Nos a kérdésem a következő lenne: Mi a véleményetek a Zeus nevű márkával kapcsolatban? Értem itt a szélzajt, megbízható-e stb... jelen esetben nem cross sityakrol lenne szó.
(tudom nagy baromság amit csinálok de nemakarok sokat költeni egy sityakra. Ennél hülyébb már csak-csak nem lehetek )
vadi új Nitro sisak eladó : Nitro N766VX
ugyanitt M-es Shox 2 részes használt bőrruha 30.000HUF
(sárga fekete volt, a sárga rész feketére lett festve, de nem hordhatatlan emiatt)
Hali!
Tudnál valami infot feltolni a sisakokról? Képek, irányár stb stb
Küldheted akár az adatlapomon levő mail címre is. Ha csinálsz képeket, légyszi a sérülésekről külön is kattints, úgy a korrekt, ha látja az ember, milyen hiba van rajta esetleg.
sajna nem , mivel nem az enyém volt a ruci igy én nem engedhetek az árból, viszont ez forditva is igaz kicsit többért is feltehettem volna ha tudom hogy ennyien fogják nézegetni.
Nos a kérdésem a következő lenne: Mi a véleményetek a Zeus nevű márkával kapcsolatban? Értem itt a szélzajt, megbízható-e stb... jelen esetben nem cross sityakrol lenne szó.
(tudom nagy baromság amit csinálok de nemakarok sokat költeni egy sityakra. Ennél hülyébb már csak-csak nem lehetek )
ugyanitt M-es Shox 2 részes használt bőrruha 30.000HUF
(sárga fekete volt, a sárga rész feketére lett festve, de nem hordhatatlan emiatt)
Ár: 55000-
Laczko77@hotmail.com
Tel: 20/4834839
Kösz rendes vagy.
Tudnál valami infot feltolni a sisakokról? Képek, irányár stb stb
Küldheted akár az adatlapomon levő mail címre is. Ha csinálsz képeket, légyszi a sérülésekről külön is kattints, úgy a korrekt, ha látja az ember, milyen hiba van rajta esetleg.
Egy baj van vele....asszonynak így jobb ruhája van mint nekem