Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Shox xl el es kabát bőr kb 1000 km használt eladó
M es Lazer Vertigo Flash bukó eladó
Persze bőrruha alá mindenképpen, és köszi a segítséget
Szia

Itt vagy?
kesztyű nem kell senkinek?
megbeszélés kérdése, bedobom a kocsiba, és ha a várost járod gyere a Teve felé, vagy este a 14-ben. A GSR topikban szólj mikor jönnél.
Mikor, hol?
Alkalmi vétel! Zsír új protektoros bőrnadrágok eladók!
48,52,54-es méretben. Most a bolti ár töredékéért lehet a tiéd!
Dainese bőrnadrág 48-as
Belo bőrnadrág 54-es
Belo protektoros bőrnadrág 52

INFO: +36 20 92 23 236
az áprilisi FastRide-ban pont nagy gerincvédô összehasonlító lesz... két és fél hét múlva a standokon, ha addig kibirod :D
kösz szépen!

csoki525: nem, ujan vettem superzonba. mindenkinek ajánlom, segítőkészek, jo árak!
Köszönöm a választ!
Akkor valószínű protektort nézek majd, olyasmit ami védi a vállam és a gerincem.
Szia!

Én segítek neked szivesen, mert ugyenebben a helyzetben vagyok.
Én azt hiszem külföldről fogok megvenni mindent, mert akárhogy is spórolok itthon simán 100 fölé megy a számla vége, és ebbe csak noname csizma (W2, Rino, Forma, stb) fér bele.
Ezeket 30-40 között találsz.
Ami márkás, Alpinestars, Thor, Axo, No Fear, O'neal, azok itthon kb. 60 ezertől mennek fölfelé.
Másik legfontosabb dolog a sisak.
Kb. 30-at szánj a dologra, de ennyiért, azaz kb. 30-35 között már kaphatsz akár FOX-ot is, aunergyor.hu oldalon akciósan ennyi néhány FOX krossz sisak.
Emellett ajánlom a parilla.hu-t és az universalmotor.hu-t.
Itt több márka közül is választhatsz 30 ezer körül, de általában ez a minimum.
Csizmán is sisakon kívül már csak a protektorok maradnak.

A testprotektor ára lesz a leghúzósabb, szintén 30 ezer körüli kiadás.
Ez alatt kicsivel találhatsz már noname-ket is, én sem tudom, hogy az alsó kategóriában van-e különbség a márkás és a noname között, mert az igazán minőségi protektorok, pl. Dainese Wave már 60ezer fölötti összegekbe kerülnek.
Ha igazán igényes akarsz lenni, akkor lehet kapni komoly nyakvédőket is, mint pl. Leatt Brace, vagy Alpinestars Bionic Neck Protector. Ezek olyan 60 ezerbe kerülnek kezdő szinten.

Ha endurozni fogsz, akkor a páncéltf elejtsd el, egy testprotektor többet ér. A páncél igazán csak a krosszban segít, ha az előtted menők hányják az arcodba a követ. (persze egy mellbevágó kormány ellen is hasznos lehet).

Már csak a térdvédő hiányzik a teljes védelemhez. Ezt kapod meg a legolcsóbban, akár 10 ezer alatt is, de a komolyabbak, a csuklós térdgépek, amik kifordulástól is védik a térdet, simán beleérnek 150 ezerbe is.
Amit én néztem ki, épp az endurocross topicban van kivesézve, Thor Force a neve, ezt olyan 20-ért lehet most jó áron küldölről beszerezni.

Most még én is csak filozofálok, olvasgatok, tanulok és keresem a legjobb ajánlatot. (bár egyre fogy az időm, lassan tényleg jön a jó idő és addigra szeretném, ha mindenem meglenne)
mi a megnevezése, mekkora kell?
Még azt se tudom hogy milyen a fej méretem vagy hogy hogy kell megmérni
Szia,ha L-es a fejed akkor egy sisakkal tudok segíteni
erről tudsz valamit, én ezen agyaltam de túl sokáig, elvitték!
Helo!
Kis segítséget kérnék.
Crossz sisak, páncél, ill csizma vásárlás előtt állok és egyáltalán nem vagyok tisztában az árakkal. Csizmát és sisakot újonnan szeretnék vásárolni mindenképp. Márkát esetleg ha ajánlani tudnátok vagy linket vagy bármit ami segít akkor azt meg köszönném.
Csak hobbi szinten szeretnék endurózgatni ugyhogy nem muszáj a legdrágábbat ajánlani
Előre is Köszönöm a segítséget!
tyyyson@citromail.hu, 06306052541
ezen bármikor elértek és budapesten vok
Eladó egy nagyon szép állapotban lévő Shox bőrkabát Xl-es méretben!170-180cm,70-80kg között, de fel kell próbálni!
Továbbá egy Spyke cordura dzseki s-es méretben
shox ára:20E
Spyke ára:15E
Mindkettő nagyon szép állaotban van!Hívj bátran
Nagyon szép ez ruha gratulálok
ebayről rendeltem, nekem 28-ba jött meg. Viszont a legnagyobb mérete pont jó....próbáld fel az enyém mielőtt megveszed.
csáo. elvielg nyak aljátol a farokcsontodik lenne a jó. meg nézd emg hogy a nállra akasztója ne vágjon, meg hasba ne szoritson. bőrruha alá akarod hordani?
Sziasztok!
Gerincvédő vásárlása előtt állok. Érdeklődni szeretnék, hogy a helyes méretet hogyan válasszuk meg pontosan, mettől meddig kell érnie a gerincvédőnek?
Előre is köszönet a segítségért!
Samsung mini dv kamera! 29.000Ft(karcmentes)

Csere érdekel krosz bukó, kesztyű, csizma stb
keresd meg a gsxrfans fórumon Almano-t, nekem ő szerzett ilyet.