Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Askew x8 cserélném 37-es sportcsizmára
Ha nem mély a polír kiszedi.
Askew x8 44-es de 43-as lábra jó, csere érdekel 37-es sport csizma
Nincs
Régi a sisak de nagyon szeretem.
Másik plexi?
Helló

A sisakomon összekarcolódott a plexi van valami mód, hogy eltüntessem?
üdv, ealdó :

-shox factory bőrkabát, XL (54) 20.000 HUF
-shox team bőrnadrág, 3XL (58) 15.000 HUF

könyök, váll, comb, térd protektorok. a kabát párszor lett használva, a nadrág pedig csak egyszer! összecibzározható. inkább egyben eladó, ebben az esetben 30.000 HUF az ára! igény szerint jóminőségű térdkoptató is van vele, egyszer sem használt.

méretekért, képekért az adatlapomon az elérhetőség.
Már megrendeltem, de több jön április első 2 hetében várom őket. Írj egy e-mailt és beraklak az értesítendők közé. Írd meg a szín és a méret elképzelésedet.
Dehogy is bántottál meg! Csak megelőzném a hiedelmek kialakulását
Nem is "csak" Neked írtam (nem volt szándékomban megbántani), hanem általában arról a tényről, hogy Lidlben (Aldiban, Praktikerben, stb, stb) motoros ruhát árulnak. A Louisnak is vannak ócska cuccai, a legolcsóbb esőruhájuk, vesevédőjük, ponyvájuk pont olyan rossz mint a Lidlös, nem bír ki néhány használatnál többet, sajna.
Spidi 54-es méretű bőrnadrág eladó,elcserélhető illetve berik 52-es méretű full bőrruha eladó.Az irányárak 35 és 90 eft.
Akit érdekel:
balu88@mailbox.hu
Ja a képen az én "egyetlen drága virágszálam" cuccai vannak.
Miről beszélsz? Esőruháról van szó,meg kesztyüről. Gondolod nincs alatta más? Hát tessék van alatta ruha (kép). De gondolom jobban örülnél, ha meztelen csajokal furikáznék
Nagy felelőtlenség lenne védőfelszerelés nélkül magam mögé ültetni azt az embert akit mindennél jobban szeretek.

De egy esőruha "azellen nem véd"
A képen a vesevédő, és a kesztyü származik a Lidl-ből. Teljesen jók.
Az fc-moto egy német bolt, Aachenben vannak. Ez nem hálózat, hanem az az egy boltjuk van. Jó cuccokat árulnak, és gyakran akcióznak kifutó modelleket.
Hát azért motoros ruhát a Lidlben venni lehet hogy nem egy életbiztosítás. Mondjuk a maszk meg a vesevédő az lehet jó, illetve inkább csak a "célnak megfelel". De a többire én nem bíznám magam! Pláne nem az utast! Az "utasnak majd jó lesz" elvnek köszönhető, hogy ha baleset van, mindig az utas sérül meg jobban. Ne vigyen utast, aki sajnálja tőle a megfelelő védőfelszerelést.
Szia,
Érdekelne engem is egy pár kesztyű, meddig kellene leadni a rendelést nálad? Köszi
LS2 Garda eladó. M-es méret.
Még nem használtam, csak próbálva volt 1x.
Kell a pénz, ezért adom el.
Teszt
40e. Ft
HJC fg14 felejtős
Motoros cuccok közül csak ezek vannak mostamit a Lidl oldalán is láthatsz.
De én vettem zsömlét is
Szia, csak azok vannak ami a lidl oldalán, vagy van más is a boltban?Köszi
Szerintem vékony az anyaga a ponyvának, de van akinek elég.
Most teszteltem le a nyakvédőt, teljesen korrekt. :)
Nehéz a választás, ti melyire tippelnétek? (bár a nightmare 10k-val drágább, így azt hiszem kár variálnom)
Köszi szépen!

Ez a futárnak fizetős megoldás tényleg nagyon szimpatikus az fc-moto.de oldalon.
A kínálattal sincs baj, olyan komoly egyedi sisakjaik vannak, hogy csak na. Az egyetlen bajom az az általános dolog, hogy nem tudok egyszerre mindent megvenni tőlük, így ha 3 felszerelést 3 helyről rendelek, akkor végül a postaköltésgen bukom a jó árakat.

Ez nem semmi egyedi sisak, bár én bevallom, túl konzervatív vagyok ilyet hordani:
a ponyvával mi a baj ? én pont azt akarok venni
Nyugodtan vehetsz HJC-t. Én is pozitivan csalódtam az FG-15-ben. Kényelmes, csendes, olcsó. Jóval 60 ezer alatt van és megnyerte a német Motorrad Magazin tesztjét kb 15 sisak közül a kb 60 ezer Ft alatti kategóriában.