aa, en a konyokvedot (ennek a parja) is rengeteg ideig kerestem, mire beszereztem itthon 8 ezer penzert, uccso darabot. de mar az sincs.
amugy nagyon jo cucc, mindenkinek csak ajanlhatom!
sziasztok!
Nyáron ha midnen jól megy venni akarok teljes felszerelést. Ki miket ajánlana? Sisakból a HJC fg-14et néztem, csizmából egy prexport bőr sportcsizmát. Másból még nem nagyon van konkrét, de azt tudom, h 2 részes bőrruhát szeretnék. Abból mi lenne a jó? Én vagy Astars-ra vagy Berikre gondoltam(lehetőleg max 140ezerből ki szeretném hozni a ruhát). Kesztyűből is szintén hasonlót. Ja és sportmotohoz vásárolnám.
eladóvá vált ajándékba kapott sisakom!
egyszer használt, a sötét plexivel, a gyári még szűz!
AGV GP-PRO , XS-es
további képeket emailben tudok küldeni
irányár:80.000 mindkét plexivel, csak a gyárival 70.000
Ha tud valaki 30 ezer alatt O'neal, Thor, 661, stb. krosszcsizmát újan, 44-es méretben, legyen szíves szóljon!
(Airoh krossz sisak is érdekel 30ezer alatt)
Alkalmi vétel!
Új motoros protektoros bőrnadrágok ,2 részes bőrruhák mélyen az eredeti ár alatt eladók! Ha minőségi ÚJ terméket akarsz vásárolni a valós ár töredékéért akkor hívj bátran!
TEL: 06 20 922 3236
Termékeim mindegyike zsír új bolti termék!
Dainese protektoros bőrnadrág 48-as méretben ÁR: 30000 Ft
Bőr Belo motoros bőrnadrág 54-es méretben ÁR: 25000 Ft
Bőr Belo Dibratex motoros bőrnadrág 52-es méretben ÁR: 25000 Ft
Belo motoros bőrnadrág lecsatolható kantárral 58-as ÁR: 25000 Ft
Belo motoros bőrnadrág protektorral L50-es ÁR: 25000 Ft
Belo motoros bőrnadrág protektorral 52-es ÁR:25000 Ft
IXS motoros bőrnadrág full protektorral 42-es ÁR: 25000 Ft
IXS motoros bőrnadrág protektorral 44L-es ÁR: 25000 Ft
IXS motoros bőrnadrág protektorral 52-es ÁR:25000 Ft
Kétrészes protek. bőr ruhák:
Harro motoros bőrruha full protektorrall 52-es Ár: 70000 Ft
Sanmaru motoros bőrruha lágy protektorral 54-es Ár: 70000 Ft
Akkor megosztanék veletek pár gondolatot a híres F.C. Moto korrektségéről:
2008 őszén vettem tőlük egy Puma 1000-et. Használtam 3 hónapot, mikor előjött a csizma konstrukciós hibája. A két hátsó műanyag "leffegő" eltört. Anyagáron ca. 500 HUF.- Írok a friccnek, hogy komám, ez-meg ez a gáz. Az meg nekem, küldejm vissza a csizmát és megjavítják. Utánanézek, és bassza meg ide utánvéttel asszem 15 Euro volt a szállítás,de vissza a legolcsóbban is 18.000 ( ! ) HUF.-! - asztakúrva...-mondtam. Megírom a haver csávónak, hogy mi a stájsz, de szarik rá. Ja, emailre olyan 1,5-2 hét alatt válaszoltak.
Gondoltam levezetem nekik a magyar logikát, hogy nem egyszerűbb-e, ha ők küldenek nekem akár borítékban két ilyen kis műanyag pöcsöt két imbusz csavarral, mint a ca. 6kg-os csomagot kiküldeni, aztán azt vissza? És tudjátok mi volt a válasz? Nem! Beszarsz vezze!
Már telefonon hívogattam őket. Felvettem a kapcsolatot, a német,meg a francia Pumával végül és az ő ráhatásukra lettek meg az alkatrészeim,amit végülis a német puma szerzett be, valahonnét Hollandiából. És mindez 5(!) hónapomba, min 20 emailembe, 4-5 németországi telefonhívásomba és ki tudja mennyi idegszálamba került? Ennyit az F.C. Moto-ról, bár az áraik kétség kívűl nagyon jók, de gondoljátok meg! Ha amúgy a Dangerbe vettem volna meg garin kívűl az alkatrészt, az úgy tom ca. 15 rongyomba fájt volna...
Sziasztok!Eladó egy nagyon szép állapotban lévő Shox bőrkabát Xl-es méretben!170-180cm,70-80kg között, de fel kell próbálni!
Továbbá egy Spyke cordura dzseki s-es méretben
shox ára:25E
Spyke ára:15E Mindkét kabi protektoros
De ha eggyetlen ruha érdekel,akkor miért nem irod le a méretet típust színt,feldobod Pohinak és utánnanéz tud e hozni jóárasítva
Ha meg nincs olcssóbban ne tökölj mert lehet most 6 van belőle de kirügyez a cseresznye azt eladják minta szart és leshetsz
amugy nagyon jo cucc, mindenkinek csak ajanlhatom!