Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi,de ezen már túl vagyok,nem tud ilyen sisakot...
Arai ügyben keresd Pohit!
Mérd meg a kobakod és olyat hozass,ne bonyolítsd,abból csak a baj van.
Ha Arai akkor Pohi!
Sisak szakértők!
Ha rendelek egy L-es sisakot,és hozzá egy XL belsőt,az jó lessz nekem XL fejre?
Vagy inkább XXL sisak,XL belső?
Nem találok ilyen XL sisakot,de minden más méretben igen....
Rákukkantottam!
XL sisak kínálatod megmutatod? sárga-kék keveréke ami érdekelne
Aha értem. Sajna 20-at nem akarok érte adni. Köszi a segítséget.
20-tól van normális kesztyű
Shox-ot ne vegyé
Sziasztok! Mi a véleményetek erről a két kesztyűről?
Melyik érné meg jobban? A shox steel=2800 ért, vagy a shox chronos 5700-ért?
eladó 2 darab agv bukó xs méret van ráírva (számozva nincsenek) az egyiknek hiányzik a plexije plussz a a két lefogató, valamint minimálisan sérült(leesett a motorról) de nem szakadt állapotú, a kettő ára 25 eft. 0620/992-4528
Rakhatsz bele cserepes virágot is! :D Nekem tetszik, és a falon lévő egyik elfüstölt gumimbol már rendeltem is a srácnál egy övet , nagy választék minőségi munka! Csak ajánlani merem! Szerintem mindenkinek van szivéhez közelállő gumia amit már sose huz fel :D inkább akkor valami személyes tárgyat belöle!
az ára 90ezer mivel szinte új 1* használt.
ha valami kérdésed lenne irj.
Ide is írhatsz egy árat,vagy titok?
most komojan gondojjatok bele hogy ijen kinek kell amikor a nyári melegbe van nálam egy sör akkor biztos nem raknám az oldalamra mer hamar megmelegedne
inkább egyböl leguríttanám
amugy ötletes dolog csak nemhiszem hogy ebböl sokat eladnának
Hát vigyázzá' rá
Nekem is Vertigo Corsa van, Dnor-tól vettem tavaly, én nagyon szeretem.
Sztem sem, mert nekem is az van.
Nem a damilra írtam, h elszakad, hanem a racsnimechanizmusa gondoltam, elkopik esésnél esetleg. Pl az én Vertigo-mról is majdnem elhagytam az 1ik feszítőjét...bár lehet azért mert új volt...
írj egy emailt vagy hivj fel és megbeszéljük mit értesz az olcsó alatt.
üdv
Hoppá! Hej nekem!
Ez az igazi recycling és nekem még tetszik is. Szerintem vagányak. Ezért is raktam fel.
Elnézést kűlsőből!
Kopott Kerékpár belsőböl csinálták!
Sziasztok!
Találtam valami érdekeset. Nem motoros, de két kerék és szerintem jól néz ki. http://devilstail.shoppa.hu Itt van egy kis ízelítő:
akkor meg egy indok, hogy felesleges ilyen keppel riogatni az internetezo motorosok lelket. csavarodas ellen meg eleg jol ved.
Kedves Fiúk-Lányok! Tudom,hogy ez nem a reklám helye, de talán a német HELD cég árui, nagy engedménnyel szezon előtt 20-50 % kiárusítással a legújabb modellek, elég kedvezők ahhoz, hogy közzé tegyem. HELD motoros női és férfi bőrruházat, dzsekik, nadrágok, mellények, lágy és kemény protektorral is! Cordura ruházat, amely vízálló, szélálló, de légáteresztő! S-M-L-XL-XXL-XXXL méretek! Esőruhák, dzsekik és nadrágok…. FEHLING VASAK : bukócsövek, háttámlák, lámpatartók, táskatartók, markolatok. Bőr és textil kesztyűk, PLEXIK, Csizmák. Motoros díszítők. info@motortrend.hu

Budapest XIX.ker. Corvin krt. 7-13 szám. Raktárház az udvarban. www.motortrend.hu
épp aza lényege hogy amikor nincs rajtad akkor se tudj vele ilyet csinálni.amugy nem ez a legfőbb szempont csizmáknál hanem a bokacsavarodás...nem oldalirányban...