Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na én is ilyet akarok!
El kéne menni megpróbálni eggyet hoyg melyik méret jó rám,sajnos olyan helyzetben vagyok hogy az 52-kicsi az 54 meg ló,ráadásul magas vagyok ugyhogy mind szar,mit tegyek?
Tud valaki valamit arrol hogy az M-tech ruhákat ki forgalmazza vagy hogy hol lehet beszerezni.
Egy szép nagy csomagra valót próbálok összeszedni,ha valakinek kellene az USA-ból valami betársulhat,így a postaköltség is oszlik.
Ezen az oldalon vannak olcsóságok,nézelődj.
Nem csak innen,ha bárhol találsz valamit jelezd nekem!
Ritkán iszom, de akkor sokat Nem jött el az alakalom
Hát apikém ezt nem mondod komolyan! Ennyit rágódni egy szar üveg páleszon!
Meg, meg!
Hali! 43-as Forma F1-et cserélném más márkájú 44-esre (persze ebben a kategóriában, csereár 15ezer), kicsit szoros.
Megérkezett a gerincvédő?
Nyugi, mire visszaviszem a pálinkásüveget be tudsz számolni róla
Aztat még nem vót szerencsém letesztelni!
Úgy legyen....de mintha Shoei X-11 Kiyonarira emlékeznék M méretben piros fekete színben
A 20-30 ft-os gagyi! Nekem a gp-pro van az !
Dainese Fekete-piros bőrruha eladó! szétzippzározható, fullprotektoros, térdkoptatókkal. I.ár: 85000 Ft.

30/3517421
fekete ezüst 50 54
kék fehér 50 52 54 56
piros fehér 50 52 54 56 58
fehér fekete 50 52 54 56 58
imet.hu
Egyébként Spidi T-1 valakinek? Van még pár db. a külföldi raktárban 165.000-ért az itthoni 258.000-el szemben. Bár vészesen fogy....
Több színben van.
Pohi kollégának igaza van, a fejforma is döntő, nekem hosszukás fejem van, Shoeiból L-es, Araiból Xl-es kell, és az is kényelmetlen, más forma, más méret kell...
Na jó,jövőhéten próbálgatok...
Egy póttyedt.....
Hát nem hiszem,,,,de legalább megtudod melyik a kényelmesebb. Szerintem menj el a motoroázisba Arait próbálni és menj ez az Imetbe is Shoei x-spiritet próbálni. Nekem például a fejemnek nem tetszik az Arai, a Shoei meg rácuppan, minha ráöntötték volna. Szóval nem csak a fejméret hanem a fejforma is fontos.....
És Shoei sisakot hol forgalmaznak?
Ez is eltévedt...
Leo Vince Made hand TT Robogó sportdob eladó!

Felszerelhető: Aprilia,Yamaha,MBK,Malaguti,Italjet,Keeway,stb...
ÖSSZ
ES:Fekvő Minarelli motoros robogóhoz,akár levegős,akár vízes.
Postával is!

Érd:06/20-9214-102