Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Voltam reggel a Lidl-ben és van kesztyü, csizma, esőruha, esőcsizma, bélelt-arcmaszk, vesevédő, meg motortakaróponyva.
Vettem esőruhát a kedvesemnek, meg magamnak, meg két pár esőcsizmát, és két vesevédőt. Bébimnek meg még kesztyüt is. Jól jöhet az esőruha, ha messzire megyünk.

Az esőruha 3M márkájú, egész jó anyag ránézésre nem fog beázni. (~5900/db) A vesevédő ~1700 Ft volt simán jó (B-square). A kesztyü inkább utasnak való tehát neki jó.

A motortakaróponyva viszont kritikán aluli.

Itt egy link:
http://www.lidl.hu/cps/rde/xch...
Okés,köszi a választ
SZia,köszi de sajna nem.Van cuccom,meg amúgy is 56 a méretem
Sziasztok!
Egy olyan felől érdeklődnék hogy Suomy Booster-hez tud e valaki mechanikát még hozzá a baloldali kellene mert nekem sajna eltört :S
Hát igen,jó lenne,ha tudnék angolul...
Én innen rendeltem a komplett ruházatom + sisak.
Angolul is tud a honlap
Korrekt cég, gyors futár...ha bármi nyavajád van, azonnal írsz-válaszolnak intézkednek. Én sisakot rendeltem tőlük.. pár nap alatt itt volt. Futárnak fizetsz Forintban.
Ez az fc-moto.de tényleg jó és van 3xl-es scorpion .Rendeltél már innen?Nem tudok németül sajna....
Ha olyat látsz, hogy "Reserve not met" akkor még nem érte el a minimálárat. Németül nemtudom hogy van.
Az mindenkori aktuális árfolyamon átváltja a futárcég, így forintban kell fizetni.
fc-moto.de

Nekem is ismerős ajánlotta, ez az egyik olyan ritka bolt, ahol egyenesen a futárnak lehet fizetni.
Még úgysem drága, nekem össz-vissz több termékre (nem matricák, sisak, csizma, ilyenek), valami 10-15 euro volt a maximális posta, beleértve az utánvétes fizetés felárát is.
Még azt is kiírják, hogy DHL Hungary fogja kihozni.

Azt az egyet nem tudom csupán, hogy ilyenkor eurot, vagy forintot fizetek neki ki?
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.Barátnőm részére keresek gerincprotektort de sajnos pontosan nem tudom hogy mekkora a mérete.Mettől meddig kell érnie?Ő 160cm magas.
Kérlek titeket hogy aki tud segíteni az írja meg!Válaszotok előre is köszönöm!
Ez úgy működik, hogy ez licites. Aki a legtöbbet adja érte az kapja meg. Ezen kívül van a villámár. Nincs semmi féle minimálár.....mint a vaterán.
Hát a motorline-nál már nem látok csak sima vertigo-t, az ebay-en a verigo corsa kihalófélben van,...de még lehet találni. Valaki említette, hogy a fullgas-nál található akciósan, de ezt nem tudom megerősíteni. Egyértelműen kifutó széria, mérethiányos és erősen színhiányos, lassan leváltja teljesen a vortice.
Hali.Szélzajmentes bukósisakot keresnék.Ki mit ajánlana?Max 60 ezret szánok rá!HJC sisakokat nézegettem, ár teljesítmény alapján eddig nyerő!De várom a tapasztalatokat!
hm 2000 forintért egyáltalán nem drága....
köszi a segitséget...
Ezt a csizmát már hiába nézed, nincs belőle méret. A vétel meg egyszerű: kiválasztod, kosárba be fizetési módot kiválasztod (utánvét(ez egy kicsit drágább), kártya, vagy Paypal), utána meg várod a postás bácsit. Hozzánk 7,9 euro a postaköltség. Ennyi.
Eladó cuccok:
-Teknic Rage full protektoros bőrdzseki 54-es méretben.(47e.)
-Teknic Violator vízálló 46-os versenycsizma(47e.)
-Teknic Violator versenykesztyűk (típustól függően 19-25e.)
Minden új, sosem használt.
Csere nem érdekel?Spidi bőrnadrág 54-es,Berik bőrruha 52-es?
ha valaki rendelet már innen akkor segíthetne, hogy smint megy ez
Üdv Mindenkinek!

Eladásra bocsájtom alig használt, viszont nagyon jó állapotú, ennek ellenére kedvező árú motoros cuccaimat!

Shox bőrnadrág M-es - 18 000
Berik bőrdzseki 50-es - 25 000
Shox bőrkesztyű XL-es - 4500
Spool bőrcsizma 44-es - 15 000
HJC FG-14 bukósisak 2 db L60-as és S56-os méretekben 17 000 ill. 15 000

Érdeklődni a 20/9441-911 es telefonszámon ill. a taskovics (kukac) gmail (pont) com emilcímen lehet.
ahogy itt olvasgattam úgy gondolom Sidi, Puma és Alpinestars ami komoly csizma... tehát ezek közül kellene vmi...
egyszer akarok csizmát venni de akkor faszát... és az sem ártana ha olcsón..
rendes cipőből 46os kell gondolom ebből is

és jaja mindenféleképpen új

5let esetleg ?
túl sokat akarsz

új kell?
hányas?