Tudom hogy van akció,2percre vagyok tőlük :) egyetlen konkrét ruha érdekel,tavaly óta ugyanannyi az ára és megmondták,hogy nem adtak el belőle egyetlen darabot sem.Arra volnék kíváncsi,hogy az oldalukon lévő árak érvényesek-e a kiállításon.Ma elfelejtettem megkérdezni
Superzone a boltban is akciós áron ad mindent(10 méteres sor volt egész nap) . Ami nagyon jó áron van, pl Motorradnál csizmák, ott az átlag méretek elfogytak mára.
Április eleje. Ebből 5 az le van fixálva előrendelőknek 5 pedig marad. De mindenképp dobj egy mailt a mérettel és a színkombináció elképzeléssel, mert ha az 5-ben nincs benne olyan ami neked kellene akkor rendelek neked külön, akár házhoz is.
Valaki árulja itthon ezt a kesztyűt?
Méretvételezés céljából kérdezném mert a kiállításon nem igen kerestem annyian voltak.Így kipróbálnám és valszeg ha jó méretet tlálok rendelnék tőled.
shark rsr2 duhamel replica sisak M-es méretben
ajándék sötétitett plexi
kérdésem lenne hogy valaki nem-e tud cagiva mito-nak a 3 küllős változatú kerekéhez fogaskereket
ha igen akkor légyszi jeleze már nálam
csere is mert nekem 41 es van és nagyobb kellene ettöl
előre is köszi
Érdekelne a protektoringem cserébe a csizmádért
Suliba nyáron nem szeretnék bőrnadrágban menni.
Méretvételezés céljából kérdezném mert a kiállításon nem igen kerestem annyian voltak.Így kipróbálnám és valszeg ha jó méretet tlálok rendelnék tőled.