladó.
A cuccok használtak, de nagyon jó állapotúak!
Szállítás Pest irányába megoldható!
Hello mindenki! Két dologban szeretném a véleményeteket kérni. Az egyik a Berik Braveheart nevű 2 részes bőrruha. Nagyon jó áron van most, ezért nagy valószínűséggel ilyet fogok venni. Tudo, hogy Berik cuccokban általában nem csalódik az ember, de ha valakinek van tapasztalata vele, azt szívesen veszem.
A másik dolog a Shox Speedline kesztyű. Mivel elég szűk a kassza, így nem tudok és nem is akarok 40 ezres kesztyűt venni. Keresem a jó ár-érték arányú dolgokat, és ez a kesztyű eddig jónak tűnik. Nem volt még a kezemben/kezemen, ezért fogalmam nincs milyen lehet, de leírás és kép alapján jónak tűnik, no meg az ára is elég jó. Szeretném tehát a hozzáértők/tapasztaltak véleményét kérni ezzel kapcsolatban, esetleg ebben az árkategóriában, ha tudtok alternatívákat, az is sokat segít.
Inkább a meleg,de ha baj van jobb a ruha!A bőröd jobban védi.Én már tudom,tavaly buktam egyet,szerencsére ruha volt rajtam!Két hét pihi itthon az ágyban...60km/h-nál...
köszi a választ. csutka neked is köszönöm az ajánlatot, de nekem sajna M-es kell ,és azért érdeklődtem iránta, mer van 10ezer vásárlási utalványom zoneba, és kéne egy gerinc proti, szóval pont egybevág minden
Kétrészes, ha megállsz valahol le tudd venni legalább a kabátot, igy nyáron meg megsülős a bőrcucc, nappal nem is motorozok Amig meg nem jön a protektor
valakinek van tapasztalata Nitro NB101 sport csizmával kapcsolatban.A válaszokat előre is köszönöm.