Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó M-es Protektoring!

Jó állapotban. Csere érdekel, enduró v krosz bukóra, v csizmára!

speedfan@citromail.hu
Persze, dobj egy emailt.
TXC Ferfi Motoros Csizma Elado!
COMPETIZIONE RS TROY BAYLISS REPLICA LIMITALT EPITION TCX 43-as meretu uj motoros csizma dobozban Elado!
Bolti ara 110.000 Ft.
Erdeklodni a kovetkezo szamon lehet: +3630 419 0164

Biztos jó, de én a Sidi-re esküszök...
Írtam mélt Pohi..Az usából is lehet rendelni paypallal?Hol szokták írni,hogy van e paypal vagy sem..?
Eladó egy Spyke cordura kabát jó állapotban, protektorokkal és téli béléssel!S-es méret(160-170cm, 55-65kg)
Ára: 15E ft
06306052541 tyyyson@citromail.hu

Sziasztok! Eladó egy TERMIGNONI carbon kipufogó összekötő csővel
kipufogó dob ára 20Eft(45mm az átmérője)
összekötő cső :6E ami r6hoz való
Hivj bátran biztos megegyezünk!
Csere: bőrruha érdekel 48-as, 50-es méret
Elérhetőség:Budapest 06306052541 tyyyson@citromail.hu

Köszi srácok a hozzászólásokat!Azért megnyugodtam , ha picit nagy nem gáz ez jött le!A lényeg hogy kényelmes, nem szorít, amúgy szerintem is drága volt kicsit...az IXS jó márka szerintetek?
Tudok énis ha a Pohi nem érne rá...
Nem ismerlek én? Ismerős a nick neved, bár Tbányán dolgozok...
hasonlóan jártam énis, csak én a Sidi-vel. Mindenki azt mondta 1 számmal nagyobbat, meg is vettem és szar volt. De hála égnek el tudtam adni újnak, árában, és abból vettem egy rendes méretűt.
Amúgy 60 körül kaptál volna fasza Sidit is...
Szia Pohi!Nemet E-bay-rol rendelnek.Tudsz nekem segiteni?
Ahol van paypal fizetési lehetőség onnan rendelek bármit amit kinézel magadnak. Ahol nincs paypal onnan nem rendelek. Havernak rendeltem múlt hónapban egy 130.000 Ft-os kipufogódobot és át akart verni a német (bevándorló mint utóbb kiderült). Így paypal visszavontam a pénzt. Átutalásnál bukta lett volna..... Így meg most rendeltünk máshonnan..... Keress meg emailban, hogy mit szeretnél
ELADÓ!

Airoh S4 25.000Ft S méret! kitünő állapot!
Trace Tx1 Cross csizma 42-es! 20.000Ft Sérülés mentes!

Szeva Pohi!

Kinntről tudsz mást is rendelni vagy "csak" motoros ruhát?
lassan kénytelen leszek jogdíjat szedni a képért :)
Pumából alap, hogy egy mérettel nagyobb kell... inkább lötyögjön, mint szorítson :) neked kell, hogy kényelmes legyen, a védelmet nem befolyásolja... leesni nem tud...
szerintem az a bayes fekete egy régebbi, 2-vel régebbi Violator... de nem oszt, nem szoroz :)
Május 14-17 között érkező bukók foglalhatók!
1-2 kép:Nitro N1700-VF ezüst:XS méret:1 db
M méret: 1 db
L méret: 2 db
XL méret: 1 db
Áruk egységesen:27000/db

Május 14-17 között érkező bukók lefoglalhatók:
1. kép: Nitro N 750 VX Braveheart:XL-es:1 db: 21000 Ft
2. kép: Nitro N 750 VX Bulldog:XXL-es:1 db: 21000 Ft
3. kép: Nitro N 750 VX Dragon:XL-es:1 db: 21000 Ft
4. kép: Nitro N 766 VX kék:S,M,L méretek:1-1-1 db: 20000 Ft
5. kép: Nitro N 766 VX piros:M,L méretek:1-1 db: 20000 Ft
6. kép: Nitro N 766 VX matt fehér:XS méret:1 db: 20000 Ft
Május 14-17 között érkező új sisakok lefoglalhatók!
Érkezik:
1.-2. kép: HJC CS R1 Fang:S-es méret-2 db: 27000 Ft
3. kép: HJC CL X4 N8 Dawg kék:XL-es méret-1 db: 21000 Ft
4. kép: HJC CL X5 Mammoth kék:XL-es méret-1 db: 23000 Ft
5. kép: Nitro X 536-AV Open:L-es méret-1 db: 14000 Ft
Ha kérdésed van hívj,vagy írj bátran!Az előre lefoglalt sisakok postaköltségét én állom!
zzrrs@citromail.hu
20/974-1680
Nekem is nagyobb egy picivel,de egy találkozón totál elvagyok benne egész 7 végén!
én is 1 mérettrel nagyobbat vettem.
nem érzem hátrányát.
Szevasztok srácok!

Csizma témában szeretném a következőt : elmondhatnátok a véleményeteket a helyes csizmaméret választásáról!
Lehet beleestem egy hibába, és ne járjon így senki azért szeretném megtudni, hogy mire kell figyelni választáskor.Na a lényeg hogy vettem 105ezerért egy IXS gyorsasági motoros csizmát a budaörsi Yamahatop áruházban.Katalógusból néztem, kurvára tetszett, mondom nekem ez kell!Csakhogy előleget kellett adnom, konkrétan a felét, és ha esetleg nem jó a méret akkor buktam az előleget!Megjött a csizma 45ös méretben.Amúgy 44es a lábam,de mivel nem tudtam felpróbálni ezért egy számmal nagyobbat rendeltem.A lényeg, hogy az gáz ha úgy érzem hogy picit nagy a csizma?Kényelmes az biztos De nektek mi a véleményetek?Hogy választotok csizmát?Pont akkorát, amekkora a lábatok vagy mire kell még figyelni?Köszi szépen előre is
Eladó Oakley Crowbar MX cross szemüveg.
5db-os letépő fóliával, eredeti dobozában, rendszeresen tisztítva, nem karcos, a szemüveg pántján 3 zselés csík fut körbe a tapadásért!
Körülbelül 10 alkalommal használtam!
Új ára 21.000.- Most 12.000.-
Helloka!
Eladó: Airoh Fire Fox cross sisak: Többrétegű carbon héjszerkezet, kiveheteő-mosható bélés, Dupla D gyűrűs csat, Bitti#11 autogram.
Új ára: 80.000.- Ft Tőlem, használtan: 35.000.-Ft