Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
valakinek van tapasztalata Nitro NB101 sport csizmával kapcsolatban.A válaszokat előre is köszönöm.
Köszi szépen a segítséget, megnézem a foktnál.
60 angol fontért vesztegetik hozzá külföldön a sötés és iridiumos plexiket. elég drága. A www.fokt.hu -nál nincs?
Eladó ÚJ Alpinestars GP pro kesztyűk több méretben és színben:

Piros-Fehér: "L" -előrendelve-
Piros-Fehér: "L" -előrendelve, de lehet az XL-t viszik el-
Piros-Fehér: "XL" -előrendelve, de lehet az L-t viszik el-
Fekete-Fehér: "M" -előrendelve-
Fekete-Fehér: "XL" -eladó-
Kék-Fehér: "L" -eladó-
Kék-Fehér: "XL" -eladó-

Ha más méret és szín érdekel keress meg e-mail-ben, 2010.06.18.-án rendelek kesztyűket, amik előre láthatólag 25.-én érkeznek meg.

Full fekete kesztyűk június vége, július eleje felé várhatóak.
ilyenem van...szuper.
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy van egy Shark Rsf2i bukósisakom és szeretnék hozzá egy sötétített plexit, de nem találtam sehol, ha esetleg valaki tudna segíteni azt megköszönném.
üdv: Sifi
Sziasztok!

Marushin 999NX bukósisak eladó! Bogárháló, kivehető mosható bélés, orr maszk. Víztiszta és füstszínű plexivel eladó.

Irányár: 35.000Ft
bekiss@invitel.hu
06-70-373-4137
Hát én pest környéki vagyok, illetve nógrád megye. Az adatlapod alapján, nem vagyunk éppen túl közel egymáshoz.
Szerintem a beszámóló is megteszi.
Végül is a gerincvédő volt rajtam meg a térdvédő, ha csak pár percig is a boltban, de némi tapasztalat azért már van
Ma utaltam kb 1 hét és itt van.Írok azonnal, de ha nem laksz túl messze össze is ugorhatunk.
Motoros felszerelés eladó!

Shox bőrnadrág M-es
Shox bőrkesztyű XL-es
Spool bőrcsizma 44-es HJC FG-14 bukósisak L60-asméretben eladó.
A cuccok használtak, de nagyon jó állapotúak!
Szállítás Pest irányába megoldható!

20/9441-911
Csutka!

Küldtem Neked mailt nadrág ügyben!
Megkaptad?
Hello mindenki! Két dologban szeretném a véleményeteket kérni. Az egyik a Berik Braveheart nevű 2 részes bőrruha. Nagyon jó áron van most, ezért nagy valószínűséggel ilyet fogok venni. Tudo, hogy Berik cuccokban általában nem csalódik az ember, de ha valakinek van tapasztalata vele, azt szívesen veszem.

A másik dolog a Shox Speedline kesztyű. Mivel elég szűk a kassza, így nem tudok és nem is akarok 40 ezres kesztyűt venni. Keresem a jó ár-érték arányú dolgokat, és ez a kesztyű eddig jónak tűnik. Nem volt még a kezemben/kezemen, ezért fogalmam nincs milyen lehet, de leírás és kép alapján jónak tűnik, no meg az ára is elég jó. Szeretném tehát a hozzáértők/tapasztaltak véleményét kérni ezzel kapcsolatban, esetleg ebben az árkategóriában, ha tudtok alternatívákat, az is sokat segít.

Mindenkinek köszönöm előre a választ!
Sziasztok!
1 szezont használt Vanucci Short kabát, és hozzá tartozó nadrág külön-külön eladó.
Kabát:
Kicipzározható thermo bélés, 3M fényvisszaverő csíkok, Sympatex lélegző anyag, nyitható szellőzők, könyök, váll, gerincprotektor.
Nadrág:
kivehető thermo bélés, nyitható szellőzők, csípő, térd protektor
Irányár: 38+15eFt, együtt 50eFt

Érdeklődni: csaapi kukac csaapi pont hu
+36-30-7490125
Akkor érdemes ott venni, szerintem jó gerincvédő.
amúgy te bőrruha alá használod? ha igen, akkor befér alá rendesen?nem kényelmetlen ? kíváncsi vagyok, nem szeretnék rosszat venni
Inkább a meleg,de ha baj van jobb a ruha!A bőröd jobban védi.Én már tudom,tavaly buktam egyet,szerencsére ruha volt rajtam!Két hét pihi itthon az ágyban...60km/h-nál...
Az nagyszerű lenne!
köszi a választ. csutka neked is köszönöm az ajánlatot, de nekem sajna M-es kell ,és azért érdeklődtem iránta, mer van 10ezer vásárlási utalványom zoneba, és kéne egy gerinc proti, szóval pont egybevág minden
Ebay-en sokadik eredménytelen árverés után beleunt az eladó és enyém lett gombokért egy ilyen. 2 hét múlva beszámolok a tesztjéről.
A protektoring alá is beizzad az ember városban, a gerincvédőnél. De talán kevésbé mint más cuccba.
de am ha veszek egy protektoringet az nincs annyira biztonságos mint egy bőrruha? ha esek benne a protektoring nem véd semmit? vagy mi a baj ezzel?
Mind saját,mint baráti kör tapasztalatai alapján maximálisan a 2 részest.
ha faszán perforált akkor, és mész nincs para full cuccban sem, csak ha megállsz a lámpánál belesülsz kicsit, ezt meg lehet oldani aláöltözövel.
Kétrészes, ha megállsz valahol le tudd venni legalább a kabátot, igy nyáron meg megsülős a bőrcucc, nappal nem is motorozok Amig meg nem jön a protektor