Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elsőre, de aztán ha betörik nagyon kényelmes.....
Sziasztok!

Eladó:

1 db, új Spyke HEAT RAC overáll, méret: 54
- új ára a boltban 313.000.-
- akciósan a boltban199.000.-
- most a tulajdonosától: 170.000.-

1 pár, új Diadora X-TREME csizma, méret: 43
- új ára a boltban 63.500.-
- akciósan a boltban 49.000.-
- most a tulajdonosától: 40.000.-

Jha M-es méret és cross dzseki elég nagy protektor ing simán alá megy.
Üdv valakinek esetleg egy új wulf dzseki?
Szia!
Én tudok jó áron sokféle cordura kabátot, ami alá valószínű befér ez is, írják egy e-mailt, ha érdekel!
Amugy ez az eggyik legjobb megoldás ugyanis ez tuti nem mozdul el egy esetleges perkátánál,nem ugy mint a kordura rongyok lötyögő gyári protektorai
Álltalában a kordura kabátokból ki tudod venni a protektorokat és akkor simán aláfér,csak vidd magaddal ezt az izét vedd föl és úgy vedd meg a kabit.
Rendben, köszi azért.
Egy kérdésem lenne, eddig Crossoztam, csak terepen, de nyáron leteszem az A1-es jogsit, és egy endurót szeretnék, amit közúton is használok majd. Van egy ilyenem,
és mivel tavaly vettem, szeretnék találni olyan megoldást, hogy ne kelljen protektoros kabátot vennem, hanem használhassam ezt. Magába biztos nem jó, mert aszfalton szakad, gondolom még mezzel sem jó. Tudnátok ajánlani bélés nélküli cordura kabátot, ami alá beférne, vagy valami más megoldást?
Köszi
Ja bocsi az adatlapodon láttam az eladó cuccaid között
Csákó laci75 mi lenne az az akciós ár gyikarc01@citromail.hu
Karcmentes Juliettemet eladnám a gyári kék lencsék be sem voltak még szerelve mivel nekem dioptriás kellett. Doboza, garancia levele a nevemre kiállítva és a zsákja is megvan. Alkalmi vétel az új ára kb. 100000Ft.
Sziasztok tudna valaki XR1000 zajcsökkentő betétet olcsón?
(bogárhálóm már megvan a legjobb ajánlat 7500)
Köszi Ratesz!

Haverjaim is jókat mondtak róla, eddig nekem sem volt vele bajom...Hálisten!
Szia!
ZF10-et tudok csak,de jelenleg nem akciós.Kb ugyanannyi az ára mint itthon.
Szia! HJC ZF-9-et vagy AC-11-et nem tudsz véletlenül szerezni?
Eladó egy Spyke cordura kabát jó állapotban, protektorokkal és téli béléssel!S-es méret(160-170cm, 55-65kg)
Ára: 10E ft
06306052541 tyyyson@citromail.hu

Eladó egy carbon kipufogó összekötő csővel
kipufogó dob( bitang hangja van) ára 20Eft(45mm az átmérője)
összekötő cső :6E ami r6hoz való
Hivj bátran biztos megegyezünk!
Csere: bőrruha érdekel 48-as, 50-es méret
Sziasztok! Elado az asszony sosem hasznalt Roleff Windtex jackie-je. Gyakorlatilag kicsomagoltuk es beraktuk a szekrenybe... M-es, a felesegem 176cm es kifogastalan ra. Szerintem 180-ig jo lehet. Nagyon jo a felepitese, kiveheto termo beleses, 3M, sok helyutt allithato, egesz jo gerincprotektor, vall-konyok protektor, sok zseb, remek szelvedelem, csak ajanlani tudom. Kicsi penzert elado: 15e.
...valaki már említette, hogy ismerős a nicked..
Ha Te lennél a mi régi kedvencünk, felteszem a kötelező kérdést: van valami eladó?
Csak ismételni tudom önmagam: próbáld fel!
Szia Ratesz!
Köszi a segítséget, hát valahogy én is így sejtettem hogy az 52 és az 54 között vagyok, de az 54 hez meg nincs elég magasságom, mert 180 cm vagyok és ezért hosszú lenne az ujja meg a nadrág szára. Jelenleg egy clover 54 es egyrészesem van amiben az 54 es méret az olasz méretezés és azt tudom hogy az kb 2 mérettel kisebbet jelent. Súlyom kb 83 kg, de ha a kabát kicsit passzos az nem baj mert nem öltözök alá, mivel 20 fok alatt nem igen mocizok. További ötletek.
IXS korrekt márka. Svájci. Asszonynak volt sisakja ilyen, szerette.
Szasz Pimpa! Én 193cm vagyok és 56-os jó rám. Szóval az 52 pont határeset, inkább 54. Mindenképpen próbás.

Egyébként régen volt Wintexből 52-es bőrruhám, de akkor még 193cm/82kg voltam, most már 93kg. Letenni a cigit -> rulez!
Sziasztok!
Akinek Berik 2 részes bőrruhája van segítsen légyszi, hogy az én 181-2 cm és 83 kg súlyomra jó e az 52 es méret? Köszi.