Mi a véleményetek az NZI Spyder III sisakjairól? Ilyet szeretnék a későbbiekben, de nem tudom melyik méret lenne a helyes választás. A honlapon XL-nek jelölik 60-61-ig, az L-es pedig 58-59. Nekem elvileg 60-as fejem van. Egyébként volt már a kezemben és nagyon pattent sisaknak tűnik.
Arai jobb forma...szerintem!
A Randy azért nem jön be,mert lett egy-két kék cuccom,próbálok hozzá igazítani....így is tarka a felszerelés,nem egyszerű sárga motorhoz öltözni.
Azoknak a Shoei sisakoknak már kivehető a belsejük?
Lehet, hogy meg kellene próbálni az L-es méretet, ha új sisakot veszel, tökmindegy, melyik márkát, úgyis enged valamennyit, tágul, ahogy elkezded hordani, és fel-le veszegetni. Nekem ez a tapasztalatom....Ha csak nem nyom orbitálisan, ne ijedj meg, ha picit szorít az első pár motorozásnál...
Szia, sajna annyira ritka az XL-es igény, hogy nem szoktam beszerezni, max L-es méretűek vannak. Kivétel egy db zöld-fekete XL-es Shoei XR-1000, de gondolom nem kawád van, így nem fog a szín stimmelni...
Hát a te döntésed......nemsokára jönnek az új shoei x-spirit II sisakok is több színben, lehet megérné megvárni. Bár ha kizárólag, csak arai érdekel akkor mindegy.....
Az AGV gagyi, nekem is volt L-es volt mikor vettem, szorított rendesen, aztán most meg lötyög nagyon. Shoeiből volt új M-esem és használt M-esem is és mindkettő tökéletes volt. Ebből adódóan meglátszik a mínőség szerintem.....
Az AGV-nek más a méretezése/és ezt valahol olvastam is/,nekem is volt L-es,és akkor még talán nagyobb is volt a fejem....most XL van,más márkából,ami teljesen jó
ha XL es a fejed L es bukót vegyél... anno vettem egy agv ti-tech et az L es fejemre és 200 fölött már jött föl a fejemről... utána eladtam és vettem egy S est az Les fejemre... az már jó volt. (sztem így kell lesni a bukót)
Ezt az oldalt pont nem néztem...
Nem ér annyit?
Ebay-en találtam 350 font,plusz 43 a belső,az majdnem ugyanannyi....max annyiban jobb,ha a fejem összemegy,cserélgethetem a belsejét
A Randy azért nem jön be,mert lett egy-két kék cuccom,próbálok hozzá igazítani....így is tarka a felszerelés,nem egyszerű sárga motorhoz öltözni.
Azoknak a Shoei sisakoknak már kivehető a belsejük?
Ritka az XL? ennyire nagy a fejem?
Nem ér annyit?
Ebay-en találtam 350 font,plusz 43 a belső,az majdnem ugyanannyi....max annyiban jobb,ha a fejem összemegy,cserélgethetem a belsejét
http://www.fc-moto.de/epages/f...