Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

firstracing 38-as 15000 csere cordura nadrágra
Askew x8 43-as csere kabátra
Te tényleg láma vagy. Már ketten leírtuk, hogy a bolti árakkal vannak kint. az si olyan olcsó, hogy ettől már olcsóbb nem lehet
Tudom hogy van akció,2percre vagyok tőlük :) egyetlen konkrét ruha érdekel,tavaly óta ugyanannyi az ára és megmondták,hogy nem adtak el belőle egyetlen darabot sem.Arra volnék kíváncsi,hogy az oldalukon lévő árak érvényesek-e a kiállításon.Ma elfelejtettem megkérdezni
Superzone a boltban is akciós áron ad mindent(10 méteres sor volt egész nap) . Ami nagyon jó áron van, pl Motorradnál csizmák, ott az átlag méretek elfogytak mára.
Nem fizetek rá....akk mind1 hagyjuk
80e (s.laci2@freemail.hu)
eladó 1 hibátlan,sérülés és karcmentes (2 hetet használt)a plexi még foliás
shark rsr2 duhamel replica sisak M-es méretben
ajándék sötétitett plexi
Pont ezt akartam most kérdezni,hogy az oldalukon lévő akciós árak vannak a kiállításon is?Vagy még alább kiszórják őket mint itavaly?
Sziasztok
kérdésem lenne hogy valaki nem-e tud cagiva mito-nak a 3 küllős változatú kerekéhez fogaskereket
ha igen akkor légyszi jeleze már nálam

csere is mert nekem 41 es van és nagyobb kellene ettöl

előre is köszi
Meg szerintem kicsi lenne
kicsit többet ér mit adsz rá?
hali

Érdekelne a protektoringem cserébe a csizmádért
Majd lesz.Ha melegebb lesz.Nappaliban jó.Esni ne ess benne.
Motoros farmer nadrággal valakinek tapasztalata?
Suliba nyáron nem szeretnék bőrnadrágban menni.
Köszi.A kövi 1,5 hétben valamikor eljutok a pardihoz.Színben minél sötétebb annál jobb.Sima fekete vagy kék fekete lenne a legjobb.
Április eleje. Ebből 5 az le van fixálva előrendelőknek 5 pedig marad. De mindenképp dobj egy mailt a mérettel és a színkombináció elképzeléssel, mert ha az 5-ben nincs benne olyan ami neked kellene akkor rendelek neked külön, akár házhoz is.
Köszi.Megnézem és ha passzol valamelyik szólok.Mikorra lesznek ezek meg előre láthatóan?
A pardi árulja 55-60.000 Ft-os áron legutóbbi infóim szerint...
Valaki árulja itthon ezt a kesztyűt?
Méretvételezés céljából kérdezném mert a kiállításon nem igen kerestem annyian voltak.Így kipróbálnám és valszeg ha jó méretet tlálok rendelnék tőled.
Bocsesz .... superzone
Ahogy olvastam a superbike a bolti áraival van kint ami olcsó. Náluk olcsóbban nem szoktak ruhákat eladni......
Dobj egy emailt és megbeszéljük.
Askew x8 43-as eladó vagy cserélhető 17000
Firstracing cross nadrág eladó vagy cserélhető 38-as ára 15000